Adryyyenn
SziasztoK!
szeretném megkérdezni hogy mit tudtok arról hogy a napi nyertesek mit nyertek és hogy a nyereményt postázzák-e?
köszi a válaszokat
mailto:adriee@citromail.hu
Szia!
Azt hiszem a 9. kérdésedre a quad.lap.hu volt a válasz. Ne kérdezd miért, én sem hallottam ezt a szót tuningnál, de állítólag az...
bocsi ha nem az véletlen
Jankuc
Én még nem kaptam semmit a Startlaptól. Szerintem csak akkor kezdik kiértesíteni a nyerteseket, amikor már lezárult a verseny.
Nicollette
Küldtem neked mailt,de visszapattant :O
Írj erre a címre,és segitek:
kisstamas.bobika@freemail.hu
NE HARAGUDJATOK,DE BEÍROM A TÖBBIT IS,HÁTHA MEGSZÁNTOK ENGEM....:)))))))
7.A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk
8.Mi a caterpillar szó magyar jelentése
9.Motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja
1O.Hazánk remekírói által alkotott hosszabb prózai mű
11.10-nél több tagú, jazz sztenderdeket játszó zenekar hétköznapi neve?
12.Duna-parti kisváros, Eötvös József itt töltötte gyerekkorát
13.Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
14.Török eredetű név vagy somogyi település mi az
15.A szó eredeti jelentése: kütyü, szerkentyű. Olyan interaktív elem (pl.óra, számológép, időjárás előrejelző) mely önálló elemként jeleníthető meg a számítógépen.
16.Hogyan nevezzük a Föld pólusát az északi féltekén
17.Mutogató kicsi kezek, beszéd nélkül megértelek
18.Melyik nagy Kárpát-medencei domborzati egység része a Királyerdő hegység?
19.Mi a neve annak civil szervezödési formának amikor emberek civil szervezetbe összefogva segitenek más emberek problémáinak megoldásában?
20.Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
21.Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica
22.Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
23.Ilyen betegséget kaphatsz a sok stressztől
mEGKÖSZÖNÖM,HA VALAKI MEGÍRJA NEKEM.....:))))))))))))
Highland!!!!
REKORD!!!!!
Segítsetek nekem:1.Hogyan nevezzük az internetes videónaplót?
2.Mire jó a zene, ha baj van?
3.Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
4.A leghidegebb hely a lakásban.
5.Meditációs ábra, amely színes nyíló virágra hasonlít.
6.Ha ingyen akarsz elhelyezni honlapot, ezen a lapon keresgélhetsz
MÁR ANNYI MINDENT KIPRÓBÁLTAM,DE EGYIK SEM JÓ!!!!!!
SZINTE MÁR CSAK EZEK HIÁNYOZNAK..... :((((((((((
ELŐRE IS KÖSZI,HA VALAKI SEGÍT NEKEM EBBEN:)))))))))))))
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy aki nyert napi ajándékot, az kapott valami jelzést /e-mail/?
Szia Hugi71!:)
Jelzem azoknak is akiket még érint, Hugi71 tegnap megreklamálta a hiányzó képrészleteket! :(
Amiről én tudtam, hogy hiányzik - már a helyén van. Feltételezem, hogy a többi hiányzó is visszakerült a helyére.:))
Lehet a kirakósdit befejezni. Jó munkát hozzá. :o
Hugi71:)
Látom sokan egyetértenek veled! Csak azt tudom tanácsolni, hogy az ügyfélszolgálatnál meg kell reklamálni a hiányzó képeket, mert még elvileg 10-ig meg kellene legyenek. Az esetleges új játékosok miatt is.
Az ügyfélszolgálatnál mindenképpen meg kell reklamálni a hiányosságot. Kötelesek helyreállítani a képeket. :(
Dorati, írtam :) De nem a megfejtésekkel van a baj, hanem mint a többiek is írták, eltűntek a képrészletek :(
Tényleg hiányzik egy csomó kép!!!
Sok képrészletet levettek, én is azt tapasztaltam :(
szia Hugi71!
Hogy-hogy nem találod meg a képrészleteket?. december 10-ig él a játék, akár még most is be lehetne kapcsolódni. :O
:(( Ha valami kérdésed van jelentkezz!!:|
Tök jó, most lenne időm befejezni a képeket, erre már nem lehet az összes képrészletet megtalálni :((
Bocsi Martus!:o de teljesen félrehord a kezem
:(Matzus = Martus :))
azia Matzus:)
Én is így vagyok ezzel, én bejelöltem, hogy mire nevezek be és kissé túlléptem a keretemet. Helyesbíteni tudtam. De amit véglegesen gondoltam bejeöltem és úgy áll. :)
Feltételezem, mivel dec. 10-ig tart a játék és 14-én sorsolnak addig módosíthatsz, ha meggondolod magad. 10-e után biztosan már rögzítik a nevezéseket és azszerint sorsolnak. De ez csak az én véleményem.
:))
Sziasztok!
Amikor jelentkeztek egy-egy nyereményre, visszajelez nektek valamit az oldal? Mert ha bejelölöm mire jelentkezem, én vissza is tudom ezt vonni. Ez így normális? Segítsetek légy szíves!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok, ha esetleg már nem nézegelődnék erre felé. Bár lehet, hogy jövök még addig.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások