Évi** Köszönöm szépen 😊sajnos egyikhez sem tartozom😔 De ezek szerint csak kérni kell és megadatik😅 Csak nem voltam egyértelmű. Akkor most pontosan fogalmazok.
Szeretnék egy autót és a hétvégén a hatos lottóval 6 találatot egy szelvényen🙏😅🍀❤️
Aranyoskicsi
https://sasszemklinika.hu/koszonet
Ha esetleg a legtöbb szavazatot kapott 3 szakmában dolgozol, most van rá esély.
1) rendőr 2) ápoló, eü. asszisztens 3) katona.
De a Sasszem Klinikánál szokott lenni máskor is nyereményjáték.
Piros hűtőt! 🤩
Reál-Coop,mindegy.... 🍀
Mit nyernék?
Gyakorlatilag bármit. Az utóbbi időben elhagyott a szerencse, nem mintha nyertem volna már több százezres nyereményt

De hát a lepény hal meg utoljára. Rá lehet erre kapni, mint a szerencsejátékra

Igazából nagyon jó lenne nyerni egy elektromos autót, nagy vágyam, de kinek nem
Ideális nyereményjáték: jó lenne ha plasztikai sebészet és lézer szemműtét is gondolkodna ilyenben

Egy piros hűtőt és/vagy pénzt 😄, de amúgy bármi jöhet.
Telefont
Laptopot
Hűtőgépet
Robot fűnyírót (jó lesz jövőre is 😁)
Köszönöm az eddigieket,ez az év eddig a legszuperebb!
Talán azért mert közeleg a 4X ? 🤪
Ludat és kakast. És tyúkot is!
https://youtu.be/mFn567jiTz4
Tabletet, laptopot, GoPro 9-et, utazást, és vásárlási utalványt

Kia E-Niro
Pl a Negró-val
Köszönöm, jojó! 😊
Részt veszek néhány játékon, aztán reménykedem.🍀 Nincs kimondott vágyam, ami a nyereményeket illeti. Korábban jó lett volna egy mobil, de mivel nem jött össze, ezért vettem egyet. Úgyhogy most bárminek örülök, persze nyilván minél nagyobb értékű, annál jobb. 😅
Egyébként nem panaszkodom, ebben az évben több dolgot is nyertem már.
Zsu IGEN
pieceofluck köszönöm szépen,viszont kívánom Neked is ,hogy megnyerd ,amit szeretnél !

jojó
Akkor ezt megbeszéltük
Sok sikert nektek a Pennys játék sorsolásán! 🍀😊 /Nem játszottam most azon a játékon egyáltalán./
Én egy nagyobb pénznyereménynek örülnék, de igazából bármi jöhet. 😅🍀
Zsu

úgy legyen és még pár Fórumosnak !

Zsu

úgy legyen és még pár Fórumosnak !

jojó
... és remélelm a 25-ből mindegyikünknek jut egy-egy

Kedves Fortuna ! Nagyon köszönöm az eddigi nyereményeket ,igazán nincs okom panaszra ! A héten légyszi gondolj rám is ,rád bízom az ajándékot ! Mindennek örülnék ,amire van pályázatom ! Hálásan köszönöm

Szia Fortuna! Kérlek gondolj Rám csütörtökön

Köszönöm
Szeretnék egy instax minit ☺️ illetve szeretném megtapasztalni egyszer, hogy milyen érzés fődíjat nyerni bármilyen játékban. Pótnyertes is lehetnék egyszer, még sosem voltam 🙂
Kedves Fortuna, a következő héten nagyon számítok rád!
Bízom benne, hogy segíteni fogsz, tudod te, hogy mikor és hol kell munkába állnod.
Hálás köszönettel!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások