Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 62 oldal |
Hát nem ilyen IQ nuku, stílustalan, felfuvalkodott hólyag, az biztos.
oriental!
Én például nagyon szégyellném,ha ilyen gyerekem lenne,mint te,aki így beszél a nőkről!
Egyébként a vessző hiányzik a billentyűzetedről?Mert teljesen értelmetlen katyvasz jön le mindig az írásaidból már csak emiatt is.
Én például nagyon szégyellném,ha ilyen gyerekem lenne,mint te,aki így beszél a nőkről!

Egyébként a vessző hiányzik a billentyűzetedről?Mert teljesen értelmetlen katyvasz jön le mindig az írásaidból már csak emiatt is.
Akkor ott szólj hozzá, ahol annak a helye van.
Az szétbarmolás hogy hozzá szolok valamihez és pár "okos" csak azért is próbalja túl beszélni az embert ráadásul olyan sötét beszólásokkal hogy néha már nem lehet eldönteni hogy vajon csak a gyereke szórakozik vagy tényleg ilyen buta lenne néhány felnöttnek nevezett egyén ez a csapatszellem okos mondhatom de azt látom nem az orvos professzor témázik itt kár bármihez hozzá szolni a vége ugyis az hogy a mániákus pontgyüjtő elhanyagolt tapló alulmüvelt primitiv "nöknek" lesz igaza hát tudod mit egyétek csak a szart de ebből levonva a következtetést az itt irtakból sajnos elszomoritó hogy "ezeknek" milyen gyerekük lehet /lesz húsz év múlva szomorú hogy a fórumokon nagyrészt csak ez a "fajta" él és ezek a társadalom részeit képezik
oriental
Téged ki fizet azért, hogy folyton szétbarmolod az oldalt?
Téged ki fizet azért, hogy folyton szétbarmolod az oldalt?

Reácska nyugodtan kiforgathatod a szavaim ettől nem leszel okosabb 😀😀😀
oriental: akkor biztos tudod, hogy azért van sokszínű tulipán vagy szekfű mert génmanipulált. 

Nálunk a családba senki nem jár nagy üzletekbe valahogy nem volt szokás bár lehet ez eszmei meggyöződés bármi lehet káros ez biztos de azért szánt szándékkal nem mérgezem magam 😀😊😊
Reacska!
Mindig csak a szám,illetve a családom szája íze számít.Engem sem az érdekel,hogy magyar vagy sem,hanem finom,vagy sem.Az meg hogy miben mi van...nemrég olvastam egy amerikai fiatal sportolóról,akinek agresszív rákja lett és nagyon "igazságtalannak" érzi,mert világéletében csak egészséges dolgokat evett és csinált.

Mindig csak a szám,illetve a családom szája íze számít.Engem sem az érdekel,hogy magyar vagy sem,hanem finom,vagy sem.Az meg hogy miben mi van...nemrég olvastam egy amerikai fiatal sportolóról,akinek agresszív rákja lett és nagyon "igazságtalannak" érzi,mert világéletében csak egészséges dolgokat evett és csinált.
Az biztos hogy én úgymond "elfogult" vagyok tehát nem számit a véleményem 😀😊😊😄
Igen azért a piacon is résen kell lenni de ez tényleg igy van hogy mindenki azt eszik amit szeret nekem csak ez az egy bajom van ahogy lentebb írták az 1% os példát hogy azért elég drágák ezek az ételek és tényleg semmi tartalmuk jóformán és pofátlanul rá is irják a dobozra hogy 4-5 száz ft ért semmi nincs benne 😣😣
trendy: basszus azt hittem csak én vagyok hülye. Vettem egyszer egy házi csirkét piacon. Nem tudom mennyi ideig főtt a húsleves, de jó sokáig, qrva zsíros volt, fújj. Nem beszélve, hogy sosincs olyan tisztára pucolva mint a nagyoknál. Nekem se kell a házi csirke, sőt hétvégén grillcsirkét tervezek és auchanban direkt kerestem a kisebbeket. 

Én se ismerem ezt a terméket. Általában a velvet-es vakteszt hozza a formáját, tapasztaltam már más termékeknél.
Nem veszek valamit meg azért mert magyar. Azt veszem ami finom és nem érdekel honnan való.
Piacon is találkoztam már átverős kistermelővel, romlott hússal, sz*r magyar paradicsommal. Gyümölcsöt csak úgy veszek ha megkóstolhatom pl, szőlő, eper, málna stb. Ha nem engedi továbbállok és kész.
Pl. jó krumplit én még életemben nem vettem.
Mindig van valami baja, gyerekkoromban ettem utoljára jó krumplit amit a nagyanyám termesztett.
Nem veszek valamit meg azért mert magyar. Azt veszem ami finom és nem érdekel honnan való.
Piacon is találkoztam már átverős kistermelővel, romlott hússal, sz*r magyar paradicsommal. Gyümölcsöt csak úgy veszek ha megkóstolhatom pl, szőlő, eper, málna stb. Ha nem engedi továbbállok és kész.
Pl. jó krumplit én még életemben nem vettem.

Nem hinném,hogy lejárató teszt lett volna,mert ott rendszeresen tesztelnek és hol egy sajátmárkás termék,hol egy valóban márkás(drága)termék jön ki győztesként.Ízlésekről nem igazán lehet vitatkozni és én nem is teszem.Van akinek az egyik jön be,van akinek a másik.Keresztapámék csak házi csirkét (v)esznek,ami tudják,mit evett életében,én meg nem szeretek rágózni a húson,márpedig a tápos csirke sokkal puhább húsú.
Jöhetnek a kövek!
Jöhetnek a kövek!

Akkor az tesztelés bizony azért sikerült rosszul mert szegények még életükbe nem ettek valódi túrót csak ugymond "génmanipuláltat"😀😀😄😄😄 azért a Cserpesnek tényleg van egy "ize" amihez nincsenek hozzá szokva az emberekhez mert 80% százalékuk nem tudja mi az igazi 100 % os tej termék
Sada jól irja sajnos ez egy lejárato hadmüvelet volt amit már megszokhattunk a "ténylegesen" jó magyar termékek esetében de ezt mindenki döntse el mit vesz és mit eszik ez magánügy engem se tudnának meggyözni a sparos csomagolt trapistával ha fejre állnak akkor se mert igaz 300 ft al többért de megveszem a magyar kistermelőktől a piacon frissen a sajtot tejet stb viszont azt tudom mondani hogy igenis van különbség a bolti és az igazi hazai termékek között de megértem hogy a "pénztárca" nagyúr 😞
Ha volt tesztelés és nem egy célzott lejárató akciót láttatok.
Ez hülyeség: ha magyar, akkor kiváló, ha külföldi, akkor vacak.
Én azt veszem, ami jó. Itt is, ott is van, ami jó ill. s van, ami rossz.
Én azt veszem, ami jó. Itt is, ott is van, ami jó ill. s van, ami rossz.
oriental!
A termékteszteléseknek az a lényege,hogy a tesztelők nem tudják melyik cég termékét kóstolják,csak az érzékeikre hagyatkoznak.
A termékteszteléseknek az a lényege,hogy a tesztelők nem tudják melyik cég termékét kóstolják,csak az érzékeikre hagyatkoznak.
Igen a cserpes azért utolsó mert nem olyan nagy vállalkozás mint a pöttyös vagy a többi ráadásul magyar nyilván nem fogják beengedni a köreikbe a "kispénzü" magyart maguk közé a nagycégek de ez nem is baj addig jó amig csak egy réteg veszi mert ha tömeg gyártás lenne egy két év alatt leromlana a minőség ahogy ez szokott lenni