Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 243 oldal |
Viszont a Shelma hűtőtáska pipec.
Sión mini hangszóró is beváltható már.
Humantelex már meg is küldte a Penny-Valdor nyereménykártyát

@Kisanyam - https://drive.google.com/file/d/12iWZz6k4BCcRFk2yDKOv
ugM0D9WwHLq8/view?usp=sharing
ugM0D9WwHLq8/view?usp=sharing
@TéglagyáriM - MOL női pénztárcát hol lehet még kapni? Köszönöm
Az A4C eddig is az egyik legkorrektebb szervező volt, de most végre bekerült egy ilyen mondat a játékszabályzatba: A Játéknak nem feltétele a Praktiker Plusz törzsvásárlói kártyával történő vásárlás, azonban nyertesség esetén -amennyiben a Bizonylaton látható a Praktiker Plusz kártyaszám-, akkor a Szervező csakis abban az esetben fogadja el érvényes Pályázatként azt, ha a Bizonylaton szereplő Praktiker Plusz kártyaszám megegyezik a Játékos Praktiker Plusz kártyaszámával.
Ez így korrekt.
Illetve még egy javaslat, úgyis olvassák a fórumot: a Praktikerben gyakran vásárolnak garanciális terméket az emberek, melyhez a blokk megőrzése szükséges (vagy másmilyen okból kell megőrizni a számlát, pl. bank, pályázat). Így jó lenne, ha nem kellene fizikailag beküldeni.
Ez így korrekt.
Illetve még egy javaslat, úgyis olvassák a fórumot: a Praktikerben gyakran vásárolnak garanciális terméket az emberek, melyhez a blokk megőrzése szükséges (vagy másmilyen okból kell megőrizni a számlát, pl. bank, pályázat). Így jó lenne, ha nem kellene fizikailag beküldeni.
Re: a saját magam Mol-os Alfa Romeo utazótáskás kérdése.
Hatalmas plusz pont a MOL Facebook csapatának. Konkrétan elküldték PDF-ben a tegnapi állapot szerinti készletlistát kutakra lebontva.
Ha valakit érdekel szóljon
Hatalmas plusz pont a MOL Facebook csapatának. Konkrétan elküldték PDF-ben a tegnapi állapot szerinti készletlistát kutakra lebontva.
Ha valakit érdekel szóljon
Akinek nem kell a Lay's minilabda,küldje el nekem 🤪
Mostmár annak is örülnék 😂
Én is a labda miatt játszottam,de sajnos nem sikerült....
Mostmár annak is örülnék 😂
Én is a labda miatt játszottam,de sajnos nem sikerült....
Gabbci
Tényleg szuper hír! Szeretném azt hinni, hogy a fórumozók közös erőfeszítésének gyümölcse... Esetleg a Lay's csapat is olvassa a WNY-t?!
Tényleg szuper hír! Szeretném azt hinni, hogy a fórumozók közös erőfeszítésének gyümölcse... Esetleg a Lay's csapat is olvassa a WNY-t?!
Nagyon pozítív a a Valdor Pennys AP nélküli blokkom intézése. A szervező megküldte a Pennynek a hibás blokkot, akik elővarázsoltak a rendszerből egy blokkot AP kódsal, nyugtaszámmal így tudtam pályázni 

Most érkezett
)
Kedves Játékosunk!
Sajnos hiba történt a napi nyeremények kiküldése alkalmával. A foci labdák helyett mini labdák kerültek kiküldésre, amit nagyon sajnálunk, igyekszünk a problémát minél előbb orvosolni!
A már kézbesített mini labdákat megtarthatja, a jó méretű labdát pedig nemsokára kiszállítjuk, szíves türelmét kérjük!
Köszönjük a megértést!
Üdvözlettel,
Lay’s csapat

Kedves Játékosunk!
Sajnos hiba történt a napi nyeremények kiküldése alkalmával. A foci labdák helyett mini labdák kerültek kiküldésre, amit nagyon sajnálunk, igyekszünk a problémát minél előbb orvosolni!
A már kézbesített mini labdákat megtarthatja, a jó méretű labdát pedig nemsokára kiszállítjuk, szíves türelmét kérjük!
Köszönjük a megértést!
Üdvözlettel,
Lay’s csapat
Nekem is 

Siónak nagy pacsi!
Ma töltöttem fel és már jóvá is írták.Ünnepnap!
Ma töltöttem fel és már jóvá is írták.Ünnepnap!
Az AUCHAN - Milka nyereményjáték nyugtaregisztrációs felületének követendő példává kellene válnia!
A jelenlegitől jobb már csak úgy lehetne, ha a beküldött nyugta adatai (elírás/tévesztés miatt) szerkeszthetőek (módosíhatóak) lennének.
A jelenlegitől jobb már csak úgy lehetne, ha a beküldött nyugta adatai (elírás/tévesztés miatt) szerkeszthetőek (módosíhatóak) lennének.
Novemberben jegyeztem a "Mit nyernék?" rovatban, és láss csodát, már ott is van:
Deep Purple koncertjegy nyerhető!!
Deep Purple koncertjegy nyerhető!!
Nekem is pikk-pakk megjött az EverydayMe pénzvisszatérítés! Ahogy visszaigényeltem,még 1perc se volt,h utalták a számlámra! Csak pozitív! 👏
Győr-Szauter u. Aldiban kartonszámra állnak a Magyar tejek. Eddig én is mindig az csak "átmeneti készlethiány" táblába futottam bele az összes helyi áruházukban.
Magyar tej az Aldiban 299 Ft / l
Igen!
Az ALDI blokkjai magasan a legjobbak!
Prímán olvashatóak és fotózhatóak
Az ALDI blokkjai magasan a legjobbak!
Prímán olvashatóak és fotózhatóak

ALDI
Az egyik üzletben (kedvenc, nyertem már ottani vásárlás nyugtájával) olyan új pénztárgép van, a nyugta jól olvasható még méterekről(4-5!!!!!!!) is!
Az egyik üzletben (kedvenc, nyertem már ottani vásárlás nyugtájával) olyan új pénztárgép van, a nyugta jól olvasható még méterekről(4-5!!!!!!!) is!