Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni nagyobbik kisfiam osztályának. Ha egy kis időtök engedi az alábbi linken szavazzatok naponta egyet május 30-ig, minden szavazat nagy segítség! Köszönöm!!
1212 Budapesti Mátyás Király Általános Iskola 6.a. nevezte Konta Valéria
juditzita! 19. kerületi lakos lévén feltöltöttem a 7 blokkomat, hajrá Kispest!!!! Vass Lajos Ált. Isk. 1/A osztálya!!! Segítsetek, ha még valahol van elfekvő blokk!!
Most Spar 5000.- ft feletti regisztációkat IS,
és SIÓ BARACKOKAT IS szeretnék kalapozni a
XIX.kerület Kispesti Vass Lajos általános Iskola 1/a osztályának
Év végi kirándulásra gyűjtünk!
Akinek van felesleges, kérem segítsen a kicsiknek
Köszönet előre is, minden barackért, és feltöltött blokkért !!!
Mai napon még szükségem lenne sió barackokra. A lányom osztálya: Debrecen, Lilla téri Ált Isk. 2.a
Aki tud párat dobni, annak köszönöm.
Cserébe 2 spar blokkal tudok osztályt támogatni.
Akinek nagyobb mennyiség lenne cserére vagy eladásra, az írjon Köszi
dm "A Nap gyermekei" pályázat óvodák részére április 14.-ig:
http://www.napgyermekei.hu/?page_id=5
Fődíj: Családi nap + ajándékok
400 Óvoda garantáltan naptejet, oktató anyagokat, játékot nyer.
Most Spar 5000.- ft feletti regisztációkat IS,
és SIÓ BARACKOKAT IS szeretnék kalapozni a
XIX.kerület Kispesti Vass Lajos általános Iskola 1/a osztályának
Év végi kirándulásra gyűjtünk!
Akinek van felesleges, kérem segítsen a kicsiknek
Köszönet előre is, minden barackért, és feltöltött blokkért !!!
Sió Lurkó programba szeretnék kérni fel nem használt kódokat a Kaposvári, Nagyboldogasszony Római Kat. Gim., Ált.Isk. és Alapfokú Műv. Isk. 2. a. osztálya számára.
Sziasztok! A kisfiam osztályának gyűjtök SIÓ kódokat a SIÓ Lurkó programban. https://siogyumolcs.hu/lurko A SIÓ dobozon van, a kupakkal ellentétes oldalán felül. Pl. mint ez: A5Y1KE51K. Ha nem használjátok fel a kódot, megköszönnénk ha az Ő osztályának töltenétek fel. (3000 Hatvan, Újhatvani Római Katolikus Általános Iskola, 4. nincs osztály). Vagy ha nem akartok regisztrálni azt is megköszönnénk, ha elküldenétek nekem (e-mailben) és én feltöltöm. A kódot ki kell vágni és megőrizni, mert bekérhetik.
Előre is köszönjük a segítséget!