bednarik,
Ilyen hirtelen? Én még várom a héten is futó disneylandi játékuk hétvégi sorsolását, akkor a Bumeráng 24 órás lesz. Nem lehet, hogy azt reklámozták? Nagyon nem volt ma rádiózni időm.
Győriek : Rádió Győrben zenefelismerő játék van
Szia Gladi!
Lesz a slágeren valmilyen játék a "bumeránggal" ?utazás díjjal!
Reggelt hallotam 4:30-kor.
Na csak ezért irtam ennyit..

Danubiuson folytatódik a polifónikus, slágeren megy továbbra is a disneys játék holnaptól.
Ha az uniós csatlakozásunk miatt hallottok valami értelmes játékot, írjátok meg, okay?
thiefman,
Írtam mailt, bár a gépemmel megint komoly gondok lesznek, ha nem tudtok elérni, nem az én bűnöm.
Mi a jelszó és mikor kell hívni ?
Most nyertem Dánielnél a slágeren a hétvégi játékukban egy meglepetés slágerzenei aj.csomagot és valamileyen klieber aj.csomagot eséllyel egy teljes autógumi felszerelésre! Tizediknek kellett lenni és tudni a hétvégi jelszót.
De többnek is felveszik aztán visszahívnak egyet
thiefman,
Ez komoly? Most 12.46-kor volt a játék egy ceglédi hölggyel és a játékot 28-32 között leadták, ezek szerint 10 percig hiába hívja mindenki?

Meglepő de a fekete fehér igen nem élőbe megy nem felvétel
savika,mano,thiefman, zsigi
Köszönöm, hogy figyeltek rám, külön a gratulációt. Danubiuson én is becsörögtem és senki nem vette fel, általában pár csörgés után ledob. Lehet, hogy már megvan az összes nyertes, és csak bejátszák nekünk...viszont a május 01-re virradó éjjel most a disneys sorsolás miatt jó kis izgalmakat okozhat.

Gladi: gratula

majd drukkolok. ti meg nekem a danubiuson. egyszerűen semmi esély

kicsöng, de nem veszik fel. pedig majdnem mindig felismerem a csengőhangot is...
Gladi!
Én is csak gratulálni tudok. Természetesen én is drukkolok a fődíjsorsoláson!
Én is hallottalak!
zsigi
Én is gratulálok majd szorítunk
csillusss,
Köszönöm, nagyon szomorú lettem volna ha nem sikerül. Bár én vagyok a legmeglepettebb, amikor végre valaki beleszól tőlük a telefonba.

Gladiátor!!!! Hallotalak igen a kisfiammal és hány éves?Hát 17.Aranyos voltál ,éreztem ,hogy te vagy ,Gratula!!!!!
Sikerült bejutni ma késő du. a Slágerrádió

Eurodisneys játékába,

nyertem egy Disneys Nemo dvd-t és ott vagyok a milliós disneylandi utazásért. Azt gondolom, hogy nagyon nehéz őket felhívni, iszonyú nagy kitartás kell hozzá és hatalmas szerencse, itt tizediknek kellett lenni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások