Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 891 oldal |
Kabala!Mi a probléma?Működik minden böngészővel.
A Sága nyereményjáték , kódfeltöltésnél szeretnék segítséget kérni
Van valakinek elfekvőben üres Sparos Magyarország matricás album?
Sehogy... van még mellette folyékony cucc? Vedd ki a csomókat...
Segítséget szeretnék kérni.
Tudja valaki hogy régebbi sokáig állt üvegmatrica festéket ami becsomósodott hogyan lehetne feloldani?
Tudja valaki hogy régebbi sokáig állt üvegmatrica festéket ami becsomósodott hogyan lehetne feloldani?
Tudna valaki segiteni a Kastélyok com oldalán lévő nyereményjáték 5. kérdésére mi a helyes válasz. Ma este 6.-ig kellene. Köszönöm
Sajnos teljesen kiment a fejemből a Szimpatika nyereményjáték, és a közelemben lévő 2 gyógyszertárban már nem találtam magazint
" alt="
">.
Kivételesen el tudná nekem valaki küldeni a helyes válaszokat, nagyon köszönöm előre is.
" alt="
">.
Kivételesen el tudná nekem valaki küldeni a helyes válaszokat, nagyon köszönöm előre is.
Avon tanácsadónőt keresek Békéscsabán, akitől rendelni tudok az aktuális katalógusból.
Köszönöm.
Köszönöm.
Már megoldódott
" alt="
"> Köszi
" alt="
"> KösziIde is beírom
" alt="
">
Sürgős segítségre van szükségem: egy képet kellene kisebb file-ba átvarázsolni, mert így nem tudtam feltölteni. Tud valaki MOST segíteni?
" alt="
">
Sürgős segítségre van szükségem: egy képet kellene kisebb file-ba átvarázsolni, mert így nem tudtam feltölteni. Tud valaki MOST segíteni?
Magdi köszönöm szépen.
margo: 11, 12 vagy 14-es busszal 2 megálló a színházig, onnan gyalog kb. 5-6 perc a hotel.
Egriek segítségét kérném szépen. A vasútállomásról hanyas autóbusszal lehet eljutni az Unicornis Hotelbe? (Dr. Hibay Károly u. 2.) A hotel szerint csak taxival. Az a kérdésem aki helyileg ismerős, hogy félútig csak lehet és melyik útig-megállóig, hanyas busszal érdemes próbálkozni? Köszönöm szépen.
Tavaly kuldtem valakinek a forumról egy elég nagy auchan blokkot,
Ha magadra ismersz légyszi irj!
Ha magadra ismersz légyszi irj!
Egy rém rendes család DVD első évadát keresem, lehet használt is.
Köszönöm.ani82
Köszönöm.ani82
S. Judit: ha olvasod, akkor kérlek, h nézz rá a mailjeidre! Köszönöm.
Pályázat! SOS! Most találtam, de február 28. a határidő!
Pályázhatnak:
Általános iskolások és középiskolások, országosan.
1. korcsoport: 8-11 évesek
2. korcsoport: 12-16 évesek
http://www.vamosrobi.hu/gyemantbogar-dij-2017-raj
zpalyazat/
Pályázhatnak:
Általános iskolások és középiskolások, országosan.
1. korcsoport: 8-11 évesek
2. korcsoport: 12-16 évesek
http://www.vamosrobi.hu/gyemantbogar-dij-2017-raj
zpalyazat/
Köszi...
Erika, a futárnál szokott lenni - ő kapja meg reggel a csomagfelvételi címekkel együtt.
Ha én megrendelek egy csomagszállítást a vatera/dpd-n nekem kell jönni a kinyomtatható címkének v. a futár hozza? Mert nekem nem jött, a futár meg nem hozott, mert nem kapott....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">