Nyugodj Békében Ildi!
:(:(
11 órakor mécsest gyújtok a tiszteletére.
"Az élet nem más, mint utazás a halál felé."
Ildicc: Nyugodj békében!
Gondolatban,és lélekben ott vagyok .. :(
vater44 Hozzászólás - 2007. október 05. :: 14:14
.........
A hamvasztás utáni búcsúztatása és hamvainak urnakriptába való elhelyezése október 16-án 11 órakor lesz a Rákoskeresztúri köztemetőben.
........
Vagyis ma.. :(
Még mindig keresem azt a fórumost aki 10-én postán fizetett be a számlámra pénzt Ildi koszorújára. Kérem, hogy minél hamarabb jelentkezzen.
Ezenkivül kérem még Bottliknét, hogy magánban írja meg a nickjét.
Sürgős! Köszi.
Kérem azt a fórumost aki a tegnapi napon postai csekken fizetett be Ildi koszorújára jelentkezzen magában.
Igen..igen... köszi már meg is történt.
A bkv-s infot is köszi...
Paint, az utalás kérdésében biztos tudsz Reával egyeztetni.
A VIII. kerületből átszállás nélkül mehetsz a 28-as vagy 37-es villamossal a Blahától, a Népszínház utcából, itt nézd meg mindkettőnek a menetrendjét:
http://www.bkv.hu/villamos/28vissza.html
http://www.bkv.hu/villamos/37-37a.html
Olyan problémám van, hogy ezen a héten reggeltől estig bent vagyok mert 2 ember nincs már a csoportunkban... a banki órákban pont bent vagyok.. ..utalni sem tudok mert ahoz is bankba kellene mennem... kérdés remélem hétfőn még nem késő... én véletlen se szeretnék lemaradni a szalagról.... :|
Aztán segítséget szeretnék kérni, hogy a temetés helyszínére, hogy jutok el... (bkv) a térkép böngészéshez fáradt vagyok... :(
Most tudtam meg, nagyon sajnálom, ami történt. Főleg a gyermekét, aki szegényke nem is tudja talán még, mekkora veszteség érte!
Sziasztok!
Múlt héten nem vagy ritkán voltam netközelben remélem mindenki megkapta a bankszámlaszámot. Köszönet Minyának és Várszegi Vikinek a segítségért.
A segítségetekkel 37400 Ft gyűlt össze eddig. Külön köszönet azoknak akik igazán nagyvonalúak voltak.
Kértem, hogy mindenki írjon nicket a közleménybe mert a koszorú szalagjára szeretném mindenki nicknevét ráírni aki bármennyivel is hozzájárult Ildi koszorújához.
Luci nickjét tudom így neki nem kell, de kérném Kaszás Szabinát és Bartók Istvánnét, hogy a webnyereményen használt nickjét küldje el magánban.
Most jöttem csak rá, hogy ki is volt Ő. Tavaly decemberben Ő küldte el nekem a férje iwiw meghívóját. Személyesen nem ismertem, de nagyon kedves volt, mert többször megkérdezte levélben, hogy megkaptam-e a meghívót, sikerült-e regisztrálni? Nagyon sajnálom szegényt és a családját.
Őszinte részvétem a férjének és a hozzátartozóinak.
Őszinte részvétem a családnak és minden kedves barátjának, ismerősének, hozzátartozójának
Mivel egy ideje nekem sincs sok időm fórumot olvasgatni, én is csak most értesültem erről a ledöbbentő és szörnyű hírről.:(
Bár 2005-ben ismertem meg, nem sokszor cseréltünk, de kedves és segítőkész volt mindig.
Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak!!!
Kb.1,5 éve vagyok rendszeres "olvasó" fórumozó, időm beírásokra nem igazán van, rengeteg aktív "nick" játékost jegyeztem meg ez idő alatt,ez a hír borzasztóan fájdalmas és felfoghatatlan.
ildicc-et én is kedves,aranyos embernek ismertem meg a hozzászólásai alapján.
Őszinte részvétem a családnak.
(Ne veszítsünk el semmit a múltból.Csakis a múlttal alkothatjuk a jövendőt. :A.France)
Tudom hülyeség,de nekem is állandóan ildicc jár a fejemben,mindíg rá gondolok. Nem voltunk szoros barátok,meg napi kapcsolatban se álltam vele,csak itt a neten,meg a cserénk álltal,és jópárszor taliztunk.
Nem tudok mást mondani róla,de nagyon kedves vidám,aranyos teremtés volt. Szinte felfoghatatlan a távolléte,így nem közeli hozzátartozóként is szörnyen hiányzik! :(
Mióta értesültem a tragédiáról,nincs olyan nap óra,hogy ne jutna eszembe vmiért. Lehet hülyén hangzik,de még 1-1 nyereményjáték,sms beküldés közben is.
Nekem is fiatalon halt meg apukám,még kicsi voltam gyerek(14 éves),mikor ithagyott minket. Az is nagyon rossz volt,de ez is szőrnyű érzés!
Kivánom a családnak,hozzátartozóknak,hogy vészeljék át valahogy ezeket a nehéz időket. Kitartást,sok erőt! Ildicc,Te pedig föntről őrködj felettük!
Ha látni akarsz, csak hunyd be a szemed.
Ha a hangomat hallanád, befelé figyelj.
Ha lágy szellő cirógat, én simogatlak,
Ha Rád ragyog a Nap, én vigasztallak.
Látsz, hallasz és érzel,
Hiszen nem mentem el egészen!
Ha egy igazán bensőséges kapcsolatból ragadja el a halál az egyik felet, akár párkapcsolat, akár szülő-gyermek, akár barátság legyen, iszonyú nehéz feldolgozni az itt maradottaknak.
A miértet megválaszolni szinte lehetetlen!
De ők körülöttünk maradnak, vigyáznak ránk, üzennek nekünk.
Az én kislányom 5 évvel Édesanyám halála után született, pontosan azon a napon, amikor Ő elment. Tudom, hogy Ő küldte nekem, saját maga helyett.
Kívánom, hogy az égető fájdalom csillapodásával Neked, Nektek is jöjjön olyan üzenet, ami vigaszt, enyhülést hoz!
" Akiket igazán szeretünk, azok haláluk után sem hagynak magunkra minket. Ők az elsők, akik segítségünkre sietnek életünk nehéz pillanataiban."
Őszinte részvétem a csládnak, barátoknak, hozzátartozoknak.
vater44
Miért? jó kérdés.
Hülyeség, hogy így kellett lenni, ez volt megírva, blablabla.
A halál mindíg értelmetlen, ha fiatal, ha öreg, apukám sem volt sokkal idősebb mikor meghalt. Bár nekünk talán annyival nehezebb volt, hogy apum nem természetes halált halt, ilyenkor azt hiszem több az önvád.
Én kb 1 hónapig fel sem fogtam, mi történt, nem is emlkészem arra az időre. Aztán "megszoktam", hogy nincs.
Szerintem jobb nem lesz soha, csak egyszerűen megszokod a hiányát, úgy ahogy megszoktad a vele való életet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások