Eszperente
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 14 oldal |
Lesz-e? Nem-e? Lehet.
Ennek a topicnak most lenne nem sokára az 5. szülinapja, de úgy tűnik, érdektelenségben kiszenvedett....
Enn, keveset netezek, de nem feledlek s felelek. Egeremet le kell tennem, de estelre kelve lehet, felelhetek. :))
Evetke! Egy kedves egyed (neve eleje F...) emlegette szellemes "szegletes jel"-ed e weben egy helyen, melynek neve eszperente nyelven tere-fere, esetleg eszmecsere. Szemeddel vetted ezt?
Nekem meg be kellene fejeznem, mert este fejemet leteszem, s nem szegletes jelek kelnek fejemben (ez lenne rendesen :) ), de egyre mekegek. :))
Megyek, mert emberem s gyerekem szennyese hegyekben meredve les engem.
Nekem meg be kellene fejeznem, mert este fejemet leteszem, s nem szegletes jelek kelnek fejemben (ez lenne rendesen :) ), de egyre mekegek. :))
Megyek, mert emberem s gyerekem szennyese hegyekben meredve les engem.
Kedves L!
Lentebb lehengerelted e helyet egy jellel, mely megengedhetetlen. De jegyzeted kedves, elfelejtve ez eset, nem neheztelek. (Legfeljebb neved ellen berzenkedek,, mert kedvesen megneveznem nem lehetett e helyen.)
Mellesleg rengeteg e-vel fecseg e nemzet. Egy-egy nemzet szerte ezt jegyezte le: e nyelv "mekeg".
Lentebb lehengerelted e helyet egy jellel, mely megengedhetetlen. De jegyzeted kedves, elfelejtve ez eset, nem neheztelek. (Legfeljebb neved ellen berzenkedek,, mert kedvesen megneveznem nem lehetett e helyen.)
Mellesleg rengeteg e-vel fecseg e nemzet. Egy-egy nemzet szerte ezt jegyezte le: e nyelv "mekeg".
Kedves Evetke! E nedv, melynek neve kezdete The.., nem helyesen szerepel remekedben. Nem hetet kell leveledbe betenned, eggyel kevesebbet!!! Ezt el ne felejtsd! Szegletes jeled eggyel kevesebb lenne ezzel, ez megengedhetetlen.
E szerkezet, melyet ezzel nyerhetek, engem felette berzenget. (Rengeteg emberrel egyetemben e webhelyen.) Ezerrel nyelem e nedvet, levelezek, s lehet, egyszer e szerkezettel kerekezhetek.
E szerkezet, melyet ezzel nyerhetek, engem felette berzenget. (Rengeteg emberrel egyetemben e webhelyen.) Ezerrel nyelem e nedvet, levelezek, s lehet, egyszer e szerkezettel kerekezhetek.
Enn - e nevezet kedvemet nem szegte, megfelel nekem. (Szemem nedvvel lett tele, megkeresztelkedtem.)
Evetke, nem helyesen vetted le, gyerekem neve nem Tente, e nevet nem leled e nemzetben, s ez nem beceneve sem. Rendes neve Eszter, de persze nem veszem el. Megfelel nekem Enn, kedves Keresztem! :)
Legyen veled szerencse, te neved legyen wellness-nyertes! :)
Enn
Evetke, nem helyesen vetted le, gyerekem neve nem Tente, e nevet nem leled e nemzetben, s ez nem beceneve sem. Rendes neve Eszter, de persze nem veszem el. Megfelel nekem Enn, kedves Keresztem! :)
Legyen veled szerencse, te neved legyen wellness-nyertes! :)
Enn
E melegben testem-lelkem gyenge lett, wellnesst kellene nyernem. Esetleg rengeteg ezrest, mellyel elmehetek eme helyekre. Rebegek egy verset egy teljesen szertelen kebles egyedhez, mely nem ember, mert ember felett leledz, ellenben szemet rebbenthet nekem, mert eme kebles egyed teremthet nyerteseket, s lehetek esetleg kegyeltje. Ehhez kell elrebegnem eme szent verseket. S lehet, reggel megreccsen teleszerkezetem, s lesz benne egy ember, mely repesve ecsetel nekem, megnyertem ezerszer ezreket. Szemem meresztem, sebesen nyeldekelek, s hebegve rebegem: ez nem lehet, ez nem lehet! Erre eme egyed, mely megreccsentette teleszerkezetemet, megfelel: de lehet, de lehet, te nyerted! :)) Ez legyen nekem, szerencse legyen velem! S persze Veletek! Eme jegyben legyen Nektek kellemes tente! (Enn, emlegethetem ezt :-/) :o
Egyetlenem, melynek neve kezdete S, de ezt sem lehet e-vel befejeznem! Eme helyen lehetnek reggel s este kellemes egyedek, melyek nem mekegnek, mert nem kecske egy sem, eme rettenetesen kedves egyedek emberek, melyek csevegnek eszperente nyelven. Ecsetelnek eseteket, melyek megestek, s mert eme netes rendszer nem szendereg, megjelenhetnek ezek reggel-este. Ez szerencse! :))
Kedves Tente, eme nevet ne vedd el, ez gyermeked neve. Legyen neved Enn, mert neved eredete ez lehet, s esetleg ejtheted eszperente nyelven, nem lesz e helyen ember, melynek ez ne tetszene. Lenne ember eme helyen, melynek ez ne tetszene, keressen meg engem, s menten feljelentem! :))
Gyermekeddel Egerben megevett eledellel nyert remekedhez Neked szerencse kedvezett? Ez szerfelett remek! Repesve verem tenyeremet! :P
Szegletes jelemet emlegetheted, nem kell letenned nekem ehhez ezreseket ;)
Kerekeztetek gyermekeddel eme melegben? Szerencse kedvezzen Neked ezzel meglelt szegletes jelhez!
Gyermekeddel Egerben megevett eledellel nyert remekedhez Neked szerencse kedvezett? Ez szerfelett remek! Repesve verem tenyeremet! :P
Szegletes jelemet emlegetheted, nem kell letenned nekem ehhez ezreseket ;)
Kerekeztetek gyermekeddel eme melegben? Szerencse kedvezzen Neked ezzel meglelt szegletes jelhez!
Kedves egyed, melynek neve eleje M, de e-vel teljesen befejezhetetlen! ;) Kellemetlen hely lehet, mely el nem enged, mert kenyeredet kell keresned. Veszekszenek Veled? Ez megengedhetetlen! Kell nyerned ezerszer ezreket, s el lehet menned egy helyre, melyen kedvedet lelheted. Esetleg wellness? Sered persze mehet Veled, mert wellness heteden smseket reppentheted, s vele nyerhetsz egy szerkezetet, melyet vezethetsz. Esetleg beleteszel leveledbe egy+egy+egy+egy+egy+egy+egy szegletes jelet, s nyerhetsz vele egy szerkezetet, mellyel tekerned kell. Ez egy nedv, melynek neve kezdete The…, de befejeznem ezt sem lehet e-vel. Egyesek e webhelyen nyertek vele. Szerencse legyen Veled! :))
,,É" Nem eszperente? :| :)
e... ez nekem nem megy, nem lelem eme eszperente nyelvem. Lehet elveszett? Nem repked nyelvemre képzelet.
Egyeseknek ez remek eme eszperente nyelv, de ez nekem nem megy!
Nevetek ezen embereken, melyek remek eszperente nyelven regényeket fejtenek, & nevetségeset!
ezen nyelven, melynek neve eszperente, regéljenek, csevegjenek, remekeljenek helyettem ezek eme remek emberek.
Ezer meg ezer szerencse érjen benneteket! Remek nyereményeket!
Egyeseknek ez remek eme eszperente nyelv, de ez nekem nem megy!
Nevetek ezen embereken, melyek remek eszperente nyelven regényeket fejtenek, & nevetségeset!
ezen nyelven, melynek neve eszperente, regéljenek, csevegjenek, remekeljenek helyettem ezek eme remek emberek.
Ezer meg ezer szerencse érjen benneteket! Remek nyereményeket!
Szegletes jelet egyet leltem, de e helyen ez megnevezhetetlen.
Ellenben megyek, kedvemet keresem egy szerkezetre lesve, melyben eszement emberek fergeteges jeleneteket eresztenek meg.
Nektek lenne ehhez kedvetek? Gyertek, legyen e hely elcsendesedve.
Ellenben megyek, kedvemet keresem egy szerkezetre lesve, melyben eszement emberek fergeteges jeleneteket eresztenek meg.
Nektek lenne ehhez kedvetek? Gyertek, legyen e hely elcsendesedve.
He-he-he...:)))
E meleg hetekben rengeteg percemben megtehetem: veletek eszperente fecsegjek. De fejvesztve elszelelnetek nem kell, nem lesz ez befejezhetetlen. :)
Megyek, gyerekemmel kerekezek, lehet, szegletes jelekre lelek.
Megyek, gyerekemmel kerekezek, lehet, szegletes jelekre lelek.
Egyszer Egerben ettem gyerekemmel egy helyen, melynek neve kezdete mek..., s ezzel nyerhettem. Ebben kedvezett-e nekem szerencse, ezt keresem egyre, de nem lelem. Esetleg segedelmetekkel?
Elfelejtettem: Gyerekem neve megfelelne e helyre, de elvegyem-e, elvehetem-e? Esetleg legyen nevem Kedves Tente?
Elfelejtettem: Gyerekem neve megfelelne e helyre, de elvegyem-e, elvehetem-e? Esetleg legyen nevem Kedves Tente?
Mely fene ez? :-/
Egyesek reggel, kettesek meg este mekegnek... :O
Egyesek reggel, kettesek meg este mekegnek... :O
Edzettem e helyre, Evetke kedves, szemed vesd erre.
Reggelem ez lett: Csengetett egy ember, engem keresett, mert nyertem.
Eledelem megettem, fekete levet nyeltem (tejjel, egyebekkel). Erre hevesen vert bennem egy szerv, mely nem fekete levet kerget eremben, szervezetem ereje ez. Szellemem, kedvem pezsgett, de el kellett mennem, nem netezhettem. Mellesleg beszereztem eledeles jeleket, melyekkel nyerhetek.
Lentebb elrebegted: "szegletes jel", ez lett kedvencem. Engedelmeddel emlegetem e helyen.
Este leszek.
(Nevemet nem emlegethetem, de tervezem, elkeresztelkedem - e helyen -, kedvedre teszek ezzel. Mely nevek tetszenek neked?)
Reggelem ez lett: Csengetett egy ember, engem keresett, mert nyertem.
Eledelem megettem, fekete levet nyeltem (tejjel, egyebekkel). Erre hevesen vert bennem egy szerv, mely nem fekete levet kerget eremben, szervezetem ereje ez. Szellemem, kedvem pezsgett, de el kellett mennem, nem netezhettem. Mellesleg beszereztem eledeles jeleket, melyekkel nyerhetek.
Lentebb elrebegted: "szegletes jel", ez lett kedvencem. Engedelmeddel emlegetem e helyen.
Este leszek.
(Nevemet nem emlegethetem, de tervezem, elkeresztelkedem - e helyen -, kedvedre teszek ezzel. Mely nevek tetszenek neked?)
Kedves Evetke ! Reggel fergetegest nevettem meglelve jegyzeted, s kedvem kerekedett feleletem lejegyeznem. Nyertes ? Nyeretlen ? Egyre megy ! Egy helyre megy ! Rengeteg ember kedvence e webhely. Nyerhet, kereshet, meglelhet s emellett kedves emberekkel eszperente nyelven cseveghet. De mennem kell, mert eme kellemetlen hely, mellyel kenyerem keresem el nem enged, s keresetemen kell megvennem tejem, kenyerem, eledelem, serem s vele kedvenc szegletes jelem.