Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 50 oldal |
Nem. Mindkettőnek Nescafé a márkája.
Nescafé braserot és Nescafé 3 in 1-ben lehet egy csomagban küldeni?
Bocsi, hogy beleszólok, de mindig találkozunk a nyílaknál....:) Marcsi-35 én segítenék, de messze vagyok nagyon:(
További jó játékot ...
További jó játékot ...
Marita
Miért haragudnék???:|
Én sem játszom már többet, két aji összejött mindenből, esetleg a labdáért fogok játszani, de az sem 100%.
Miért haragudnék???:|
Én sem játszom már többet, két aji összejött mindenből, esetleg a labdáért fogok játszani, de az sem 100%.
Igazad van Marcsi35! :)!
Január óta kemény munka ez.. :(
Január óta kemény munka ez.. :(
Szabcsina!
Ne hari a tegnapiért, de nem tudtam leállni, úgy láttam Te sem... :)) de mint alább írtam, már nem játszom tovább ... / a nyílaknál:)))/
Ne hari a tegnapiért, de nem tudtam leállni, úgy láttam Te sem... :)) de mint alább írtam, már nem játszom tovább ... / a nyílaknál:)))/
Nobika ,sajnálom ,hogy értetted mit akartam írni.
Az ajándékokért mindenki meg dolgozik rendesen . Napi több órát kell játszani . Én csak éjszaka tudok amikor a lányok alszanak ,ezért kértem meg a barátnőimet ,hogy segítsenek . ...így mindenből 3-t kell nyernünk ...
Az ajándékokért mindenki meg dolgozik rendesen . Napi több órát kell játszani . Én csak éjszaka tudok amikor a lányok alszanak ,ezért kértem meg a barátnőimet ,hogy segítsenek . ...így mindenből 3-t kell nyernünk ...
Nobika! hova küldjem a fondue-szettet?
asszitem olyan, mint a sajtfondue, de kerámiánk kerámia és szép is, csak nem tom használni :) :(
asszitem olyan, mint a sajtfondue, de kerámiánk kerámia és szép is, csak nem tom használni :) :(
Tudjátok mit....nem kell... köszönöm!!!! Igazán kellemes társaság:D
Nobika ,nem hiszem ,hogy tolongani fognak a jelentkezők :)
:)))
Nekem nyerjetek már még 1 autót... :))
Valaki tudna nekem egy ilyen fondü szettet, vagy törcsit nyerni??? Egy elég lenne. Sajnos nekem kevés az időm. Nagyon köszönöm!
Jó reggelt! :)
Nehezek ezek a pénteki éjszakák, a hajrá miatt :(
Jövő héttől kiszállok, helyet hagyok nektek, amit akartam, már megkaptam, jusson másnak is ... a törcsi jó, a labda super, de egy elég nekem...további jó játékot Nektek !
Nehezek ezek a pénteki éjszakák, a hajrá miatt :(
Jövő héttől kiszállok, helyet hagyok nektek, amit akartam, már megkaptam, jusson másnak is ... a törcsi jó, a labda super, de egy elég nekem...további jó játékot Nektek !
örülök ,hogy időben ideértél ! !!!:)
Hát ez tényleg kemény volt, köszi Marcsi, hogy izgultál értem. Kisfiam későn aludt el, csak utána tudtam jönni hajrázni :)
elég gyilkos volt ez a törcsi hadművelet. sajnos én nem tudtam veletek felvenni a "harcot", csak kedden kezdtem el játszani, de már késő volt, meg időm se volt annyi, hogy behozzam a lemaradást
én megyek fürcsizni ,ha a barátnőm akar még játszhat ..
A múlthét is ilyen volt . Nekem még két hét kötelező van ,mert hárman játszunk ....az alátétből elég kettő is ami már meg van :) Nagyon ciki , ráadásul egy db :(
A múlthét is ilyen volt . Nekem még két hét kötelező van ,mert hárman játszunk ....az alátétből elég kettő is ami már meg van :) Nagyon ciki , ráadásul egy db :(
Én már azt sem tudom, hogy hol tartok, csak nyomom....
Még maradok éjfélig, közben netezek :)
Kemény menet volt ez a hét!:((
Még maradok éjfélig, közben netezek :)
Kemény menet volt ez a hét!:((
Szabcsina ,innen már csak nem esünk ki . Nekem elég volt.