Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 7 oldal |
Én már hosszú évek óta játszom . Talán a pepsi kupakokkal kezdődött? Mostmár mindenevő vagyok ! Sajnos az igazán nagy nyermény még elkerült , de ami késik az nem múlik , igaz ? Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra , jó tudni ,hogy vannak hozzám hasonló , megszállott emberek. Nekem ez az egy " káros " szenvedélyem van . Tudok örülni egy kulcstartónak is .Mindenkinek sok-sok szép nyerményt kívánok.:)
Kb. másfél éve kezdtem el játszani, az oldalt jó egy éve találtam teljesen véletlenül. Eddig kisebb nyereményeim voltak + a garantáltak, de Titeket olvasva tudom, hogy eljön az én időm is. Vonalkódokat kb. 6-9 hónapja gyűjtőm, már tudja az egész család, hogy semmit sem szabad kidobni.
Hozzátok hasonlóan én is rengeteg rejtvényt fejtettem annak idején. Megvettem az összes rejtvényújságot és napi 5-6-ot megfejtettem. De mindet be is küldtem, mert már akkor is bennem volt az hogy ha már dolgoztam vele, ne hagyjam ki a nyerés esélyét sem.
Ha jól emlékszem, a mostanihoz hasonló tevékenységet 92-ben végeztem. Akkor indított a Symphonia egy nyereményjátékot és 2 millió Ft-ot lehetett nyerni. 10 db alsó címkét kellett beküldeni egy pályázathoz. Én mindkét fordulóra beküldtem 105-110 pályázatot. Nem volt kis teljesítmény több mint 2 ezer darabot összegyűjteni. A két milliót ugyan nem nyertem meg, de nyertem egy Philips kétkazettás, cd-lejátszós magnót. 40000 Ft volt az ára akkor.
Aztán nem is tudom miért, de leálltam. IIletve tudom. 93-ban indult a kft-m és rengeteget dolgoztam. Sem időm, sem energiám nem maradt a nyereményjátékokra. Meg rá sem voltam szorulva. 11 évig, amíg működött a cégem, az időmet nem én osztottam be, hanem a rendelések.
2003-ban elvégztem az agykontroll tanfolyamot és ott, illetve ennek kapcsán megvettem a Nyerhetsz című könyvet és abban olvastam először a webnyereményről. Időnként ellátogattam az oldalra, olvasgattam a fórumot is, de aktívan másfél éve vagyok jelen. A többit tudjátok. :)
Ha jól emlékszem, a mostanihoz hasonló tevékenységet 92-ben végeztem. Akkor indított a Symphonia egy nyereményjátékot és 2 millió Ft-ot lehetett nyerni. 10 db alsó címkét kellett beküldeni egy pályázathoz. Én mindkét fordulóra beküldtem 105-110 pályázatot. Nem volt kis teljesítmény több mint 2 ezer darabot összegyűjteni. A két milliót ugyan nem nyertem meg, de nyertem egy Philips kétkazettás, cd-lejátszós magnót. 40000 Ft volt az ára akkor.
Aztán nem is tudom miért, de leálltam. IIletve tudom. 93-ban indult a kft-m és rengeteget dolgoztam. Sem időm, sem energiám nem maradt a nyereményjátékokra. Meg rá sem voltam szorulva. 11 évig, amíg működött a cégem, az időmet nem én osztottam be, hanem a rendelések.
2003-ban elvégztem az agykontroll tanfolyamot és ott, illetve ennek kapcsán megvettem a Nyerhetsz című könyvet és abban olvastam először a webnyereményről. Időnként ellátogattam az oldalra, olvasgattam a fórumot is, de aktívan másfél éve vagyok jelen. A többit tudjátok. :)
Én néhány éve elvétve küldtem be egy-egy rejtvény megfejtését. 4 éve nyertem egy estée Lauder utalványt, és azóta fokozatosan mindenbe belekezdtem. Először itt a neten, és kb. egy éve elkezdtem a vonalkódos játékokat is. Több-kevesebb sikerrel :)
A főnyeremény még várat magára.
A főnyeremény még várat magára.
Tök jókat nyertetek régen is amikor én kicsi voltam... :)
Látom a pepsi akkor is nyomult, a Nike cípő is szupi a pezsgőtablettával.... :))
Látom a pepsi akkor is nyomult, a Nike cípő is szupi a pezsgőtablettával.... :))
Nekem az első játékom a Márka kupak beküldés volt. Az első nyereményem egy Pepsi táska. Az üveg hascímkéje hátoldaláról derült ki, hogy táskát vagy csak matricát nyert az ember. Ez a 80-as évek elején volt. Komolyabban 7-8 éve kezdtem a játékokkal foglalkozni, akkor még csak egy dobozban gyűjtöttük a csomagolásokat. A fórumra kb 5-6 éve találtam. Eddig egyetlen nagy fődíjat nyertem, egy Karib-tengeri hajóutat.
Tegnap óta töröm a fejem, mi volt az első?
Talán a 60-as években a Szövetkezet c. laptól nyert lemezgyűjtemény (lemezjátszónk nem volt) meg könyvek.
Mivel mindig voltak dolgok, amiket nem kaphattam/vehettem meg, hát játszottam értük, ha rátaláltam vmire. Megboldogult ifjúságomban inkább újságokkal.
Az oldal megtalálása elött szinte minden info későn talált meg.
Az első "tömeges" nyeremény kb. 6-8 éve 7*4 pohár volt a szobi szörptől és ugyanakkor egy kávéfőző a Meridótól + meg egy Nike cipő Plusz pezsgőtabláttától .
Azóta mindig többet nyerek, mint amennyit eljátszom.
De a csúcs most pénteken volt a Corsaval.
Talán a 60-as években a Szövetkezet c. laptól nyert lemezgyűjtemény (lemezjátszónk nem volt) meg könyvek.
Mivel mindig voltak dolgok, amiket nem kaphattam/vehettem meg, hát játszottam értük, ha rátaláltam vmire. Megboldogult ifjúságomban inkább újságokkal.
Az oldal megtalálása elött szinte minden info későn talált meg.
Az első "tömeges" nyeremény kb. 6-8 éve 7*4 pohár volt a szobi szörptől és ugyanakkor egy kávéfőző a Meridótól + meg egy Nike cipő Plusz pezsgőtabláttától .
Azóta mindig többet nyerek, mint amennyit eljátszom.
De a csúcs most pénteken volt a Corsaval.
Zsebesbaba
"ha könnyebb lenne itt visszalapozni elolvasnám a fórum indulását"
És még akkor sem a kezdeteket olvasnád, mert ez már a forum második formája,
Igaz, az elsőn még alig volt élet.
"ha könnyebb lenne itt visszalapozni elolvasnám a fórum indulását"
És még akkor sem a kezdeteket olvasnád, mert ez már a forum második formája,
Igaz, az elsőn még alig volt élet.
lindababa
Nekem anyukám volt eddig a nagy játékos, de már túl nőttem rajta.
Ő is játszott a 100-ból 1-ben, a Legyen ön is-ben, de sikert csak a szerencsekerékben ért el, megynyerte a fődíjat, egy ITT Nokia tv-t.:)
Nekem anyukám volt eddig a nagy játékos, de már túl nőttem rajta.
Ő is játszott a 100-ból 1-ben, a Legyen ön is-ben, de sikert csak a szerencsekerékben ért el, megynyerte a fődíjat, egy ITT Nokia tv-t.:)
Jó az 5let! :)
Nekem '93-ban 11 évesen volt az első nyereményem egy rádiós játékkal nyertem egy 4személyes vacsorát(korlátlan fogyasztással), aztán utána csak keresztrejtvényt küldtem be(nem nyertem vele, de anyukámnak összejött párszor vásárlási utalvány, könyvek, stb), ezért nem adtam fel, majd amikor lett internet akkor 1-2pályázat, de a végleges "szerelem" kb 2éve van mióta gyesen vagyok, és nagyon örülök, hogy ez az oldal van, mert sokat köszönhetünk neki.
Főnyereményem 1x volt egy olasz babakocsi, ami pont jókor jött. Azóta pedig folyamatosan kisebb nyeremények, polók, ajándékcsomagok stb, de ezeknek is nagyon örülök és várom a fődíjat, addig pedig a többi nyertessel örülök, amikor beírják, hogy pl. autót nyert valaki :)
Nekem '93-ban 11 évesen volt az első nyereményem egy rádiós játékkal nyertem egy 4személyes vacsorát(korlátlan fogyasztással), aztán utána csak keresztrejtvényt küldtem be(nem nyertem vele, de anyukámnak összejött párszor vásárlási utalvány, könyvek, stb), ezért nem adtam fel, majd amikor lett internet akkor 1-2pályázat, de a végleges "szerelem" kb 2éve van mióta gyesen vagyok, és nagyon örülök, hogy ez az oldal van, mert sokat köszönhetünk neki.
Főnyereményem 1x volt egy olasz babakocsi, ami pont jókor jött. Azóta pedig folyamatosan kisebb nyeremények, polók, ajándékcsomagok stb, de ezeknek is nagyon örülök és várom a fődíjat, addig pedig a többi nyertessel örülök, amikor beírják, hogy pl. autót nyert valaki :)
A hatvanas évek végén nyertem a Pajtás újsággal egy könyvet, Fekete István Hu címűt. Aztán sok TV-s vetélkedőben játszottam később, Vágó Fele sem igazjában 3-szor, Egri Melyiket a 3 közül? -jében, és a Játék a szavakkal-ban, aztán megint Vágó jött, elfelejtettem a címét, amiben M.Nagy József is játszott, majd a Szerencsekerék, 100-ból 1. Tehát minden, ami jött. Sok keresztrejtvény nyereményünk volt, anyuval felváltva küldözgettük. TV, videokamera, ebéd, utazás, külföld és belföld, rengeteg könyv, étkezési utalvány, 2 mobiltelefon ..... Nem is jut hirtelen minden az eszembe.
Én már "öreg róka vagyok" a játték terén eddigi legnagyobb nyerményem egy házimozi kb.4 éve. Itt a weben csak november óta fordulok elő, még nem dicsekedhetek nagy dolgokkal, de az apróságoknak is nagyon tudok örülni. Szívből örülö annak is ha más nyer, mindig úgy érzem jó helyre ment a nyeremény vagyis "ismerőshöz" és nem nyúlták le a hírdetők.
Semmi esetre se töröljük a topicot, jó ötlet. .)
leon
csak gyerekeket mértek akkkor? Milyen játék az, ahol a felnőtt nem állhat a mérlegre. :))
nekem despues fórumostársunk beszélt az oldalról 2003 őszén, először csak nézegettem, olvasgattam a játékokat, néhányat beküldtem. Aztán valahogy észre vettem, hogy itt fórum is van.:)
nagy vagy kisnyeremény, fődíj - kinek mi. Pl. 2005-ben nyertem a miskolci musical koncertre jegyet a metró újságból, legalább annyira örültem neki, mintha asztali dvd lejátszót nyertem volna. :)) Jelenleg ennek örülnék legközelebb a legjobban. :))
Előtte keresztrejtvényeket fejtettem, be is küldözgettem sűrűn, füles, ügyes, rtv, vasárnapi hírek, egy napszemüveget nyertem. :))
leon
csak gyerekeket mértek akkkor? Milyen játék az, ahol a felnőtt nem állhat a mérlegre. :))
nekem despues fórumostársunk beszélt az oldalról 2003 őszén, először csak nézegettem, olvasgattam a játékokat, néhányat beküldtem. Aztán valahogy észre vettem, hogy itt fórum is van.:)
nagy vagy kisnyeremény, fődíj - kinek mi. Pl. 2005-ben nyertem a miskolci musical koncertre jegyet a metró újságból, legalább annyira örültem neki, mintha asztali dvd lejátszót nyertem volna. :)) Jelenleg ennek örülnék legközelebb a legjobban. :))
Előtte keresztrejtvényeket fejtettem, be is küldözgettem sűrűn, füles, ügyes, rtv, vasárnapi hírek, egy napszemüveget nyertem. :))
Én 18 éveskorom óta játszom, de tavalyig az összes sikerem a coca cola-s poharak- igaz az nem nyereményjáték volt- , egy Danestia tálca, és sofis bögrék voltak, de mióta a fórumot olvasgatom, azóta beindult:))
Igaz a fődíjtól nagyon messze vagyok, de szerintem szinte mindenki így kezdte ...... Viszont én is kiváncsi lennék a régebbi játékokra, ha könnyebb lenne itt visszalapozni elolvasnám a fórum indulását, de sajna lehetetlen 46 ezer oldalt visszalapozni és elolvasni.........:(
Igaz a fődíjtól nagyon messze vagyok, de szerintem szinte mindenki így kezdte ...... Viszont én is kiváncsi lennék a régebbi játékokra, ha könnyebb lenne itt visszalapozni elolvasnám a fórum indulását, de sajna lehetetlen 46 ezer oldalt visszalapozni és elolvasni.........:(
Az én szenvedélybetegségem azt hiszem a Coccolino kesztyűbábjával kezdődött, úgy 13-14 éve.:) Aztán egyre súlyosbodott, amikor 3 évre küldföldre költöztünk, a nyári hazalátogatásokkor próbáltam kicsit behozni (Anyu nevével-címével, mert ugye a sorsolásokkor már újra nem voltunk itthon) a pályázgatást. Azért kinn sem adtam fel, a legnagyobb nyereményem egy 100$-os sorsjegy volt. Illetve a második legnagyobb, mert az első vitathatatlanul az ''importáru'' kisfiam, aki 5 hónapos volt, mikor végleg hazajöttünk.:D
Nyereményjátékokból nekem a húsáruk jönnek be leginkább, a Gyulaival grillezős mikrót (Coop játék volt), a Globus májkrémmel DVD-lejátszót, a Délhús (CBA) kolbásszal pedig Daewoo Kalost is nyertem már.;)
Nyereményjátékokból nekem a húsáruk jönnek be leginkább, a Gyulaival grillezős mikrót (Coop játék volt), a Globus májkrémmel DVD-lejátszót, a Délhús (CBA) kolbásszal pedig Daewoo Kalost is nyertem már.;)
Tényleg régebben milyen játékok voltak? Én a lottós játékokra emlékszem ahol tárgynyeremény volt. Lakás, utazás... meg az otp-takarékbeti könyv.... Más egyéb?
Elfelejtettem mondani, hogy akkor a volt Jugoszláviában éltem és csak '92 óta Magyarországon.
Furcsa, de nekem gyerekkoromból ( 70-es évek ) nem rémlenek ilyen jellegű nyereményjátékok. Vagy csak én vagyok szenilis??? :-/
leon, ez jó :))
Nekem nagy (fő)nyereményem a Voda autó volt eddig. Meg volt "kisebb" főnyeremény: Balaton szeletes balatoni nyaralás, Visa plazmatévé. És sok kicsi nyeremény, ami sokra megy ;):))