Debrecenbe utazott ma a család. Visszafelé mindig eltévedünk a városban, így ugye most is.

" alt="

"> Párom fülén árad a gőz, de kis idő után azért megkérdi, hogy hová is akartam menni valami nyeremény ügyében. Mindezek után készségesen elfuvarozott a Corába, megvárt az autóban és még akkor sem akadt ki nagyon, amikor megtudta, hogy csak sót(Kotányi) kellett szereznem.

" alt="

"> Ja! Kifelé jövet megint eltévedtünk a Cora előtt.

" alt="

">
57 kg-nyi tibicsoki

" alt="

"> hány raklap lehetett

" alt="

">
Tetszik ez a mondás:
Fontos a pénz, hiszen ezért játszik mindenki, de ha valaki csak a győzelemre hajt, az elbukik - vélekedett a fiatalember, aki szerint ebben a sportban kis szerencsével bárki győzhet.
(forrás: pókerjátékról cikk, borsonline.hu)
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=15016
A pénz szó mellé odaírhatnánk, hogy nyeremény

" alt="

">
hajnalkalive
Rendmániás!

" alt="

">
Csak tudnám, miért írjuk be újra meg újra, hogy a teljes csomit tegyétek el?

" alt="

">
Tibi évek óta logóval játszik.
Én sem vagyok semmi......32 Tibi csomit dobtam ki, 11 Kindert.....a vonalkódokat persze nem

" alt="

">
Grrrrrrrr...............egy nem is tudom mi vagyok

" alt="

">
krysztasz
Szerintem amikor elküldted, már nem volt hova...
Az nem mende-monda volt. Ők nem akartak már pontgyűjtős játékot, de a fogy. védelem (?) megbüntette őket a félrevezető csomagolásért. Azért az ennek az akciónak a neve:
"Lezáró akció"
nincs már meg, amit pipének írtam a megnyitott topicjában?
pite: amikor anno üzletem volt rengeteg csomagolást kaptam ajándékba a vásárlóimtól. Eszméletlen sok DE pontom volt,nem túlzok. Voltak olyan karácsonyi ajándékcsomagok,amik ünnep után megmaradtak és szétbontottam. ezeken is daraján!!!!!!!!!!!!!750 pont volt. Volt egy mende-monda itt a Fórumon,hogy megkérdezték,nem lesz vele játék. Kidobtam,rá pár napra elindították a játékot. Akkor lelkibeteg voltam,most már csak röhögök rajta. A Kinder paradisoval sosincs játék elvén kidobáltam....most van. Barátnőm nyert a Tibi játékon 57 kg-nyi Tibi csokit erre a vonalkódokat elrakta,a többit kidobta. soroljam?

" alt="

">
pite Hozzászólás - 2008. október 31. :: 19:46
Rendszeresen olvaslak Titeket,de csak ritkán irok be. Ez annak is köszönhető, hogy ritkán nyerek! Sajna...Én csak irigykedem mert nem jön összesemmi. Bár nem is játszom minden játékkal, mert sem időm nincs a gép elött ülni,sem pénzem vásárolgatni/egyedül nevelem a lányom/. Ha van kis időm utazás közben keresztrejtvényt fejtek. Na ,de nem is ez a lényeg világgá akarom kürtölni milyen mérges vagyok magamra..Összegyüjtök mindenféle" szemetet", erre mit teszek én miközben a milka csomikat turkáltam ki a "többi jó lesz még valamire "közül kiszedtem belöle a tibi csomikat,mert azzal soha nincs játék ! Erre tessék!!!!!!!!!Én meg kidobtam a kukába!!!! Normális VAGYOK??????????Persze ez nem az első multkor igy jártam a de.potokkal!Már azt hittem csak véletlen nyomtatják a zacskókra erre pár honap és beindult a játék!!Bocsi ,de muszáj volt világgá kürtölnöm, mert mindjárt felrobbanok!!!!Most kidobáltam a mosóporokon BIOPON lévő bélyegszerű pontokat.Fogadni mernék lesz vele játék...Tényleg nem tudjátok azok miért vannak ott?????? Kösz ,hogy olvastatok!!!!!!!!!! Kezdek higgadni..........
Nálunk a minap a 20 hónapos fiam kezdte el a pepsis üvegről leszedni a címkét

" alt="

"> Látta, hogy az ásványvizes palackokról leszedjük

" alt="

">

" alt="

">
Még hogy reménytelen eset a család megnevelése?
Férjecském rokonlátogató temetőtortúrán járt. Fél úton, Solton megállt tankolni.Fizet, blokk, kártya vissza.
Ő áll tovább és vár.
Kutas:
Vmit nem adtam oda?

" alt="

">
Ő:
Igen, a sorsjegyet.
A kutas átad egyet.
Ő:
Mozdulatlanul vár tovább.
Kutas:
???
Ő:
Kettő jár.
Szó nélkül odaadta.
Nyílván magának gyűjtötte...... volna.
Nézegetem a
www.casafiesta.eu/hungarian/startpage.aspx -n, milyen termékek is a Casa Fiesta termékek, és most esett le, hogy a Salsa Dip, ami rendszeresen van itthon, ilyen márka....
Tegnap séta közben találtunk a lányommal 3 borsodi kódot és egy energiaitalosat, kár hogy már egyik sem játszik.
Sikerült ma olyan Bahlsen kekszet vennem ( Milchsnack) ami nincs fenn a bahlsen.hu oldalon

" alt="

">
Azért ehhez is kell szerencse

" alt="

">
Fincsi különben! Majd holnap elrágcsáljuk a Hungaroringen

" alt="

">
Wodehouse: vigasztaljon,hogy én is így járok sorozatban. pl. Knorr,Rama,Házi Arany, Twinner 8 .ezeket elfelejtem sorozatosan
Van itt nekem egy-két Knorr krémleves pályázatom és ez már a második játékuk, amire elfelejtem időben feladni őket.

" alt="

">

" alt="

">
Nálunk a futós Danoneból van sok - vaniliást esznek a gyekekek.
Ma végre találtam egy Twix papírt - örömmel hoztam haaz, de a játéknak már vége.

" alt="

"> Ez az én formám.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások