Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 265 oldal |
Ezzel én ajánlok egy virtuális béke Tibi csokit, de a blokkot megtartom. Ha átléptem egy határt bocsánat.
Az élet rövid ennyi vitára. Meg már unom, és gondolom a többiek is. Mást gondolunk sok mindenről ezt el kell fogadni. Ha vki segítséget kér akkor TELJES infoval segítsük fêlel nem ér semmit. Sok mindenkiről sok mindent nem tudunk, pedig lehet elképesztő munkássága lehet élet több területén. Csak lehet nem írja be a netre.
Paintuci!
Időnként keversz dolgokat, túl messzire mész. Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy vannak emberek, akik sokkal kevesebbért egész hónapban szalag mellett robotolnak.
Ha nem ez lenne a munkáról a véleményem, nem lett volna egyik gyermekem orvos, a másik építész mérnök.
A hirdetésemmel kapcsolatban is keversz dolgokat, hiszen nem hogy a kerületben, de még az országban is csak nagyon kevesen foglalkoznak ezzel. Nem egyszerű, komoly szaktudást és vegyészeti eljárást igényel. Aztán a nemesfém tartamú hulladékot sem lehet csak úgy a kukákban találni. Lehet, hogy a SZÍNES fémeket /réz, alu, ólom, stb./ kevered a NEMES fémekkel /arany, platina, palládium, ezüst/? A réz kilója 2ezer, az arany grammja 23ezer. Nem mindegy!
üdv
Időnként keversz dolgokat, túl messzire mész. Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy vannak emberek, akik sokkal kevesebbért egész hónapban szalag mellett robotolnak.
Ha nem ez lenne a munkáról a véleményem, nem lett volna egyik gyermekem orvos, a másik építész mérnök.
A hirdetésemmel kapcsolatban is keversz dolgokat, hiszen nem hogy a kerületben, de még az országban is csak nagyon kevesen foglalkoznak ezzel. Nem egyszerű, komoly szaktudást és vegyészeti eljárást igényel. Aztán a nemesfém tartamú hulladékot sem lehet csak úgy a kukákban találni. Lehet, hogy a SZÍNES fémeket /réz, alu, ólom, stb./ kevered a NEMES fémekkel /arany, platina, palládium, ezüst/? A réz kilója 2ezer, az arany grammja 23ezer. Nem mindegy!
üdv
(Abba a raktárba vállalsz bértárolást, pár babzsák erejéig.
" alt="
"> Viccőtem.)
" alt="
"> Viccőtem.)(Itt már nem mentális fejlődés kell amit Szerencsés Flótás írt, hanem kezelés. Most nekem is szükségem lesz rá, ezután a mondat után. De próbálom elfogadni ami kicsit más. )
Szóval ezt tényleg fel kell dolgoznom mert ez gáz.
(...és még az a gáz mindig az a téma ezen a fórumon, Te és a dolgaid, a következő nagy probléma miért kell 30 szót írni a monsterhoz, burnhöz, és vajon sorsolnak vagy nem, és miért nem lehet nyerni. ...és hány zsákkal játszanak akik gyűjtenek, és miért.)
Ez kb. az amikor nagymamám ugyanazt a nem feltétlen kedves sztorit mesélte papáról, és megkérdezte mit szólok mind ehhez, én erre azt mondtam: kb. azt amit 15 éve, mint a szüleim 25 éve. ...és mit nagyapám 35éve.
Többiektől pedig elnézést ismét belemegyek ebbe a történetbe, kérlek görgessetek tovább.
(...és még az a gáz mindig az a téma ezen a fórumon, Te és a dolgaid, a következő nagy probléma miért kell 30 szót írni a monsterhoz, burnhöz, és vajon sorsolnak vagy nem, és miért nem lehet nyerni. ...és hány zsákkal játszanak akik gyűjtenek, és miért.)
Ez kb. az amikor nagymamám ugyanazt a nem feltétlen kedves sztorit mesélte papáról, és megkérdezte mit szólok mind ehhez, én erre azt mondtam: kb. azt amit 15 éve, mint a szüleim 25 éve. ...és mit nagyapám 35éve.
Többiektől pedig elnézést ismét belemegyek ebbe a történetbe, kérlek görgessetek tovább.
Péntek ne hari nem akarok vitatkozni Veled de ezt a mondatodat fel kell dolgoznom:
"Őszintén kívánom, és akkor nem kell munkahelyre járnod, nem gályázol, nem parancsol senki, saját magad ura vagy. Adómentesen!"
Én tudod mit kívánok másoknak, hogy legyen egy olyan munkahelye ahol jól érzi magát, olyan munkája ami értelmes, hasznos, és imádja, és viszi előre a világot, kifejleszt gyógyszert, tervez épületet, segít beteg gyerekeken és stb...és mellette legyen energiája a játékokkal foglalkozni.
Úgy gondolom rá kellett jönnöm nem vagyunk egy világnézeti szinten.
De a hulladékgazdálkodásról is írnék amit a munka csoportban hirdetsz.
Nálunk a kerületben is sokan csinálják, egyetem nélkül, munka helyett, és valószínű adómentesen. ...és gondolom nem Tőled vette meg a leírást, hogy hogy kell.
...és jól elkanyarodtunk a csoda pincédig.
Pedig Szerencsés Flótás csak egy nyomorult árva kódot szeretet volna amit mások segítség képen már beírták más topicocba.
"Őszintén kívánom, és akkor nem kell munkahelyre járnod, nem gályázol, nem parancsol senki, saját magad ura vagy. Adómentesen!"
Én tudod mit kívánok másoknak, hogy legyen egy olyan munkahelye ahol jól érzi magát, olyan munkája ami értelmes, hasznos, és imádja, és viszi előre a világot, kifejleszt gyógyszert, tervez épületet, segít beteg gyerekeken és stb...és mellette legyen energiája a játékokkal foglalkozni.
Úgy gondolom rá kellett jönnöm nem vagyunk egy világnézeti szinten.
De a hulladékgazdálkodásról is írnék amit a munka csoportban hirdetsz.
Nálunk a kerületben is sokan csinálják, egyetem nélkül, munka helyett, és valószínű adómentesen. ...és gondolom nem Tőled vette meg a leírást, hogy hogy kell.
...és jól elkanyarodtunk a csoda pincédig.
Pedig Szerencsés Flótás csak egy nyomorult árva kódot szeretet volna amit mások segítség képen már beírták más topicocba.
Most (még épp' időbe'...) jöttem rá, hogy nem elég feltölteni a kóla/fanta kódokat, hanem eggyel feljebb kell páHázni vele...
Nem kell privát, mert csak két dologra kell válaszolnom:
- Azért zavar, mert én komoly pénzeket fordítok arra, hogy megvegyek mindent.
- Csak nekem /játékosoknak/ "adómentes", szó sincs ügyeskedésről, szerencsére van egy jogszabály, amieyik kimondja, hogy a szervezők viselik az adóterhet.
- Azért zavar, mert én komoly pénzeket fordítok arra, hogy megvegyek mindent.
- Csak nekem /játékosoknak/ "adómentes", szó sincs ügyeskedésről, szerencsére van egy jogszabály, amieyik kimondja, hogy a szervezők viselik az adóterhet.
Péntek tudod az a másik egy szóval ki lehet engem kergetni a világból...
Adómentes...
Vagy egy kassza, onnan hogy vkik kivegyenek, vkiknek be kell fizetni.
Ha mindenki arra törekszik ne tegyen be, meg ne dolgozzon, és otthon nyeremény játékozzon egy idő után nem nyitna ki a benzinkút, hogy megtankolhass, és elmenj az üzletbe ami szintén nem nyit ki.
Nem lenne egy orvos, tanár és sorolhatnám, mert mindenki otthon ügyeskedik.
Szerintem a munka viszi előre a világot.
Nem pedig az adómentes ügyeskedés.
Ez is matek.
De mindenkinek más a világnézete, ezt is elfogadom.
Adómentes...
Vagy egy kassza, onnan hogy vkik kivegyenek, vkiknek be kell fizetni.
Ha mindenki arra törekszik ne tegyen be, meg ne dolgozzon, és otthon nyeremény játékozzon egy idő után nem nyitna ki a benzinkút, hogy megtankolhass, és elmenj az üzletbe ami szintén nem nyit ki.
Nem lenne egy orvos, tanár és sorolhatnám, mert mindenki otthon ügyeskedik.
Szerintem a munka viszi előre a világot.
Nem pedig az adómentes ügyeskedés.
Ez is matek.
De mindenkinek más a világnézete, ezt is elfogadom.
Tudod minden matek. Meg van életszerűség. Lehet mi ketten vagyunk de tudok felfelê szorozni. De tényleg privátban válaszolj, ne fárasszuk a többieket.
Akkor ilyen a statisztika miêrt zavar a blokkgyűjtők tábora? Közel se nyer annyit. Miért állítod rontja a lehetősegeidet? 73 komolyabb nyereményhez hány pályázat is szükséges? Mert gondolom minden pályázat nem nyer. Miért vagy itt? Mivel tudnánk segíteni előrelépésed? Mert Te miénket nem szoktad, a félinfokkal. Továbbá van rá B terv azt a pincét "kimenteni" vhová ha esetleg tovább gyűrüzik az orosz ukrán válság? Jöhet privátban is ne fárasszuk a többieket. De amúgy rájöttem igazuk van a többieknek a félinfokat élvezed, otthon meg gondolom nem vevők a vitákra. Vhol meg kell oldani.
Ati88!
Bocsánat, de azért a lényeget is érted?!
Bocsánat, de azért a lényeget is érted?!
Kedves Paintuci!
Úgy gondolom, Te rutinosabb vagy annál, hogy belásd: NEM LEHETETLEN!
Igaz, komoly logisztikát kíván, sok mindenre nagyon oda kell figyelni, de hát ez egyféle életforma, tudod.
Ne abból indulj ki, hogy Te és pityesz = egy család. Nem mindegy, hogy 2, vagy 8 főre vásárolsz és az sem, hogy milyen fogyasztási szokásaitok vannak.
Talán említettem már, hogy a pincénk akkora, mint a ház alapterülete, és nem egy nedves, dohos helységre kell gondolni. Az egész be van polcozva Dexion-Salgóval. Ha meglátnák, sok kisbolt megirigyelné.
Tehát bőven elférnek a megvásárolt dolgok. Azon kívül itt tárolok minden nyereménytárgyból egyet /hűtő, mosógép, tv, mikró, porszívó, vasaló, telefon, stb./, hogy ha valami elromlik, ne kelljen venni, csak felvinni a lakásba. A fiamék és a lányomék pedig úgy visznek innen mindent, mint a Tescoból - csak természetesen ingyen.
Nyerj sokat!
üdv
Úgy gondolom, Te rutinosabb vagy annál, hogy belásd: NEM LEHETETLEN!
Igaz, komoly logisztikát kíván, sok mindenre nagyon oda kell figyelni, de hát ez egyféle életforma, tudod.
Ne abból indulj ki, hogy Te és pityesz = egy család. Nem mindegy, hogy 2, vagy 8 főre vásárolsz és az sem, hogy milyen fogyasztási szokásaitok vannak.
Talán említettem már, hogy a pincénk akkora, mint a ház alapterülete, és nem egy nedves, dohos helységre kell gondolni. Az egész be van polcozva Dexion-Salgóval. Ha meglátnák, sok kisbolt megirigyelné.
