Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 230 oldal |
Timso80, szerinted ha annyira jó a leveles postásnak, akkor miért nem próbálod ki te is?
Azért a leveles postásoknak sem egyszerű hidd el!Ja,és sok közülük csomagot is hord ki bőven a levelek és szorólapok mellett.A fizetés szintén nettó 60-70 ezer körüli!
elanor6!
Sajnos előfordul az ilyesmi, és mindig az bűnhődik, aki nem is tehet róla, mert a központban dobálgatják, aki kézbesíti meg fizeti a kártérítést, és egy mezei csomagos postásnak a nettóbére 60-70ezer forint, amiből néha 20 ezer is lehet a kártérítés. A leveles postásokat nem sajnálom, ők hordják a nyugdíjat
" alt="
">
Sajnos előfordul az ilyesmi, és mindig az bűnhődik, aki nem is tehet róla, mert a központban dobálgatják, aki kézbesíti meg fizeti a kártérítést, és egy mezei csomagos postásnak a nettóbére 60-70ezer forint, amiből néha 20 ezer is lehet a kártérítés. A leveles postásokat nem sajnálom, ők hordják a nyugdíjat
" alt="
">A posta szokásos "csomagdobálós" rendszerének köszönhetően megint egy cserém ment tönkre. Pedig a dobozon belül még egy dobozban volt, és szorosan, hogy ne hánykolódjon, mire odaért a cserepartneremhez, mégsem működött...
" alt="
"> Nagyon-nagyon mérges vagyok, azt hiszem, amit holnap kapnak a postán, azt nem teszik zsebre...
" alt="
"> Nagyon-nagyon mérges vagyok, azt hiszem, amit holnap kapnak a postán, azt nem teszik zsebre...
jojó, Susa
Én ezen nem mosolygok, mert legközelebb más postán is ez lesz. Én megkérdeztem volna, hogy 110 ft-os bélyeg van? Tegyen olyat rá, ne én fizessek azért, mert nem képesek időben rendelni.
Én ezen nem mosolygok, mert legközelebb más postán is ez lesz. Én megkérdeztem volna, hogy 110 ft-os bélyeg van? Tegyen olyat rá, ne én fizessek azért, mert nem képesek időben rendelni.
Susa
" alt="
"> protekciót akarsz
" alt="
">
Nem rég kezdtem én is, tele ragasztom a borítékot
" alt="
">
" alt="
"> protekciót akarsz
" alt="
">
Nem rég kezdtem én is, tele ragasztom a borítékot
" alt="
">Ma a postán kértem egy sima kis borítékra elsőbbségihez bélyeget. 115 Ft, Közölték, hogy csak 120 Ft-os van. Na nekem mindegy mondom, azon az 5 forinton nem múlik, de igen jó az a bélyeg, gyümölcsök vannak rajta, nyárias színek, remélem, hogy aki majd húz, annak is megtetszik.
Postán bélyeget vásároltam,mint általában,a kis nő közölte velem."megajándékoz"10db 5Ft-os bélyeggel
" alt="
">
Kiderült,előző vételnél ott maradt a bélyeg.
/vannak még becsületes dolgozói a Postának/
" alt="
">
Kiderült,előző vételnél ott maradt a bélyeg.
/vannak még becsületes dolgozói a Postának/
Lille: lehet, a palinak volt már egy kis hiánya, hát bepróbálkozott...
Lille
Tanulság:előbb rendezzük le a dolgainkat aztán beszéljünk másról!
Pénztárnál nem szeretem mikor beszélgetni akar,közben beüt plussz dolgokat
" alt="
">
Tanulság:előbb rendezzük le a dolgainkat aztán beszéljünk másról!
Pénztárnál nem szeretem mikor beszélgetni akar,közben beüt plussz dolgokat
" alt="
">Leírom, hogy figyeljetek.
Sógornőmmel történt kb. 2 hónapja. Nekik a postás hozza a családit, de nem voltak itthon, így bement a nagypostára felvenni. Nálunk annál az ablaknál adják ki a pénzt, ahol csekket is be lehet fizetni, és ő vitt jópár csekket is magával, meg a csp-t is felvette. Gyanús volt neki, hogy a férfi folyamatosan magyaráz az új kártyájukról, amivel egyszerűbb a csekkeket befizetni. Pakolná a tárcájába a pénzt, és 10000Ft-tal kevesebbet kapott. Visszament, és mondta, hogy kevesebbet kapott. Hát a pasi teljesen fel volt háborodva, még sógornőm érezte kellemetlenül magát, kígyózó sor mögötte...stb. Mondta, hogy kasszazárást kér, hogy kiderüljön, hol a pénz. A pasi csak magyarázott neki, hogy az mennyi idő, nézze meg mennyien vannak ... Hát persze aztán igaza volt, és visszakapta a pénzt.
