Nagyon megrendültem én is, nagyon sajnálom!
Őszinte részvétem a családnak!
Őszinte részvétem
Nagyon sajnálom!
Őszinte részvétem az egész családnak!
Sünike 13.-án délután 1 órakor meghalt. Mindenkinek köszönöm, aki szorított érte. 13 napig volt kómában. Mindennek vége.
Hogy van Süni? Sokan szorítunk Nektek továbbra is!
Edus, hogy van a lányod? Remélem javul az állapota!!! Nem írtál, mi újság van vele? Szorítok, hogy javuljon az állapota!
Kívánok sok erőt és kitartást mindkettőtöknek, egész családodnak. Hiszem, hogy felépül Süni.
edus42
Köszönöm, hogy mindig tudatod velünk Süni állapotát!
A héten nagyon kevés időm van, de ide mindig benézek, hogy mit írsz!
Továbbra is nagyon szorítok a lányodnak, neked pedig sok erőt küldök!
Süni, nem lesz semmi baj!Szorítunk Neked!
Mielőbbi gyógyúlást kívánok!
Mielőbbi gyógyulást a leányodnak, neked pedig kitartást kívánunk.
Edus: szorítok a kicsi kincsedért! Minden rendben lesz!!! -mert ő nagyon erős! Gondolunk rá sokan és ezt ő is érzi!
Köszönöm Nektek a biztató szavakat és az erőt ! Holnap reggel már a negyedik napon leszünk túl, a kritikus 1 hétig már kevesebb lesz, mint ami eddig eltelt.
Állapota továbbra sem romlott, még mindig kómában van, szemét még nem nyitotta ki. Most erre várunk.
Verkának külön köszönöm, amiért segített, és azoknak is, akik e-mailben megkerestek.
Mielőbbi jobbulást, sok erőt, és kitartást kívánok Nektek!
edus, mi is veletek vagyunk gondolatban! Minden rendbe jön, a fórum ereje hatalmas, ne adjátok fel!
Így ismeretlenül is nagyon sok kitartást és jobbulást kívánok!
Egy ismerős kozmetikuslánynak is agyvérzése volt nemrég. Amikor felépült, nyitott egy kozmetikát a rehabilitációs központban, ahol kezelték.
Mielőbbi gyógyulást kívánok Süninek!
Lányodnak mielőbbi gyógyulást- felépülést, Neked nagyon sok erőt kívánok!
Mi is veletek vagyunk lélekben.Mielőbbi gyógyulást!
Mielőbbi jobbulást, és gyógyulást a lányodnak! Neked pedig erőt, és hitet kívánok, biztos meg fog gyógyulni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások