Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 2007 oldal |
Mizo játékon nyertem 5000 Ft-ot számlára utalva. Pár napja a nejem is nyert, de mivel közös a bankszámlánk már nem fogadja el a blokkfeltöltést. Ezek szerint egy családból csak 1 személy játszhat, a többi ki van zárva, csak ha van külön számlája. Nem ez az gyakoribb. Szerintem erre nem is gondoltak a szervezők. Akkor ez bukta? Még jó, hogy nem nagyobb összeget nyertem.
vido56! Köszönöm szépen,úgy csináltam,de akkor sem mindig lép be elsőre.Külön külön újra be kell írni az email címem és a jelszót is.😡
Csak úgy tudsz belépni, hogy újra az aktiválásra nyomsz! Chio. Én is úgy jártam, mint Te.
A Chio oldalára nem lehet belépni, Azt írja sikertelen bejelentkezés.De miért?😡
Fagyis kehelynek örültem volna ,de NYERJETEK sokat !!!

Ez már hagyomány.
Már 10 éve is Ipanema volt a nyeremény ebben a játékban, miért lenne idén másként?
Mellesleg van olyan vásárlói réteg, aki jobban örül ennek a nyereménynek, mint egy kulacsnak vagy botmixernek.
Persze, nem a 46-os lábú, sörpocakos pasik.
Már 10 éve is Ipanema volt a nyeremény ebben a játékban, miért lenne idén másként?

Mellesleg van olyan vásárlói réteg, aki jobban örül ennek a nyereménynek, mint egy kulacsnak vagy botmixernek.
Persze, nem a 46-os lábú, sörpocakos pasik.

de, mindenki ezt várta 

pityesz76
de nem ilyen nyereményekkel
de nem ilyen nyereményekkel

Steiner18
1.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Épp 2 hete van fenn a főoldalon.
2.
A sunyiskodást meg végképp kikérem magamnak,mert hol van az megírva, h nekem kötelességem bármit is feltenni, neked meg alkotmányos jogod itt mindent megtalálni?
3.
Nem látom a hozzászólásaidat az infóknál, aminek 2 oka lehet:
- vagy sunnyogsz és mindent titokban tartasz
- vagy pedig ez csak a kötekedő nic-ed és jópofizni egy másikkal szoktál.
Szóval élvezd tovább a sok infót, ami itt ingyen és bérmentve az öledbe hullik.
1.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Épp 2 hete van fenn a főoldalon.
2.
A sunyiskodást meg végképp kikérem magamnak,mert hol van az megírva, h nekem kötelességem bármit is feltenni, neked meg alkotmányos jogod itt mindent megtalálni?
3.
Nem látom a hozzászólásaidat az infóknál, aminek 2 oka lehet:
- vagy sunnyogsz és mindent titokban tartasz
- vagy pedig ez csak a kötekedő nic-ed és jópofizni egy másikkal szoktál.
Szóval élvezd tovább a sok infót, ami itt ingyen és bérmentve az öledbe hullik.

Te meg mit bénázol? Ott van az.
Hol van a chio játék, miért nincs fenn az oldalon? Sada mit sunyiskodsz?
Volt 2 hónapod, hogy elolvasd a játékszabályt...
Csak nem a rasztafári gyerek náluk az IT-s?
Két kód ment a levesbe. Ráadásul feleslegesen bontottam fel csak emiatt a csomagolást. Báhhh..
Remélem kárpótolnak, de rohadtul! Havajájájáj!!
Két kód ment a levesbe. Ráadásul feleslegesen bontottam fel csak emiatt a csomagolást. Báhhh..
Remélem kárpótolnak, de rohadtul! Havajájájáj!!
Pöcsfej sportszeletéknél du. 5-kor ér véget a nap. :-#
Biztos problémát okoz nekik az óra átállítgatás.
Hogy lehetnek ekkora nyomorékok?
Biztos problémát okoz nekik az óra átállítgatás.
Hogy lehetnek ekkora nyomorékok?
Poweradenak én 2x is küldtem címet, telszámot, hátha kompenzálni "szeretnének". Poweradenak már külön topik kellene. 

Ide jött e-mail a Powerade-től. Rajta vagyok a 100-as listán.
Nem is értem miért kérnek postázási címet. Hiszen amikor a felugró ablakban megjelent a Nyertél felírat már ott meg kellett adni a címet, telefonszámot. Én ugyan nem vagyok a nyertes listán de emlékszem, hogy kitöltöttem.
Én is. Ami továbbra is vicces. Mert tőlünk, akik rajta vannak a listán adategyeztető e-mailt kérnek, mások meg akik a listán sem voltak, megkapták múlt héten egyeztetés nélkül.
Én is kaptam 3 órája adategyeztető e-mailt a Powerade-től. Rajta vagyok a 100-as listán.
Itt kezdtétek a Powerade témát, legyen itt a folytatás is.