Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 51 oldal |
nekem is
marycsiga!Én ha nyertem mindig 2-4között sikerült!
Sziasztok!
tudom,minden nyerő időpont eltérő,de meg szeretném kérdezni,akik azt írják,hogy hajnalban nyertek(mert ez időben többen nyernek)azok mit értenek "hajnalban" alatt?köszönöm.
remélem érthető
tudom,minden nyerő időpont eltérő,de meg szeretném kérdezni,akik azt írják,hogy hajnalban nyertek(mert ez időben többen nyernek)azok mit értenek "hajnalban" alatt?köszönöm.
remélem érthető
Engem nem hívtak, de gondolom lányokat alig fognak, mert mondták, hogy max. 1-2 emberke kell nekik.
Nekünk azt mondták, hogy ha beválogatnak, most a hétvégén lesz a forgatás vmelyik nap. Nektek a jövő hetet mondták?
kivancsi leszek a forgatasra
valakihez mennek mar tuti?
valakihez mennek mar tuti?
köszi a válaszokat
Ja igen azt én sem, csak a magasságot mondom a többi adatot már tőlem ne kérjék, nagyon régen volt amikor még tudtam a pontos méreteimet, kb. három gyerekkel ezelőtt
Ahh, csak annyi volt benne, de az aztán kifejtve bőven, hogy nincs további igényed a fillmmel kapcsolatban az 50 rugón felül. Bárhol nyomathatják majd, tv, internet, rádió.
Ja azon nagyon röhögtem, hogy az egyik papíron ott volt, hogy súly, magasság stb. Te az kitöltötted? Én nem.
Ja azon nagyon röhögtem, hogy az egyik papíron ott volt, hogy súly, magasság stb. Te az kitöltötted? Én nem.
Nem tudtam végig az egészet, mert nem volt elég a három gyerek, még egy negyedik is volt itt, kicsit nagy volt a felfordulás, de a kis csapatnak tetszett, inkább a kicsiket fotózták volna
Akkor jó, ha Te elolvastad, akkor talán nem adnak el
Akkor jó, ha Te elolvastad, akkor talán nem adnak el
Persze, hogy végigolvastam. Te nem?
Vigyorogni.
Csináltak pár fotót azt annyi, jövő héten értesítenek, hogy jönnek-e forgatni ill. tetszik-e a soproninak.
Nyilván azért van ez mert félnek, hogy valaki teszem azt 3 füllel rendelkezik.
Csináltak pár fotót azt annyi, jövő héten értesítenek, hogy jönnek-e forgatni ill. tetszik-e a soproninak.
Nyilván azért van ez mert félnek, hogy valaki teszem azt 3 füllel rendelkezik.
Fotómodellt játszani
Rea, végigolvastad azt a sok szöveget amit alá kellett írni??
Rea, végigolvastad azt a sok szöveget amit alá kellett írni??
mit kellett csinálnotok?
Mint az enyém olyan gyorsan adta át a telefont, hogy szegény figura levegőt sem kapott, aztán még ő kezdett el magyarázkodni, hogy hát igazából fiúkat keresnének abból kell több, lányból max. 1-2. Hát úgy látszik a lányok bátrabbak
Alkoholista nők gyűlekezete.
Hehe.
A férjem szóba se jött. Azt mondta, hogy nincs az a pénz amiért ő ilyent vállalna.
A férjem szóba se jött. Azt mondta, hogy nincs az a pénz amiért ő ilyent vállalna.
akkor Nálatok is jártak? Te vagy az Urad kellett nekik?
Galeria: láttam az aláírásod.
C-boy, én is beírtam, igen minket hívtak. A férjemet akarták, de ő nem akarja, így rámkényszerűltek már voltak is kint, hát nem én vagyok a legklasszabb modell, de majd kiderül