"Játékainkban tehát összesen 2000 homokszemet szerezhetsz , a többit pedig promóciós kódokkal gyűjtheted hozzájuk.
A második sáv pontszámait vagy csak játékkal, vagy csak kódbeküldéssel tudod összeszedni."
Ez vajon mit jelent?
Ha vki elkezdett játszani, mielőtt feltöltött volna 4 kódot, az addig nem is küldhet kódot, amíg a játékokkal az összes lehetséges pontot össze nem gyűjtötte?
Kipróbáltam. Már meg is jött a jelszó az e-mail címemre.

óóóó, végre rájöttem.. nagyon béna vagyokm ezekhez, bocs , hogy zavartam itt a hülye kérdésemmel

Nórika
A billentyűzeten a fel-le-jobb-bal nyíllal tudod a pasit mozgatni, az majd tolja a székeket.
nem értem a lakberendezős játékot..

hogyan tudom tologatni a bútorokat? bármire nyomtam, meg se mozdulnak.. hogyan kell?melyik billentyűvel? Köszi

Én úgy olvastam, hogy hetente lesznek új játékok.
woncsika
Ha már többször beszéltél velük, akkor valószínű bekerültél már az adatbázisukba.
Klikkelj az elfelejtettem a jelszavamat linkre.
Valószínű előbb-utobb megküldik.
woncsika
Regisztrálj és akkor adják a jelszót!
sziasztok!
hogy lehet szerezni jelszót a honlaphoz, már többször beszéltem telefonon a pallmall-el, de még nem küldtek új jelszót!
tud vki segíteni?
köszi
Ági
ide várom: woncsi@c2.hu
Megtalálta már valaki a keresztrejtvény és a többi beigért játékot?
Én még csak a széktologatóst találom.
ma megkérdeztem @-ben,hogy mindegyik nyereménytárgy sorsolásán részt veszünk-e 5000 homokszemmel. Fel is hítak az előbb és mondták, hogy nem csak a sörcsapon, hanem a kisebbeken is részt veszünk.
Köszönöm, én is megtaláltam

köszi törpi

Így már megvan

akkor nem olvastad végig vagy jobbkéz felől végig mentél a nyílnál?hapsi kezében egy tálca,arra kattints
De hiába kattintok a szereplőkre, nem történik semmi

BELÉPTEK a PM oldalára,be a Clubba,ott megnézitek,hogy mit lehet nyerni,végig kattintotok rá és kiírja,hogy meglepetés ér,ha a szereplőkre kattintasz
Én sem találom a játékot

Én nem találok semmiféle játékot amivel játszhatnék

" alt="

"> Segítene valaki?
szildi,megvan.írtam ismét.
válaszoltam

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások