Születésemtől Kori voltam, még az apukám nevezett el így. (Kornélia) Mindig mindenhol így hívtak, és szerettem is.
Aztán jó néhány éve a férjem kezdett pipének hívni, előtte elfogyasztottam már rengeteg általa adott becenevet. Ez valahogy megmaradt, már mások is szólítanak így
Különben a pulyka kiscsibéjét hívják így. Egyszer olvastam egy könyvében, hogy "egy itatónál a pipe 40-ed magával fér el." Fogalmam sem volt mi az a pipe, míg a párom meg nem mondta, de nagyon megtetszett. Így lettem pipe. De nosztalgiából sok helyen: koripipe.
Bár már nem vagyok az a mai (pulyka) csibe
Kinek honnan ered a nickneve?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 9 oldal |
A kislányom neve Imola.
Volt egy Alapítvány Budapesten, ahol a TM tanfolyamokat, étrend és jhotish /indiai horoszkópkészítés/ tanfolyamokat szerveztem, s bármit el tudtam intézni. Egyrészt nagyon sok jó embert ismertem, másrészt imádok segíteni embereken. Jó a beszélőkém is, s egyszer egy indiai orvos mondta, hogy egy igazi varázsló vagyok /angolul Magic/, mert elintéztem 1 nap alatt, hogy a Demszky Gábor és még sok más híres ember is fogadja őt, sőt az újságírók írtak erről. Amikor e-mail címet nyitottam, s a nevemre szóló nem működött, maradt a Magic.
Egyébként előző életemben állítólag tényleg gyógyítottam, s amikor 2 éve megismerkedtem angyalokkal kapcsolatos ismeretekkel, illetve megtapasztaltam,.hogyan kell isteni energiával gyógyítani, már tudom,hogy mindenki lehet varázsló, de a "Nagy Varázsló" csakis Isten, s én csak általa érhetek el bármit. Tudom, hogy ő segít nyernem is!
Egyébként előző életemben állítólag tényleg gyógyítottam, s amikor 2 éve megismerkedtem angyalokkal kapcsolatos ismeretekkel, illetve megtapasztaltam,.hogyan kell isteni energiával gyógyítani, már tudom,hogy mindenki lehet varázsló, de a "Nagy Varázsló" csakis Isten, s én csak általa érhetek el bármit. Tudom, hogy ő segít nyernem is!
Már régen történt amikor chat-ot megismertem. Lilla néven akartam bejelentkezni, de nem sikerült, akkor gondoltam legyen lilu, de ez sem sikerült, de valaki megzavart amikor a ka betüket leírtam és az ilu meg ott maradt és ebből lett a kailu, mert entert nyomtam és elfogadta. Ez egy számítógépes tanfolyamon történt ahol vezényszóra kellett lépkedni.
Régi szép emlék, mert 1-2 barátot szereztem a chat-on és rabja lettem az informatikának. Azóta elvégeztem az egyetemet (informatikus szakon), de ezt a nick nevet csak itt használom, mert itt úgy érzem igaz emberek és barátok vannak.
Régi szép emlék, mert 1-2 barátot szereztem a chat-on és rabja lettem az informatikának. Azóta elvégeztem az egyetemet (informatikus szakon), de ezt a nick nevet csak itt használom, mert itt úgy érzem igaz emberek és barátok vannak.
Nekem a legegyszerűbb a magyarázatom, mert mindig Marica voltam... / ahogy az évek szálltak, egyre cikisebben hangzott /, ezért és azért mert sok helyen nem fogadta el a Marica nevet a gép.... lettem Marita csak egy betű eltéréssel, így el sem felejthetem nick-nevemet...
ibolya angolul = violet
Elanor a Gyűrűk urában egy tünde virág neve, ill. a film végén Csavardi Samu és Csűrös Rozi lányát erről a virágról nevezik el. Mivel a lánykori nevem nagyon tömeg név, így a nevemből nehezen tudtam volna kreálni egy normális nicknevet. így választottam ezt a nevet, és mivel ez is pár helyen foglalt volt, hozzátettem a kevdvenc számom, a 6-ost = elanor6
én Marék Veronikától kaptam a nevem, no nem tőle közvetlen, de nagy szerepe volt benne. szóval volt a Boribon, meg a barátja annipanni, és amikor kicsi voltam így is becéztek többek között itthon, aztán lett ez ide is
A párom vezetékneve Ördög, az enyém pedig Lakatos és a kettőből lett az ördöglakat. Természetesen van olyan, ahol csak ékezet nélküld tudtam regisztrálni.
Nekem 1értelmű szerintem,szegedi kollégistaként rövidített meg egy így két szót egy szentesi barátnőm,azt hitte engem lát,s nem utána úgy mesélte el,hogy olyan "csillúziója" volt..
Rajtam maradt.
Rajtam maradt.
A foglalkozásomból ered. Élelmiszereket minősítek
a keresztnevem 1., a vezetéknevem 1-2. betűje, vagyis a sima "v"-vel nem tudtam regisztrálni egyszer valahol, aztán "w" lett belőle. Sok évvel ezelőtt, mikor a bíróság kimondta a boldogító nem-et visszakértem a régi nevem és nagy örömmel kezdtem használni újra. Akkor lett egy baráti társaságom, ahol Evi-ként ismertek és szólítottak.
Keresztnevem Hajnalka, és online élőben elérhető vagyok tehát "live"
Így lett hajnalkalive
Így lett hajnalkalive
A nagyobbik lányom Flóra, ebből lettem flooo.
bolya = Ibolya
Nekem a nevemből adódik: Tanyi Heni vagyok hamarosan 33 éve
Amidala akartam lenni, na nem mintha Star Wars rajongó lennék - nem láttam soha a filmet - de úgy nem sikerült a regizés, így elétettem az S betűt
Amidala vagy Algida -így szoktak "becézni" haverok, ismerősök.
Sok lehetőség nincs az Alida becézésére Sokan azt sem tudják, hogy fiú vagy lány név
Amidala vagy Algida -így szoktak "becézni" haverok, ismerősök.
Sok lehetőség nincs az Alida becézésére Sokan azt sem tudják, hogy fiú vagy lány név
Családom keresztnevének kezdőbetűi.
Z - Zalán,a kisfiam,
V - Vicus,jómagam,
A - Attila,a férjem.
Z - Zalán,a kisfiam,
V - Vicus,jómagam,
A - Attila,a férjem.
Én a humoros regények területén kedvenc írómról -P.G. Wodehouse-ról- kereszteltem el magam.
A rajzoló program volt az ötlet.... mert azzal sokat csináltam képeslapokat... aztán végül munkábavágó is...