Azért írtam le, hogy ne hagyjátok magatokat lerázni, ha tudjátok, hogy igazatok van!!
Sógornőmmel történt kb. 2 hónapja. Nekik a postás hozza a családit, de nem voltak itthon, így bement a nagypostára felvenni. Nálunk annál az ablaknál adják ki a pénzt, ahol csekket is be lehet fizetni, és ő vitt jópár csekket is magával, meg a csp-t is felvette. Gyanús volt neki, hogy a férfi folyamatosan magyaráz az új kártyájukról, amivel egyszerűbb a csekkeket befizetni. Pakolná a tárcájába a pénzt, és 10000Ft-tal kevesebbet kapott. Visszament, és mondta, hogy kevesebbet kapott. Hát a pasi teljesen fel volt háborodva, még sógornőm érezte kellemetlenül magát, kígyózó sor mögötte...stb. Mondta, hogy kasszazárást kér, hogy kiderüljön, hol a pénz. A pasi csak magyarázott neki, hogy az mennyi idő, nézze meg mennyien vannak ... Hát persze aztán igaza volt, és visszakapta a pénzt.
Azért írtam le, hogy ne hagyjátok magatokat lerázni, ha tudjátok, hogy igazatok van!!
Egy hete már beírtam ide az elérhetőséget, de szerintem senki sem jelezte a posta felé a gondot (hol, mikor, mit...)
letti,sünkutya!
Ilyenkor azt kell tenni,hogy írtok a posta ügyfélszolgálatára(általában gyorsan válaszolnak),méghozzá a pontos helyszínnel,ahhoz ezeket mondták nektek és ha megkapjátok a választ,ami eltér a postáskisasszony által mondottaktól,akkor a kinyomtatott levéllel kell legközelebb a postára menni.De ilyen esetben le szoktak szólni a postára is és felvilágosítják őket a dolgokról.
Ilyenkor azt kell tenni,hogy írtok a posta ügyfélszolgálatára(általában gyorsan válaszolnak),méghozzá a pontos helyszínnel,ahhoz ezeket mondták nektek és ha megkapjátok a választ,ami eltér a postáskisasszony által mondottaktól,akkor a kinyomtatott levéllel kell legközelebb a postára menni.De ilyen esetben le szoktak szólni a postára is és felvilágosítják őket a dolgokról.
Én ezt eddig nem is tudtam, hogy a rontott postakész borítékot ki lehet cseréltetni. A múlt héten olvastam a beírásotokat itt a topicban és gondoltam megpróbálom, mivel éppen van egy rontott borítékom. Hát nem csalódtam a válaszukban, pont erre számítottam. Azt elismerik, hogy a borítékon rajta van a cserélés, de már nem lehet kicserélniük. Mondta a postáshölgy, hogy majd holnap jön hozzájuk valami felettes és megkérdezik, de több mint valószínű, hogy nem cserélhetik ki. Én is arra hivatkoztam, amit itt írtatok, hogy a kifizetett szolgáltatásért nem kapok semmit, mert rontott lett a boríték, de csak a vállát rángatta és azt javasolta, hogy javítsam ki, írjam át, amit elrontottam.
Ennyi.
Ennyi.
Mivel itt volt róla szó, így ismét ide írom: ma a debreceni főpostán próbáltam kicseréltetni a rontott postakész borítékot.
Most 25 Ft -ért akarták kicserélni.
" alt="
"> Furcsa. mert múlt héten meg azt mondták, hogy megszűnt a csere.
Most 25 Ft -ért akarták kicserélni.
" alt="
"> Furcsa. mert múlt héten meg azt mondták, hogy megszűnt a csere.trendy: köszi, ilyenem még nem volt. Azt hittem valami gyártási hiba.
" alt="
">
" alt="
">szerintem is kutya kötelességük, ha egyszer ráírták a borítékra, nehogy már vki csak úgy kitalálja. Ez addig így marad, amíg szerepel a borítékukon.
Megszüntették vagy sem, vegyél egy borítékot, ha most is olyan kapható, amin rajta van a csere lehetőség, akkor kutya kötelességük cserélni.
Reacska!
Úgy kell érteni,ahogy írva van.Például elrontod a címzést,vagy túl nagy dolgot akarsz beletuszkolni és szétszakad.Ebben az esetben,ahogy rá is van írva a borítékra,becserélik neked térítésmentesen egy újra.
Szerintem kizárt,hogy ezt megszüntették.
Úgy kell érteni,ahogy írva van.Például elrontod a címzést,vagy túl nagy dolgot akarsz beletuszkolni és szétszakad.Ebben az esetben,ahogy rá is van írva a borítékra,becserélik neked térítésmentesen egy újra.
Szerintem kizárt,hogy ezt megszüntették.
Mit jelent az, hogy postakész rontott boríték?
" alt="
">
" alt="
">