Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 2043 oldal |
Aki nyert a Lidl Mogyi játékán vagy csak aki részt vesz rajta, csak nagy kiszerelésűek játszanak ? Az elején azt írják, hogy 1 darabot kell venni de a kiválasztásnál 12,24,28,30 x darabszámok jönnek fel.. Ilyen nagy csomagolásban nem is volt a boltban.Úgyhogy nem értem !!
----------
----------
Screvo loreál mintaterméket sikerült valakinek az automataból megszerezni?
😬😊
Azt írta nem vagyok rá jogosult.
"Micsoda veszteség"
De azért,na.
😬😊
Azt írta nem vagyok rá jogosult.
"Micsoda veszteség"
De azért,na.
Csongrád megyei Prímák.
A sorsjegyek nem jelennek meg az app-ban illetve nem minden sorsjegy került kiosztásra.
De lesz mire hivatkozniuk:
"A Szervező kizárja a felelősségét a PontMaster pontfelírás rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a pontfelírás nem vagy korlátozottan működik, ugyanakkor a Szervező haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak
érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse."
Haladéktalanul... Ahol én dolgozom, a haladéktalanul "soron kívül"-t, "demán"-t jelent, mindent félre kell dobni és csinálni ezerrel. A CBA viszont nagy ívben sz@rik rá, pedig már hetekkel ezelőtt többen jeleztük nekik az üzletekben illetve e-mail-ben.
Nevetséges.
A sorsjegyek nem jelennek meg az app-ban illetve nem minden sorsjegy került kiosztásra.
De lesz mire hivatkozniuk:
"A Szervező kizárja a felelősségét a PontMaster pontfelírás rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a pontfelírás nem vagy korlátozottan működik, ugyanakkor a Szervező haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak
érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse."
Haladéktalanul... Ahol én dolgozom, a haladéktalanul "soron kívül"-t, "demán"-t jelent, mindent félre kell dobni és csinálni ezerrel. A CBA viszont nagy ívben sz@rik rá, pedig már hetekkel ezelőtt többen jeleztük nekik az üzletekben illetve e-mail-ben.
Nevetséges.
Oh, köszi! A napi 1 az megvan, de nem tudtam, hogy összesen is be van maximálva. Észre sem vettem, hogy már ennyit beküldtem 

Napi 1, összesen 10.
Sziasztok!
Orbit játéknál ez ugrott fel, amikor fel akartam tölteni a blokkomat: "Sajnáljuk, elérted a promócióhoz tartozó maximális nevezési limitet."
Tudja valaki, mi volt a nevezési limit?
Orbit játéknál ez ugrott fel, amikor fel akartam tölteni a blokkomat: "Sajnáljuk, elérted a promócióhoz tartozó maximális nevezési limitet."
Tudja valaki, mi volt a nevezési limit?
Nem tudom már, hogy melyik topic-ban indult, de most ide írom.
A Nivea-saga legújabb fejezete (ma kaptam az e-mail-t):
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője. A játékra jelentkezése sikeresen megtörtént, amennyiben Ön az egyik szerencsés nyertes felvesszük a kapcsolatot.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!
Üdvözlettel,
a NIVEA Csapata"
Itt már annyit írtak, hogy a játékra jelentkezés megtörtént, bár klasszikus visszaigazolás nem érkezett és nyilván már nem is fog.
Aztán vagy benne vagyok a kalapban vagy nem...
A Nivea-saga legújabb fejezete (ma kaptam az e-mail-t):
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője. A játékra jelentkezése sikeresen megtörtént, amennyiben Ön az egyik szerencsés nyertes felvesszük a kapcsolatot.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!
Üdvözlettel,
a NIVEA Csapata"
Itt már annyit írtak, hogy a játékra jelentkezés megtörtént, bár klasszikus visszaigazolás nem érkezett és nyilván már nem is fog.
Aztán vagy benne vagyok a kalapban vagy nem...
Ahhoz képest hogy a játékszabályzat elején ez a dátum van:
2025.06.19. és 2025.07.02., az is lehet hogy 8-án már nem fog élni mégsem a játék, ahogy sok más nyereményjátéknál előfordul. Így kijönne a matek.
2025.06.19. és 2025.07.02., az is lehet hogy 8-án már nem fog élni mégsem a játék, ahogy sok más nyereményjátéknál előfordul. Így kijönne a matek.
dm L’Oréal nyereményjáték:
Tudom, hogy egy embernek ideális esetben csak 20 ujja van, de azért nem olyan bonyolult megszámolni,
hogy a játék 2026. március 05. és április 08. között hány napból áll?!
A játék nem 34, hanem 35 napig tart, az pedig 105 páros mozijegyet jelent, nem 102-öt.
Tudom, hogy egy embernek ideális esetben csak 20 ujja van, de azért nem olyan bonyolult megszámolni,
hogy a játék 2026. március 05. és április 08. között hány napból áll?!
A játék nem 34, hanem 35 napig tart, az pedig 105 páros mozijegyet jelent, nem 102-öt.
Nestlénél újabb töltések. Netflix, Bookline 280 pont lett. Eddig sem volt arányos a többihez képest, mert azért 5000 Ft-ról beszélünk, de így pláne.

Jó a buli

Én csak olvasni jöttem ebbe a fórum részbe 🤣🍿
Mindjárt 3x?
Ujranyitottam a bezárt kerítéskaput Nyugodtan átjöhetsz epret szedni és a nyugágyban is megpihenhetsz Biztosan érted ezt a metaforat
Ujranyitottam a bezárt kerítéskaput Nyugodtan átjöhetsz epret szedni és a nyugágyban is megpihenhetsz Biztosan érted ezt a metaforat
Ez talán dícséret?
"Te egy primitiv stupid vagy! Ki rinyal Te agyhalott?! "
Kerítés:
Magadra vetted?
"Te egy primitiv stupid vagy! Ki rinyal Te agyhalott?! "
Kerítés:
Magadra vetted?
Én gorombáskodok? Ezt ki írta?
Nagy az isten állatkertje
és alacsony a kerítés...
Ez már annyira alpári inkorrekten sunyi,hogy felejtsük már el egymást ha lehet hosszú időre Igen van véleményem Sok buta személyeskedő emberke van itt de szerencsére Ők a kisebbség Nálad az a bajom,hogy sok butaságnak és igazságtalanságnak szoktál a támogató egyettértője lenni de nem személyeskedek mert jogod
ban áll nekem meg nem egyettérteni se veled se a történésekkel. Most sem szóltatok hozzá-mint általában semmilyen lényegi dologhoz de a közeljövőben nem is lennék kíváncsi az ilyen véleményekre mert se intellektualis se etikaitartalmuk nincsen Na szép napot!
Nagy az isten állatkertje
és alacsony a kerítés...
Ez már annyira alpári inkorrekten sunyi,hogy felejtsük már el egymást ha lehet hosszú időre Igen van véleményem Sok buta személyeskedő emberke van itt de szerencsére Ők a kisebbség Nálad az a bajom,hogy sok butaságnak és igazságtalanságnak szoktál a támogató egyettértője lenni de nem személyeskedek mert jogod
ban áll nekem meg nem egyettérteni se veled se a történésekkel. Most sem szóltatok hozzá-mint általában semmilyen lényegi dologhoz de a közeljövőben nem is lennék kíváncsi az ilyen véleményekre mert se intellektualis se etikaitartalmuk nincsen Na szép napot!
MázlistaFL
Van egy véleményed.
Szíved joga.
De engedd meg, hogy másoknak is legyen!
Ne gorombáskodj másokkal, mások is sokmindent elviselnek tőled.
A többség tudja helyén kezelni az információkat, a wny-t.
Próbáld meg te is.
A játékok sokféle szempont alapján vannak rendezve:
kezdés időpontja,
frissítés időpontja,
vége,
nyeremény,
üzletlánc, stb.
Válaszd azt a rendezési elvet, ami számodra a legfontosabb.
Sok szerencsét!
Van egy véleményed.
Szíved joga.
De engedd meg, hogy másoknak is legyen!
Ne gorombáskodj másokkal, mások is sokmindent elviselnek tőled.
A többség tudja helyén kezelni az információkat, a wny-t.
Próbáld meg te is.
A játékok sokféle szempont alapján vannak rendezve:
kezdés időpontja,
frissítés időpontja,
vége,
nyeremény,
üzletlánc, stb.
Válaszd azt a rendezési elvet, ami számodra a legfontosabb.
Sok szerencsét!