Tehát bőven elférnek a megvásárolt dolgok. Azon kívül itt tárolok minden nyereménytárgyból egyet /hűtő, mosógép, tv, mikró, porszívó, vasaló, telefon, stb./, hogy ha valami elromlik, ne kelljen venni, csak felvinni a lakásba. A fiamék és a lányomék pedig úgy visznek innen mindent, mint a Tescoból - csak természetesen ingyen.
Nyerj sokat!
üdv
Egyik sem stimmel. 40 feletti vagyok, nő, nincs munkahelyem mert megtehetem szerencsère.A nick nèv ne tèvesszen meg.
Üdv😏
Üdv😏
Ati88!
Ahogy látom, a fiamnál is fiatalabb vagy 8 évvel. Szánalmasnak nevezel úgy, hogy nem is ismersz.
Te életed folyamán bizonyosan csak olyan döntéseket hoztál, amit utólag nem változtattál meg?!
Hát, ebbe nem rengett bele a világ, hogy abba hagytam a játékot, majd a család és ismerősök jobb belátásra bírtak és mégis folytattam. Szerintem ezzel semmi gond nincs! Engedd meg nekem!
Neked viszont kívánom, juss el oda Te is a nyereményjátékokkal, hogy eltartod belőle a családod, évente megnyered vele az átlagbér minimum kétszeresét! Őszintén kívánom, és akkor nem kell munkahelyre járnod, nem gályázol, nem parancsol senki, saját magad ura vagy. Adómentesen!
És most talán gondolkozz el, ki is a szánalmas!
Nyerj sokat!
üdv
Ahogy látom, a fiamnál is fiatalabb vagy 8 évvel. Szánalmasnak nevezel úgy, hogy nem is ismersz.
Te életed folyamán bizonyosan csak olyan döntéseket hoztál, amit utólag nem változtattál meg?!
Hát, ebbe nem rengett bele a világ, hogy abba hagytam a játékot, majd a család és ismerősök jobb belátásra bírtak és mégis folytattam. Szerintem ezzel semmi gond nincs! Engedd meg nekem!
Neked viszont kívánom, juss el oda Te is a nyereményjátékokkal, hogy eltartod belőle a családod, évente megnyered vele az átlagbér minimum kétszeresét! Őszintén kívánom, és akkor nem kell munkahelyre járnod, nem gályázol, nem parancsol senki, saját magad ura vagy. Adómentesen!
És most talán gondolkozz el, ki is a szánalmas!
Nyerj sokat!
üdv
Ès nagy bànatàban szögre akasztotta a kabàtjàt nem folytatja a jàtèkot😂annyira szànalmas.
73 az bőven több mint amit a zsákos blokkgyűjtők nyernek, és egy család elátásával szóval csak annyi vásárlással mint amit a család fogyaszt szinte lehetettlen megnyerni ha még nagy családról is van szó.
Lenne több kétdésem de nem teszem fel mert én leszek megint a szemét. De csak hogy matematikailag, hogy jött ki.
Lenne több kétdésem de nem teszem fel mert én leszek megint a szemét. De csak hogy matematikailag, hogy jött ki.
Egy asszonynak kilenc a leánya
SzerencsésFlótás!
Örülök neki és gratulálok, hogy pár napja nyertél robotporszívót és JBL-t
Nem voltam rest összeszámolni, 73 hasonló, vagy jóval nagyobb értékű nyereményem van idén. Vagyis minden 4. napra esik egy. Ezt nem írtam volna be, csak miattad.
Ennyit a tornazsákokról!
Örülök neki és gratulálok, hogy pár napja nyertél robotporszívót és JBL-t
Nem voltam rest összeszámolni, 73 hasonló, vagy jóval nagyobb értékű nyereményem van idén. Vagyis minden 4. napra esik egy. Ezt nem írtam volna be, csak miattad.
Ennyit a tornazsákokról!