Unileveres újmagyar
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 13 oldal |
Egy másik ötlet: etikett cimkék. Én ilyenekre nyomtattam a nevemet meg címemet, plusz nyomtattam még a GO-hoz, Fornettihez, Nestléhez is. Így semmit sem kell írogatni, csak ragasztgatni :)) A borítékba meg megy már évek óta a teljes adattáram ;)
ildicc
ezek szerint fejlődőképes vagyok! :))
ezek szerint fejlődőképes vagyok! :))
nem voltam itthon - közben látom, goldwoman, rájöttél a megoldásra! :)
Amúgy én is bélyegzem a blokkot, a születési időt meg kb. minden harmadikra teszem rá egy borítékban... Így nem kell olyan sokat írni :))
Amúgy én is bélyegzem a blokkot, a születési időt meg kb. minden harmadikra teszem rá egy borítékban... Így nem kell olyan sokat írni :))
megvilágosodtam ebbe a pillanatban! :) míg cégem volt, két bélyegzőm volt. egy: levelező cégnév+cím+tel, és egy adószámos: cégnév+cím+tel+adószám. Tehát a megoldás: két bélyegző kell! :)
azért gondoltam, mert pl a Nestlé kéri a mailt és telefonszámot is. Akkor viszont hiába van a bélyegző ha írkálnom kell továbbra is. :)
goldwoman, én csak nevet és címet irattam rá, így a borítékokra is azt nyomom a feladóhoz. A telefonszámom és mailcímem nem szívesen tüntetném fel a borítékon. A borítékon belül ( sada, köszi az ötletet ) mindig elhelyezek egy plussz lapot, amin a többi adat is szerepel.
ja, és még a telefonszám sem ártana, ezeket azért szokták kérni a játékokban :)
Minya
és mik vannak a bélyegződön? a születési dátum gondolom nem :) én még az e-mailt ráíratnám a néven és címen kívül :)
és mik vannak a bélyegződön? a születési dátum gondolom nem :) én még az e-mailt ráíratnám a néven és címen kívül :)
goldwoman, eddig nekem sem volt bélyegzőm, de kb 3 hete csináltattam pont a GO játék miatt :) Nagyon bevált, sajnálom, hogy nem korábban ruháztam be.
Nem kell egy dátumnak szerepelni, csak az akció időtartamában legyen a dátum!
Sziasztok!
Ha a vásárolt termékek külön blokkon szerepelnek, fontos, hogy a vásárlás dátuma ugyanaz a nap legyen? Vagy nincs ilyen kikötve?
Kriszti
Ha a vásárolt termékek külön blokkon szerepelnek, fontos, hogy a vásárlás dátuma ugyanaz a nap legyen? Vagy nincs ilyen kikötve?
Kriszti
krysztasz
igazad van, nagy meló mióta ez a GO van, nincs időm semmire. idáig becsületesen ráírtam mindegyikre még a születési dátumomat is, de már kezdem unni :( asszem beruházok egy bélyegzőre :)
igazad van, nagy meló mióta ez a GO van, nincs időm semmire. idáig becsületesen ráírtam mindegyikre még a születési dátumomat is, de már kezdem unni :( asszem beruházok egy bélyegzőre :)
goldwoman
Én mindig ráírom a nevet, címet, számot a blokk tetejére. Ha időközben vki lenyúlja, akkor már dobhatja is ki a kukába.
Ha cimkéket vagy nagyobb vk-ot küldök be, akkor is kidekorálom az adataimmal. Igazad van, nagy meló, de muszáj. Nem vagyok olyan nagy a híve a lovas és a szomszéd lovas mondásnak, amelyikben a ló elhalálozásáról van szó, de a játékoknál igen. Ha már az enyém nem lehet, akkor a másé se legyen a vk, cimke.
Én mindig ráírom a nevet, címet, számot a blokk tetejére. Ha időközben vki lenyúlja, akkor már dobhatja is ki a kukába.
Ha cimkéket vagy nagyobb vk-ot küldök be, akkor is kidekorálom az adataimmal. Igazad van, nagy meló, de muszáj. Nem vagyok olyan nagy a híve a lovas és a szomszéd lovas mondásnak, amelyikben a ló elhalálozásáról van szó, de a játékoknál igen. Ha már az enyém nem lehet, akkor a másé se legyen a vk, cimke.
ildicc
egyenként az összes blokkra ráírod az adatokat, név, cím, tel., születési dátum? Vagy lehet valamit lecsalni belőle? Pl én összetűzüm öt termékével és csak a felsőre írnám az jó, vagy bélyegzőt használsz? :) Ez rangeteg időbe kerül, valahogy rövidítenék :)
egyenként az összes blokkra ráírod az adatokat, név, cím, tel., születési dátum? Vagy lehet valamit lecsalni belőle? Pl én összetűzüm öt termékével és csak a felsőre írnám az jó, vagy bélyegzőt használsz? :) Ez rangeteg időbe kerül, valahogy rövidítenék :)
Paint, mehet. Egyértelműen megmondták, hogy ahol a megnevezésből kiderül, hány termék, ott annyinak számít. Ráadásul az árból is látszik...
Küldd be nyugodtan.
Amúgy erről majd' mindennap szó van :|
Küldd be nyugodtan.
Amúgy erről majd' mindennap szó van :|
3-4 blokkom van
Érdekelne:pampers vonalkód
Érdekelne:pampers vonalkód
:(
Köszi :)
Köszi :)
Hugi, az sajnos nem:(
A Globus milánói szósz nem játszik, ugye? :-/