Weber
Akkor a Jagermeister-nél is elvan írva ? Ugyanúgy nem jön be az oldal.
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 9258 oldal |
A gin-es játéknál el van írva a link, azért nem jön be. -h
A tesco piás játékairól tud vki valamit?
Amiket Gloria91 írt be aug. 1-én.
A reklámújságban is ott vannak.
Amiket Gloria91 írt be aug. 1-én.
A reklámújságban is ott vannak.
Megszólítottál, válaszoltam, ennyi.
Elnézést sada elkerülte a figyelmem! Tudod tévedni emberi dolog ! De belátni a hibázást értékelendő emberi vonás
de remélem más problémád nem lesz a mai napra
és örömet szereztem számodra a bocsánat kéréssel
!

bbsc
Ha nem szoltál volna, bölcs maradtál volna.
Elolvastad a jsz-t?
"3. A Promóció a Monster Energy® márkájú promóciós termékeket készletező Aldi üzletekben kerül meghirdetésre Magyarország-szerte."
Ha nem szoltál volna, bölcs maradtál volna.
Elolvastad a jsz-t?
"3. A Promóció a Monster Energy® márkájú promóciós termékeket készletező Aldi üzletekben kerül meghirdetésre Magyarország-szerte."
Sziasztok
Dove tusfürdő - melyik jó illatú ?

Laci89: igen. Simán. Nincs gond.
Nyeremény Sziget bérlettel amin rajta van a név más is be tud menni azzal a jeggyel? Valaki próbálta már? Kérik a személyit.
Köszi...
Na, akkor nó mór Balaton szelet.
Na, akkor nó mór Balaton szelet.
Vágási 2.0
"7.3.
A fő- és McLaren-nyeremények sorsolásában a Kampány során minden Játékos 1 (azaz egy) Pályázattal vehet részt, "
"7.3.
A fő- és McLaren-nyeremények sorsolásában a Kampány során minden Játékos 1 (azaz egy) Pályázattal vehet részt, "
Poweradehez.
Tegnap végül a 06-24-500-500-as számon értem el ügyfélszolgálatot.
Felvették az adataimat. Ma reggel jött a válasz, h elnézést kérnek.
Csatolva megküldték a Hervis utit.
Tegnap végül a 06-24-500-500-as számon értem el ügyfélszolgálatot.
Felvették az adataimat. Ma reggel jött a válasz, h elnézést kérnek.
Csatolva megküldték a Hervis utit.
Powerade 20 ezres Hervis utalvány nyertesek
Most néztem és nincs ott a barátnőm neve a felsorolásban,pedig kapott tőlük nyertes értesítő e-mailt,én is láttam és 2 vagy 3x írt neki arra a mélcímre ahonnan kapta a levelet.
Majd megpróbáljuk a másik elérhetőségen megkérdezni mi történt?
Most néztem és nincs ott a barátnőm neve a felsorolásban,pedig kapott tőlük nyertes értesítő e-mailt,én is láttam és 2 vagy 3x írt neki arra a mélcímre ahonnan kapta a levelet.
Majd megpróbáljuk a másik elérhetőségen megkérdezni mi történt?
Media Markt - Mastercard
Azoktól kérdezem, akik már jáczottak:
- elég egyszer regisztrálni és utána az összes többi vásárlás automatikusan bekerül a nagy kalapba (mint pl. a Penny játékoknál)
vaaaaaaaagy
- mindenki csak egyszer van benne a kalapban, egy vásárlással.
Én vettem tegnap egy Balaton szeletet, csippantottam a myMediaMarkt QR kódomat, utána regisztráltam a játékra, meg kellett adni a nevet, e-mail címet, myMM azonosítót, a Mastercard kártya első 6 számjegyét és a jelszót. Eddig oké.
Ma megint vettem egy Balaton szeletet, ismét csippantottam fizetéskor, majd ismét regisztrálni akartam (ezt a vásárlást), de akkor már nem engedte az ismételt regisztrációt. Itt ugye nem blokkadatokat kell megadni...
Nem tudom kisilabizálni a jsz-ból, hogy mi a helyzet... Egy vásárlással lehet részt venni, vagy csak egyszer kell regisztrálni, de az összes - regisztrációt követő - csippantós vásárlás esélyes a nyeremény(ek)re?
Azoktól kérdezem, akik már jáczottak:
- elég egyszer regisztrálni és utána az összes többi vásárlás automatikusan bekerül a nagy kalapba (mint pl. a Penny játékoknál)
vaaaaaaaagy
- mindenki csak egyszer van benne a kalapban, egy vásárlással.
Én vettem tegnap egy Balaton szeletet, csippantottam a myMediaMarkt QR kódomat, utána regisztráltam a játékra, meg kellett adni a nevet, e-mail címet, myMM azonosítót, a Mastercard kártya első 6 számjegyét és a jelszót. Eddig oké.
Ma megint vettem egy Balaton szeletet, ismét csippantottam fizetéskor, majd ismét regisztrálni akartam (ezt a vásárlást), de akkor már nem engedte az ismételt regisztrációt. Itt ugye nem blokkadatokat kell megadni...
Nem tudom kisilabizálni a jsz-ból, hogy mi a helyzet... Egy vásárlással lehet részt venni, vagy csak egyszer kell regisztrálni, de az összes - regisztrációt követő - csippantós vásárlás esélyes a nyeremény(ek)re?
megfejtettük a magyartermék ean kódos anomániákat a spar saját márkás termékeknél...
(szinte )minden S-Budget termékhez sikeresen oda írták az ugyanaz spar márkás terméket ( pl S Budget toast kenyérhez a Spar toast kenyér..)
gratulálunk
(szinte )minden S-Budget termékhez sikeresen oda írták az ugyanaz spar márkás terméket ( pl S Budget toast kenyérhez a Spar toast kenyér..)
gratulálunk

Az lenne még a kérdésem, hogy aki nyert a Frutty italporral(nem italport), az már megkapta a nyereményét, vagy egyáltalán valami visszajelzést a blokkjára?
Köszönöm.
A QR kódot olvassák be.
Az kapja meg a karszalagot, aki elsőnek mutatja be a kódot.
Nekem legalábbis ez jött le az elmúlt hetek párbeszédeiből.
Az kapja meg a karszalagot, aki elsőnek mutatja be a kódot.
Nekem legalábbis ez jött le az elmúlt hetek párbeszédeiből.
A névre szóló Sziget jeggyel hogy lehet másnak bemenni a fesztiválra?
Vagy annak adják, akinél ott van a voucher a karszalag kiváltásakor?
Vagy annak adják, akinél ott van a voucher a karszalag kiváltásakor?
Jött ma értesítés, hogy feladták a Mizos Tescos utit.