"Ismerünk néhány nevet nyerteslistákról, én szívesen találkoznék velük is."
Jó ötlet. Ezeket majd írjátok meg nekem, és direktben meghívom én őket.
Webnyeremény fórum találkozó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 7 oldal |
Lenne nyeremény/ajándék/tombola, erről gondoskodom. :)
Egyben egy börzét is rendezhetnénk ahová mindenki elhozza a csere-beréit: is):)
Hogy igazán mindenki mindenkivel tudjon beszélni, és megismerje ha még nem ismeri... akkor ahoz van egy létszám amely kielégítő, de vagy egy olyan amely már sok.
Egyébként valóban kezdetnek mindenki belelkesül, aztán utána meg ezért nem meg azért nem.
De amúgy az emberek szívesebben a gép mögött ismerkednek manapság. Meg beszélgetnek.... 2004-ben számomra furcsa volt amikor sokan azt mondták, ne hívjam, majd este emailben megbeszéljük. Persze amely egyes esetekben "kényelmes" de lassubb is.
De most már rájöttem miért is jobb ez így.
Egyébként valóban kezdetnek mindenki belelkesül, aztán utána meg ezért nem meg azért nem.
De amúgy az emberek szívesebben a gép mögött ismerkednek manapság. Meg beszélgetnek.... 2004-ben számomra furcsa volt amikor sokan azt mondták, ne hívjam, majd este emailben megbeszéljük. Persze amely egyes esetekben "kényelmes" de lassubb is.
De most már rájöttem miért is jobb ez így.
Én el tudnám képzelni ezt "Nagy Webnyeremény Napként" is, ahova bárki eljöhetne, azok is, akik nem fórumoznak itt. Ismerünk néhány nevet nyerteslistákról, én szívesen találkoznék velük is. Ehhez persze meg kellene hirdetni. Dani látsz ebben fantáziát?
Persze ezen belül klikkesedhetünk mi webnyereményesek :))
Ha "kicsiben" csináljuk, akkor is szívesen elmennék.
Persze ezen belül klikkesedhetünk mi webnyereményesek :))
Ha "kicsiben" csináljuk, akkor is szívesen elmennék.
A tervezés időszakában mindenki nagyon jó ötletnek találja és teljesen odavan meg vissza. :) Aztán amikor a kivitelezésre kerül sor hirtelen még azok is "lebetegszenek" akik tutira ígérik. Fogfájás, influenza meg egyebek. Persze előfordulhat, hogy 10-15 ember egyszerre megbetegszik miért is ne? ;)
Ne fűzz vérmes reményeket a találkozóhoz. Ha valakit meg akarsz ismerni lehet találkozni az illetővel. :)
Ne fűzz vérmes reményeket a találkozóhoz. Ha valakit meg akarsz ismerni lehet találkozni az illetővel. :)
Jaj de jó, jaj de jó....! Hétfőn. :)) :)) :):)
hozz :))
...és aki nem volt ott az nem kaphat? :| Van naomi pom-pomom :)) :)) :)) :)) :)) :))
Csinálok Neked egy Trilakost "100 éves a Trilak" és akkor cserélünk. De amúgy nincs mágneslapom... előbb be kell szerezni. De ha Neked van akkor viszek matricát akár 2-t is. :)) :)) :))
Csinálok Neked egy Trilakost "100 éves a Trilak" és akkor cserélünk. De amúgy nincs mágneslapom... előbb be kell szerezni. De ha Neked van akkor viszek matricát akár 2-t is. :)) :)) :))
Paint, van, mert nem 2 vendégre számítottam :| Aki ott volt, kapott! :))
Milyen hmágnest csináltál? :| :)
Végülis nem rossz az ötlet, csak hát nagyvárosokra bontódik a dolog, meg össze kell vállogatni az embereket. Mert úgye ez egy nagy társaság mindenki mindenkit nem kedvelhet. ..és gondolom senki nem vacsorázna olyan illetővel aki bár lehet pár vkóddal de átvágta. Már hallottunk ilyet.
Meg az időt is jól meg kell oldani kinek jó, illetve nem.
No és ildicc van még abból a hmágnesből??? :) :))
Végülis nem rossz az ötlet, csak hát nagyvárosokra bontódik a dolog, meg össze kell vállogatni az embereket. Mert úgye ez egy nagy társaság mindenki mindenkit nem kedvelhet. ..és gondolom senki nem vacsorázna olyan illetővel aki bár lehet pár vkóddal de átvágta. Már hallottunk ilyet.
Meg az időt is jól meg kell oldani kinek jó, illetve nem.
No és ildicc van még abból a hmágnesből??? :) :))
Nagyon örülök, hogy mindenkinek tetszik az ötlet - remélem, nem jártok úgy, mint tavaly, amikor is összesen hárman bírtunk megjelenni az aktuális találkozón - pedig még hűtőmágnest is készítettem a "nagy" alkalomra... :|
Sajnos, április végén Lengyelországban leszek, így - ha megvalósul - az idei találkozót ki kell hagynom. :(
Sajnos, április végén Lengyelországban leszek, így - ha megvalósul - az idei találkozót ki kell hagynom. :(
Nekem is tetszik az 5let! ;) Nekem 4,5 hónapos a pici lányom de lehet, hogy elmennék. Helyszínnek javasolnék egy művelődési házat, minimális költséggel megúsznánk ha összedobjuk "amink van". :)
Bár én ne mfogok tudni elmenni,de azért eszembe jutott valami. nem dolgozik valaki olyan helyen, ahol az ebédlőt pl odaadnák pár órára és ott is össze tudnátok jönni és rendeznétek egy batyus találkozót:))
Tombola is jó ötlet:)
Tombola is jó ötlet:)
Szerintem is jó ötlet!És az is lehet,hogy pl.itt a fórumon "veszekedtem"2 emberrel,de ha találkoznánk személyesen jól megértenénk egymást.Bár Sz.helyi vagyok,de ezért szívesen vonatoznék órákat:)
:D
Szerintem szuper ötlet ! Sőt azon nyomban vihetnénk magunkkal a csere vk-kat is! Sőt tombola (a felesleges nyereménytárgyakból)?! De a lényeg persze, egymás megismerése lenne, én nagyon támogatom az ötletet.
én is támogatom :)
Volt már ilyen ötlet többször is:
http://webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=41
Remélem, most összejön.
http://webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=41
Remélem, most összejön.
Aztaaaaaa de klassz ötlet! Szerintem sokakat érdekel majd a dolog. Jót mosolyogtam a "nickes kitűzős" embereken. :)
Az én részemről nem tudok egyelőre még biztosat mondani,mert 2 pici gyerkőcöm van és semmi sem biztos sosem. :)
Az én részemről nem tudok egyelőre még biztosat mondani,mert 2 pici gyerkőcöm van és semmi sem biztos sosem. :)