Archivum - Postán jött
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 1052 oldal |
3 !!!!!!!!! antipatti.hu-n nyert csomi:)) Ma nagyon jó napom van.)
Haribo fürdőlepedő. Épp ideje volt.
Haribo pléd.
Hopp.. most látom, levél is van mellé. mégiscsak az antipattin nyertem... de hogy hogyan, azt nem értem!
Lehetséges, hogy valaki csalással került az első 10-be ( vagy több névvel ) és ezeket kizárták és így én is kaptam csomit?
mindenesetre nagyon örülök neki :)))))
Lehetséges, hogy valaki csalással került az első 10-be ( vagy több névvel ) és ezeket kizárták és így én is kaptam csomit?
mindenesetre nagyon örülök neki :)))))
Garnier csomag barinőmhöz, de én már csak a köntöst látom
Sziasztok!
Nekem is jött ma egy Garnier ajándékcsomag ( tonik, bőrradír, hidratáló ), de - ne nevessetek - nem tudom, hogy mivel nyertem :)
Blokkbeküldős játékokon nem játszottam, az antipatti.hu-n meg nem kerültem az első 10 közé végül, bár sokáig ott voltam.
Valakinek van valami tippje?:))
Nekem is jött ma egy Garnier ajándékcsomag ( tonik, bőrradír, hidratáló ), de - ne nevessetek - nem tudom, hogy mivel nyertem :)
Blokkbeküldős játékokon nem játszottam, az antipatti.hu-n meg nem kerültem az első 10 közé végül, bár sokáig ott voltam.
Valakinek van valami tippje?:))
2 Garnier csomag:):D
Evimamzi! Elküldtem a címemet!
Nicika!
Küld a címed!
Küld a címed!
Aktuális.:) Délután írok, mert most húzok az oviba.
Konkrétan valaki leírná hogy milyen termékek vannak a Garnier csomagban?
Cirbolya,ha aktuáli írj!
Köszi.
Köszi.
Garnier csomagok.:D Csak azt sajnálom kicsit, hogy sima testépoló nincs benne, csak önbarnítós.:-/
Aha. :)
Haribo takaró! Szuper jó! :))
Fornetti kártya
Prizee tollak
Fornetti kártya
Prizee tollak
Köszi, akkor most már mindent értek :). Akkor ezt a csomagos postás vitte ?
Ok már tudom! Harmadik! :)
Ez sima csomagfeladóval jött. Az előző 2 fordulós ajánlottan. L-es az enyém is.
Ezek a garnier csomagok hányadik fordulónak az ajándékai?
Minya megnéztem még1x, nem látom rajta az ajánlást.