A farka végét is fésülgesd, azt szeretik.

Sziasztok! Tegnap én is fésülgettem azt a kutyust, de egget nem találtam, viszont közben dobtam neki hármat. Persze ezt nem sajnálom, de az egg még mindíg nincs meg.
Mi elejétől momentcity-ben élünk, sokat vettem és cseréltem is babszemet, de nyerni sosem sikerült. Szerencse dolga lehet ez is.
De most legalább jót mosolyogtam a beírásotokon.
Most én is megyek és megfésülöm a Yockye-mat.
eggekért irjatok mailt. :-)

nekünk sincs kutyánk,de a macskákat naponta fésülöm

épp ma fürdettük a kutyánkat, de a miénk benti nincs háza, csak ezért kerülhette el a figyelmem

köszi törpi

átfésülném a szőrét fülétől a farkáig

én ha ennyire nem találnám meg,még a kutyaólba is bekukkantanék,hátha....

még mindig várom a segítséget a 6. egg továbbra sincs meg

köszike

zsike12
Én az első városban nyertem egész éves kávékészletet(kakaó is volt benne!)
Sziasztok!
Nyert már valaki közöttetek a városban? Olvasgattam az ottani fórumot és 2-3000 babról beszélnek. Ehhez képest az én napi 1 kávém igen eltörpül, főleg, hogy a bolt ahol vásárolni szoktam kód nélküli zacskókat árul. Lehet nem is érdemes ismerősökkel hozatnom Pestről kódos kávét?( A játékbarlanggal már nem is egyszer megjártam, úgyhogy ott nem növelem inkább a babok számát. ) Szóval szerintetek lehet ott nyerni? ( a Nyertesek topikban sem túl sok a MC nyertes, vagy csak én látom így?)
Ha valaki tudna segíteni, hogy megtaláljam a 6 egget, annak nagyon megköszönnöm!!

Akinek még szüksége van segítségre, írjon e-mailt! ;-)
Sziasztok! Én csak most kezdtem el ezt a játékot. Tudna valaki segíteni, hogy egyáltalán hol kell keresni ezeket az eggeket? Merre induljak el?
A segítséget előre is köszönöm.
Én csak kettőt, ha valaki segítene egyszer biztos meghálálnám. - 8 dioptriával, kicsit nehéz.
Az 5.-et valaki írja meg. légyszii!
nekem összesen 2 db van meg,de a 6.-ik jó üzlet volt. megtaláltam, Black Jacken lett belőle 11,azon meg vettem 3 sorsjegyet

6 meg van,de a ötödik sehol.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások