Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 9168 oldal |
ferkat! Köszönöm 🙂
Heti nyereménynél a blokkot kérik postán küldeni, ha megérkezett a blokk akkor írják, hogy mit nyertél. Pulóvernél csak értesítés jön hogy pulóvert nyertél.
marcsi8! Köszönöm szépen!
Nekem e-mail jött, blokkot kérnek, de nem írják melyiket, azt sem, hogy mit nyertem esetleg, és egyéb adatokat sem…. Így kissé titokzatos a dolog , de majd csak kiderül.
Nekem e-mail jött, blokkot kérnek, de nem írják melyiket, azt sem, hogy mit nyertem esetleg, és egyéb adatokat sem…. Így kissé titokzatos a dolog , de majd csak kiderül.
zizike!
Emailben értesítettek, írták hogy mit nyertem és küldeni kellett a méretet, de nem garantálják hogy azt küldik.Nem kellett beküldeni postán.
Már vissza is igazolták.
Emailben értesítettek, írták hogy mit nyertem és küldeni kellett a méretet, de nem garantálják hogy azt küldik.Nem kellett beküldeni postán.
Már vissza is igazolták.
Aki nyert eddig a Lidl - Nutella játékon milyen értesítőt kapott róla?
Megemlítik az e-mailben , hogy mit nyert ?
Bekérték a blokkot postán?
Köszönöm előre is a választ 🙂
Megemlítik az e-mailben , hogy mit nyert ?
Bekérték a blokkot postán?
Köszönöm előre is a választ 🙂
Fáma futár 3.x-ra csak ideért, ez nagy kocsi volt,akkora mint a GLS .
Nivea volt.
Nivea volt.
Én nem az utolsó napon nyerem, de én is ma kaptam értesítést
Ha jól értelmezem, a Bang Bang épp ma kezdte el kiküldeni a KitKat Tesco (2024.09.11 véget ért) játékának napi nyereményeit. Én legalábbis a játék végén nyertem, és ma jött róla értesítés, hogy feldták a csomagot (Sony fejhallgató). Hát, valóban nem sietik el...
Coca Cola Aldi mozijegyet küldték már? Én adategyeztető e-mailt sem kaptam, bár a nevem látom a listán.
Fődíj nyertes sehol, Lidl Pöttyösnél sincsenek nyertesek. Igaz, mindkettő Bang Bang-es lebonyolítás.
Fődíj nyertes sehol, Lidl Pöttyösnél sincsenek nyertesek. Igaz, mindkettő Bang Bang-es lebonyolítás.
Az előzetes feladásos emailt nem szabad figyelembe venni.
A mérvadó amikor reggel jön email, hogy érkezik.
Nekem Regina csomagot visszaküldte anélkül, hogy hívott volna és megkísérelte volna a második kézbesítést.
Érdemes hívni ha van szám megadva, de a leírtak alapján én is azt gyanítom, hogy vagy a futár "link" vagy rettentő sok a csomag amit ki kell vinnie (de ez még kevésbé hihető, mert nem egy GLS-DPD kaliberű, a kocsi amivel nekem hozták a csomagom végül úgy zörgött, hogy azt hittem darabokra esik...).
A mérvadó amikor reggel jön email, hogy érkezik.
Nekem Regina csomagot visszaküldte anélkül, hogy hívott volna és megkísérelte volna a második kézbesítést.
Érdemes hívni ha van szám megadva, de a leírtak alapján én is azt gyanítom, hogy vagy a futár "link" vagy rettentő sok a csomag amit ki kell vinnie (de ez még kevésbé hihető, mert nem egy GLS-DPD kaliberű, a kocsi amivel nekem hozták a csomagom végül úgy zörgött, hogy azt hittem darabokra esik...).
Már 2 napja várom a futárt ,de nem jött kerestem telefonon, mindig azt ígérte aznap hozza és előtte hív 1x se jelentkezett, mindig visszaküldte a központba ma jött egy újabb e-mail, hogy ismét hozza. Szerintem akkor ez az ember megbízhatatlan nem az egész cég
Nivea?
Nem biztos, hogy megbízhatatlan. Lehet, hogy úgy adták fel a csomagot, h pl 1 héten belül kézbesítsék (így olcsóbb), nem 48 órásra.
Nem biztos, hogy megbízhatatlan. Lehet, hogy úgy adták fel a csomagot, h pl 1 héten belül kézbesítsék (így olcsóbb), nem 48 órásra.
Milyen nyereményt küld a Dentsu Creative a Fáma Futárral,már 2 napja várom de csak nem akar ideérni, ilyen megbízhatatlan ez a futárcég?
nika01
Az itt publikus citromail-es címed már nem elérhető!
Az itt publikus citromail-es címed már nem elérhető!
A Tibire ugyan gond nélkül tudok feltölteni, de ablakba nyereményt még soha nem láttam. Mindig csak valami szöveg van. De gondolom attól még játékban vagyok. 🤔
vido56 2024-11-11 :: 20:10
Lyvia nem tudok írni neked. Mikor töltötted fel a Lavazzat?
Lyvia 2024-11-11 :: 21:08
vido56
vasárnap délelőtt 10 óra körül töltöttem fel.
vido56 2024-11-11 :: 21:13
Köszönöm a választ.
Lyvia nem tudok írni neked. Mikor töltötted fel a Lavazzat?
Lyvia 2024-11-11 :: 21:08
vido56
vasárnap délelőtt 10 óra körül töltöttem fel.
vido56 2024-11-11 :: 21:13
Köszönöm a választ.
marcsi8, köszönöm szépen a választ.
https://www.nyerjanestlevel.hu/dolcegustospar# ennek a játéknak a nyereménye jött ma végre a Fáma futárral. 2 táska,páromnak és nekem
Ma hozta a Zöldülő játék ajándék zuhanyfejét 🙃
Nekem meg a Nivea termékemet