kód feltöltés közben arra gondoltam, de jó lenne végre elcsípni a napidíjat a kocsmárosok elől.
Megnéztem a liciteket, na az brutál! Annyi sört már egy 10 emeletes panelházban sem isznak meg egész nyáron.
Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 9 oldal |
Heni ,ha elküldeném neked a selejtes kódokat ,amire azt írja már feltöltöttem és az ilyen beszakadtakat meglepődnél...egy ideig gyűjtöttem ,hogy elküldöm a borsodinak ,de felesleges .........
nekünk is volt olyan, hogy az üvegen maradt a kód
mivel cserére ajánlom a kódjaimat, az üveget nem fogom elküldeni postán

mivel cserére ajánlom a kódjaimat, az üveget nem fogom elküldeni postán

Virmus ,áztasd be ,akkor lejön és a kód is olvasható marad.
nekem a papír sem jön le a palack hátráról sikeresen
ha nehezen leszedem , akkor meg nem látszik a kód rajta

ha nehezen leszedem , akkor meg nem látszik a kód rajta

75 Borsodi kód eladó. Ár megegyezés szerint.
BORSODI kódok eladók.
30Ft/db.
30Ft/db.
Macikacsa , próbáld este ,akkor kevesebben vannak .
megint az agyamra megy a borsodi kódbeküldés lassan minden második kód után errort ír visszalépek utána pedig hiába küldöm be újra azt írja ezt a kódot már beküldték, ami igaz is lenne ha elfogadták volna és nem hibát jelezne, így csak a kód száll el az éterbe, se nyerés se licit pont , így aztán próbálkozzon az ember

35 db borsodi kód 40,-Ft/db áron eladó.
Én is úgy látom, hogy a kocsmárosoknak áll a promóció! Ennyi sört egy család alig ha iszik meg nap mint nap, ha csak nem alkoholista
vagy üzlete van

eva46 Hozzászólás - 2008. június 21. :: 12:39
50 db borsodis kod nem érdekel valakit?
40ft /db holnap is lesz még kb 50db!
mailto:eva4627@freemail.hu
50 db borsodis kod nem érdekel valakit?
40ft /db holnap is lesz még kb 50db!
mailto:eva4627@freemail.hu
60db borsodis kod elado 40ft / db-ésrt posta költség nincs!
köszi, hát ezt tényleg nem tudtam, pedig amikor indult a játék olvastam a szabályzatot.
Bár nem igazán értem, hogy mire jó ez, hogy ne tudjuk mennyi a legmagasabb licit (nem mintha annyi pontom még ebben az életben összejönne) de ha már most 30000 ponton van kiírva akkor lehet már 40000 jár és még hol van ennek a licitperiódusnak a vége (az én 14000 pontom kb. 600 kód):(
Bár nem igazán értem, hogy mire jó ez, hogy ne tudjuk mennyi a legmagasabb licit (nem mintha annyi pontom még ebben az életben összejönne) de ha már most 30000 ponton van kiírva akkor lehet már 40000 jár és még hol van ennek a licitperiódusnak a vége (az én 14000 pontom kb. 600 kód):(
ez így van ahogy napocska10 mondja :) aki nem olvassa el tüzetesen a szabályt könnyen becsaphatja magát.
én olyan lelkesen elkezdtem gyűjtögetni + gyűjtetni az ismerősökkel a kódokat de egyre magasabbak és magasabbak a licitek :( :((
én olyan lelkesen elkezdtem gyűjtögetni + gyűjtetni az ismerősökkel a kódokat de egyre magasabbak és magasabbak a licitek :( :((
macikacska
valamit nagyon nem értesz...
A licit amit látsz, nem a legmagasabb pontot mutatja, hanem a második legmagasabb + 10 -et.
Olvasd el a játékszabályt mielőtt mérgelődsz.
valamit nagyon nem értesz...
A licit amit látsz, nem a legmagasabb pontot mutatja, hanem a második legmagasabb + 10 -et.
Olvasd el a játékszabályt mielőtt mérgelődsz.
érdekes módon éppen most licitált valaki 30010 ponttal, micsoda véletlenek vannak:((( hát tudnák csúnyát mondani...:((( :(((
na most ez, hogy van? 13020 pontnál van a licit az adidas cuccnál, licitálni akartam rá 14050 pontommal és ezt írja: Sajnos ez még kevés a nyeréshez... Gyűjtsd tovább a pontokat és licitálj újra!
A 14050 pont nem több a 13020 pontnál vagy borsodiék egy másik számrendszerbe vannak??? :(((
A 14050 pont nem több a 13020 pontnál vagy borsodiék egy másik számrendszerbe vannak??? :(((
axelbácsi de kis naiv vagy:D Egy ismimnek is van kocsmájuk, napi 10 rekeszről szedik le a cimkét és semmire nem tudtak licitelni:D
Rólunk. kisfogyasztókról meg nem is beszélve
Hegyalja jegy sztem nem tuti hoy még lesz. Mi is azt szerettünk volna
Rólunk. kisfogyasztókról meg nem is beszélve
Hegyalja jegy sztem nem tuti hoy még lesz. Mi is azt szerettünk volna
hello. Nemtudjátok véletlen, hogy lesz-e még hegyaljai jegy a licittermékek közt, vagy ezzek voltak az utolsók? Üdv.