Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 58 oldal |
kettőt már kidobtam
Akinek piros lapja van, és nem a játék időpontjára szól, az küldje vissza!
Vigaszdíjat kap vagy mit....
Vigaszdíjat kap vagy mit....
Sziasztok! A piros lap az nem a benne lévő piros lapot jelenti, hanem maga a lap piros, és rá is van írva, hogy tippelve kell elküldeni. Vagyis amit eddig piros lapnak hittünk, az sárga. Az nem számít, hogy piros, vagy sárga lap van-e a lapok közt. Remélem, értitek! 

Sziasztok!Nekem is van egy piros lapom június 3.-ára
na akkor holnap felveszem velük a kapcsolatot, hogy ez most megint mi?
Szerintem a tippelés a vb kezdetétől érvényes.Addig végül is nincs mire tippelni.Lehet, hogy erre ők is csak most jöttek rá....

helyett ezt
akartam. Az első nemtudom, mi!
Csak azért kérdeztem, mert nekem piros lapom (is) volt, ugyanúgy küldtem el, mint a sárgát (kód név) és ugyanúgy 100 Ft-t nyertem.
Viszont piros lapnál elvileg csak akkor lehet nyerni, ha eltaláltad, melyik csapat győz. De sajna internetes oldal sincs, sztem el---ták a játékot!
Viszont piros lapnál elvileg csak akkor lehet nyerni, ha eltaláltad, melyik csapat győz. De sajna internetes oldal sincs, sztem el---ták a játékot!Hát akkor mostmár végképp nem értem. Piros lap a tippelős, dehát akkor mit kellett tippelni????
Sajnos nekem piros lapom van és május 29-re szól!
Viki!
Piros lapom volt. Sőt még mindig megvan,mert nem kell beküldeni. Még egyszer megnéztem. Piros.
Pár nappal ezelőtt be is írtam, hogy nem értem ,hogy van ez.Nézd csak vissza!Sőt két piros,mert az egyikkel 500 a másikkal 200 ft-ot nyertem.Egyelőre nincs másik laysem. Összekeverni sem tudtam.
Piros lapom volt. Sőt még mindig megvan,mert nem kell beküldeni. Még egyszer megnéztem. Piros.
Pár nappal ezelőtt be is írtam, hogy nem értem ,hogy van ez.Nézd csak vissza!Sőt két piros,mert az egyikkel 500 a másikkal 200 ft-ot nyertem.Egyelőre nincs másik laysem. Összekeverni sem tudtam.
hofi: akkor az sárga lap volt tutira!!!! A piros lap a tippelős!
VászegiViki!
Nem bukott. Nekem kettő piros lapom volt május 7-ére,akkor meg még híre hamva sem volt a vb-nek. beküldtem a kódot és nyertem 700 ft-ot.
Nem bukott. Nekem kettő piros lapom volt május 7-ére,akkor meg még híre hamva sem volt a vb-nek. beküldtem a kódot és nyertem 700 ft-ot.
telko: senki. A VB június 9-én kezdődik. Május 29-i az sárga kártya lehet.
valaki
Nem működik a www.lays.hu oldal
Lay's SVE Kft.
Cím: Budapest XI. kerület 1117, Hunyadi János út Telefon: (1) 464-3600
Nem működik a www.lays.hu oldal
Lay's SVE Kft.
Cím: Budapest XI. kerület 1117, Hunyadi János út Telefon: (1) 464-3600
Május 29-én ki fog játszani?
valaki: akkor buktál. Ezt csak a sárga kártya esetén teheted meg. Pirosnál nem. Pirosnál buksz ha döntetlen és buksz ha nem tippelsz, vagy nem időben, vagy éppen rosszra tippeltél.
és ha nem tippelek csak elküldöm a kódot a nevemmel?
valaki: amilyen időpontot éppen kifogsz a kártyán. Nekem Argentina-Szerbia Montenegro között kell döntenem június 16-án. Ez lesz mindkettőnek az első meccse így fogalmam sincs. Illetve Argentína nálam a befutó.