Milka visszaírt. Most már működik.
"A promóció weboldalán a regisztrációk nagy száma miatt bizonyos esetekben a regisztráció lassabb lehet, vagy sajnos nem fog működni.
Szeretnénk megerősíteni, hogy visszaállítottuk a regisztrációhoz használt e-mail címet, és azt javasoljuk, hogy próbálja meg holnap regisztrálni."
Krysztasz
Szerintem az ugyanaz a játék mint a kólás.
De próbáld feltölteni és kiderül.....
A Fanta "Szállj játékba Coca‑Cola x FIFA World Cup 26™" játékban a kupak fehér és rajta narancssárgával, hogy "Játssz és nyerj!" felirat? A Fanta címkéjén nincs infó a játékról, a QR kóddal feljött az app, de ott nem látok fotót a kupakról.
Feri! A Milka számolja tovább a szetteket ha megvan a két szett.
Most próbáltam, simán tudtam regisztrálni és játszani is.
Valóban nem lehet, az elején még nagy nehezen sikerült, de új regisztráció esélytelen. Más eszközről sem.
Ami izgalmas az az, hogy ha összegyűlik a két szett, akkor a következő héten újraindul a mandula? Én még csak addig jutottam el, hogy megvan mindkét szett, nem vettem azóta Milkát.
Én se. Már kétszer írtam nekik !
Regisztrálni sem tudok a Milka játékra, nemhogy feltölteni...
Nestlé pontgyűjtés, megérkezett a mozijegy.

Johnny-X, köszönöm, így sikerült!
Sok sikert!
tangi
MySpar app, főoldal (házikó)
legörgetsz a menüben a Nyereményjátékok (1) részig
Katt a Születésnapi nyereményjáték!-ra (csak ez aktív)
Legörgetés a Játszom! gombig - katt!
Újra részt veszek! gomb - katt!
Itt jelennek meg a szabályokbak megfelelő (még játékba nem küldött) blokkok
Amúgy igencsak figyelni kell, hogy a SuperShop kártyát se felejtsd el, a 8000 Ft is meg legyen ÉÉÉS legyen benn 1 db a heti aktuális nyerő termékekből is (ezt elsőre én is majdnem kihagytam).
Úgy tűnik ügyetlenke vagyok (pedig nem)! A Spar szülinapos játékon, ahol 8000 Forintért kell vásárolni, hol kell feltölteni a digitális nyugtát? Nézem, nézem, de nem találom!
Köszönöm a segítséget!
Anyoka
Többet, de visszaadták. Akkor még flottul ment, de nagyon belassultak.
Vagy én vagyok türelmetlen?
timotka
Az jutott még eszembe, hogy pont annyi pontot váltottál be amennyi kellett? Mert ha többet akkor a visszajáró pontokat például látod a hűségpontjaim fül alatt!
A Spar wok nyereményről (meg a többi nyereményről is) azt írják a játékszabályzatban, hogy a nyerteseket 5 munkanapon belül értesítik.
Ha jól értelmezem a 2.4-es pontot, akkor még van reményünk. Én valamivel 8 óra után értem haza, és rögtön küldtem is. be.
Timotka
Mikor a beváltás ?
Tegnapi napi beváltást is már jóvá hagyták és hajnalban megjött az első körben kikért netflix-bookline online kód.
Lehetséges, hogy neked is jóvá van hagyva már, csak nem ért célba hozzád az email, vagy spam mappába ment ?
Anyoka!
Ezek szerint nem fogadták el vagy még mindig nem jutottak az ellenőrzés végére? Mikor fognak kikeveredni belőle?
Ez még csak 1 beváltás volt.
Könnyen lehet. A boltok 6-kor nyitnak.
SPAR Maggi: tegnap 7:40 körül töltöttem, de ezek szerint ez már késő volt (az 50 db wok serpenyő / gyorsasági díj egyikére apelláltam).
Sok lúd disznót győz.
Hétfő óta már nagyon sokan írtak nekik.
(Ilyen az, amikor egy német cég készíti a programot.
Eszükbe sem jut, h ebben az országban sok kiskaput előre be kell zárni.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások