Úgy értem, hogy Lábatlanon valahol le lehet adni?
Régebben egy takarítónéni vitt tőlünk többször is, de tőle nem tudom megkérdezni
Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 18 oldal |
Bp-en összeszoktuk szedni, és postán is sokat kapunk, de az sajnos drága.
gombainé!
Hol lehet leadni?
Nem találom a honlapon.
Hol lehet leadni?
Nem találom a honlapon.
Sziasztok! Sajnos téves az infó, a lábatlani kislánynak Dórikának folyamatos a kupakgyűjtés jelenleg is nagy szükség van rá. Köszönöm aki idáig segítségünkre volt! Dóriról a htttp:/gombaidori.extra.hu/-n olvasható.
lizyke!
Van egy nagy dobozzal, csak el kell menni érte a II.ker-be!S mindig lesz is, büfé...
Van egy nagy dobozzal, csak el kell menni érte a II.ker-be!S mindig lesz is, büfé...
Sziasztok!
Egy tényői kislánynak,Fekete Mónikának gyűjtjük a műanyag kupakokat több
település összefogásával.
12 éves és az ún.üvegcsont betegségben szenved.
Aki tud segítsen!
Bővebben a kislányról a köv. honlapon:
www.feketemonika.hupont.hu
Egy tényői kislánynak,Fekete Mónikának gyűjtjük a műanyag kupakokat több
település összefogásával.
12 éves és az ún.üvegcsont betegségben szenved.
Aki tud segítsen!
Bővebben a kislányról a köv. honlapon:
www.feketemonika.hupont.hu
magdalin!
köszi+ a palackokat leküldeni így valóban nem móka..de a kupakok nem vészesek..köszi...
köszi+ a palackokat leküldeni így valóban nem móka..de a kupakok nem vészesek..köszi...
Köszi Zsuzsa!
Megkérdezem tőlük,aztán elviszem.
Megkérdezem tőlük,aztán elviszem.
Lizyke!
Az eneseiek gyűjtik valakinek, de nem tudom pontosan hova is, azt hiszem annak az üvegcsontú kislánynak.
Zsuzsa
Az eneseiek gyűjtik valakinek, de nem tudom pontosan hova is, azt hiszem annak az üvegcsontú kislánynak.
Zsuzsa
Győr környékén gyűjtik beteg gyermeknek a kupakokat valahol?
Szeretnék segíteni én is!
Szeretnék segíteni én is!
belaba, igen, mi már nagyon régóta segítjük őket a kupakok gyűjtésével.
Tekintve hogy az Alapítvány sem Pesten van, nincs itteni szervezett begyűjtés, ami összejön mi is Szentlőrinckátára visszük le hozzájuk, és onnan szállítják el, majd adják le.
A műanyag flakonokat, pet palackokat is gyűjtik, de innen sajnos nagyon macerás a leszállítása, ezért már mi is csak a kupakkal tudunk segíteni.
Tekintve hogy az Alapítvány sem Pesten van, nincs itteni szervezett begyűjtés, ami összejön mi is Szentlőrinckátára visszük le hozzájuk, és onnan szállítják el, majd adják le.
A műanyag flakonokat, pet palackokat is gyűjtik, de innen sajnos nagyon macerás a leszállítása, ezért már mi is csak a kupakkal tudunk segíteni.
Magdalin!
Te már adtál le nekik?
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy nincs-e valami szervezett dolog neki, h pl.Pesten egy adott nap begyűjtik?
Te már adtál le nekik?
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy nincs-e valami szervezett dolog neki, h pl.Pesten egy adott nap begyűjtik?
oksi,én is megyek holnap is hozzá
Nahát!
Ez remek, akkor oda viszem én is!
Azelőtt Lábatlanra küldtük egy takarítónénivel, de legutóbb azt mondta, hogy már nem gyűjtik.
Ez remek, akkor oda viszem én is!
Azelőtt Lábatlanra küldtük egy takarítónénivel, de legutóbb azt mondta, hogy már nem gyűjtik.
Samidala: én a fodrászatba szoktam bevinni itt Nyergesre(Tímár Évához),bajóti ovinak gyűjtik
A Praktikerekben még mindig van kupakgyűjtő hely?
Régebben olvastam, hogy oda lehet vinni az összegyűjtött kupakokat, még működik?
Régebben olvastam, hogy oda lehet vinni az összegyűjtött kupakokat, még működik?
van egy fél szatyor kupakom!!/ budapest/ ha érdelek valakit irjon!
sziasztok.
hétfőn budapesten (IX.ker) a lurdy házban elvihető 5 szatyornyi műanyag kupak.
akit érdekel írjon.
köszi
ani82
hétfőn budapesten (IX.ker) a lurdy házban elvihető 5 szatyornyi műanyag kupak.
akit érdekel írjon.
köszi
ani82
Folyamatosan és elég nagy mennyiségben gyűlik nálam a kupak.
Ha valakit érdekel, írjon.
Szívesen segítek bárkinek.
Budapest, XIII. kerület.
Ha valakit érdekel, írjon.
Szívesen segítek bárkinek.
Budapest, XIII. kerület.
2008. 06. 01.-től gyűjtési akciót indítunk egy halmozottan serült kisfiú megsegítésére!
Halasi Kristóf 1997. 02. 10.-én született Jászberényben. Születése közben sajnos komplikációk adódtak, melynek következtében oxigén hiányos állapotba került. A jászberényi kórházból a Szolnoki Hetényi kórházba szállították, ahol agyvérzést kapott és légzés leállás miatt gépi lélegeztetésre szorult két alkalommal. Állapota stabilizálódása után Budapestre a tűzoltó utcai gyermekklinikára szállították további kivizsgálásra. A klinikán megállapításra került, hogy sajnos nagyon súlyos agykárosodás érte, és diagnosztizálták az epilepszia kialakulását is. Kristóf ezekből kifolyólag valószínű élete végéig gyógyszer szedésére szorul.
Jelenleg Jászberénybe, egy speciális óvodába hordják mindennap szülei egy nemrégiben indult fejlesztő iskolai csoportba. Kristóf sérülésének mértéke ellenére a gyógypedagógusok látnak reményt arra, hogy a kisfiú teljesebb, egyenértékű életet éljen, de nagyobb esélyt kapna az élettől, ha őssejt beültetést kapna. Maga az őssejt beültetés mára már nem annyira új dolognak számit, jótékony hatása bizonyított. Ez a kezelés azonban nagyon-nagyon drága, amit a család nem tud felvállalni, ezért segítséget kérnek.
A gyűjtésben minden fajta műanyag kupakot és flakon gyűjtését kezdeményezték.
A felhívásban szeretnék a szülők megkérni a segíteni akaró embereket, hogy háztartásukban szemétként jelentkező műanyag kupakokat és flakonokat ne dobják ki, hanem a szülőkhöz:
Halasi István, Szentlőrinckáta, Zöldmező u. 30. vagy a Csibészke Alapítványhoz, Madarász Anitához eljutatni szíveskedjenek.
Pénzadomány, az adóból leírható!
Csibészke Alapítvány szla sz: 65200081-10000582 ( közleménybe kérjük beírni, hogy Halasi Kristóf megsegítésére, mert így kerül elkülönítésre részére az összeg)
Segítségüket és fáradozásaikat előre is köszönjük.
Kapcsolattartó Bp. XVIII-XIX.ker és vonzáskörzetében: Grécziné T. Magdolna 06/20/3651679
Halasi Kristóf 1997. 02. 10.-én született Jászberényben. Születése közben sajnos komplikációk adódtak, melynek következtében oxigén hiányos állapotba került. A jászberényi kórházból a Szolnoki Hetényi kórházba szállították, ahol agyvérzést kapott és légzés leállás miatt gépi lélegeztetésre szorult két alkalommal. Állapota stabilizálódása után Budapestre a tűzoltó utcai gyermekklinikára szállították további kivizsgálásra. A klinikán megállapításra került, hogy sajnos nagyon súlyos agykárosodás érte, és diagnosztizálták az epilepszia kialakulását is. Kristóf ezekből kifolyólag valószínű élete végéig gyógyszer szedésére szorul.
Jelenleg Jászberénybe, egy speciális óvodába hordják mindennap szülei egy nemrégiben indult fejlesztő iskolai csoportba. Kristóf sérülésének mértéke ellenére a gyógypedagógusok látnak reményt arra, hogy a kisfiú teljesebb, egyenértékű életet éljen, de nagyobb esélyt kapna az élettől, ha őssejt beültetést kapna. Maga az őssejt beültetés mára már nem annyira új dolognak számit, jótékony hatása bizonyított. Ez a kezelés azonban nagyon-nagyon drága, amit a család nem tud felvállalni, ezért segítséget kérnek.
A gyűjtésben minden fajta műanyag kupakot és flakon gyűjtését kezdeményezték.
A felhívásban szeretnék a szülők megkérni a segíteni akaró embereket, hogy háztartásukban szemétként jelentkező műanyag kupakokat és flakonokat ne dobják ki, hanem a szülőkhöz:
Halasi István, Szentlőrinckáta, Zöldmező u. 30. vagy a Csibészke Alapítványhoz, Madarász Anitához eljutatni szíveskedjenek.
Pénzadomány, az adóból leírható!
Csibészke Alapítvány szla sz: 65200081-10000582 ( közleménybe kérjük beírni, hogy Halasi Kristóf megsegítésére, mert így kerül elkülönítésre részére az összeg)
Segítségüket és fáradozásaikat előre is köszönjük.
Kapcsolattartó Bp. XVIII-XIX.ker és vonzáskörzetében: Grécziné T. Magdolna 06/20/3651679