Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 67 oldal |
Aludobozos jàtèk jò lenne
sada
Igen meghallották, játszom is!
Igen meghallották, játszom is!
verka
Van.
https://www.voslauernyar.hu
1.-én írta be fitoska.
Van.
https://www.voslauernyar.hu
1.-én írta be fitoska.
Gyermelyi
Vöslauer- de nem a srevos- az nekem szerencsét hozott legutóbb.
Hiányolom a Magnum játékot
a leírtak alapján
Nem láttam még Riskát, de nem is túl vonzó az leírtak alapján. Hajdú Labnitával vagy hasonló finomsággal szívesen játszanék.
bazsapara
A Riska sajt is sajt!
A Riska sajt is sajt!
A teás jó ötlet.
Most van sajtos játék (Riska), igaz, azt nem könnyű találni a boltokban...
Most van sajtos játék (Riska), igaz, azt nem könnyű találni a boltokban...
Teás (Pickwick, Lipton) és sajtos játék már régen volt.
Aludobozos játékot szeretnék
Finish
Lehetne valami (szénsavmentes) ásványvizes játék, de ne úgy, hogy egyet kell venni..., hanem kicsit "bonyolultabb" feltételekkel.
lehetne vmilyen 2:1 3:1 kávé játék
Sőt, már 2018 márciusában is ezt írták nekem :
Kedves Erika,
jelenleg nem fut a pontokhoz kapcsolódó játékunk, de érdemes gyűjteni őket, mert a jövőben bármikor indíthatunk erre promóciót.
Szép napot,
az Okoskonyha csapata
Kedves Erika,
jelenleg nem fut a pontokhoz kapcsolódó játékunk, de érdemes gyűjteni őket, mert a jövőben bármikor indíthatunk erre promóciót.
Szép napot,
az Okoskonyha csapata
A Maggiért kár... Azért mielőtt kivezették volna igazán csinálhattak volna rá valami promot, hiszen adottak a feltételek. Még ha nem is csilliárdos ajándékokért... Igaz én is írtam nekik több mint egy éve, de akkor még nem adtak ennyire nemleges választ, csak hogy figyeljem az oldalukat, ott minden friss információt megtalálok. Kár volt évekig gyűjtögetni, bíztam benne hogy valamire jó lesz...
Negro
aludobozzal lesz vajon játék?
Maggi,a pontjaival. 😊
De nem fog, írtam nekik. Azt válaszolták, hogy folyamatosan kivezetik a termékekről a pontokat... ☹️
De nem fog, írtam nekik. Azt válaszolták, hogy folyamatosan kivezetik a termékekről a pontokat... ☹️