Én is találtam ma is Bubbát, sehol nem is írták, hogy vasárnap nem lenne...
Akik nyernek azt másnap emailben is kiértesítik.....
Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 59 oldal |
vagy főoldal ,nyerteseknél.
Ha megtaláltad bubbát ,belépsz és ott alul van a nyertesek listája.
Hol lehet megtalálni a Bubba nyertesek névsorát? Köszi.
Vasárnap nincs bubba? De én találtam... 

köszönöm mindenkinek!
de kijavították a nyertesek névsoránál minden nap van már dátum tehát akkor sem minden nap lehet nyerni?
Vasárnap van, nincs Bubba!
ma nem találoma BUBBÁT,légyszi segítsetek,köszi
A hírlevélből:
"Hallottad a hírt? A Startlapon most mindennap nyerhetsz!
Naponta kisorsolunk 100 darabot a Startlap PÁRNA nagyságú kabalafigurájából."
"Hallottad a hírt? A Startlapon most mindennap nyerhetsz!
Naponta kisorsolunk 100 darabot a Startlap PÁRNA nagyságú kabalafigurájából."
Párna nagyságúúúú de jó, de jó, de jó 

Ugye nem operában próbálod? mert ott nem működik.Én is a saját áromon tanultam,meg szerencsére Fáreó beírásán.
Én megtaláltam, de egyszerűen nem tudom megfogni. Hogyan lehet, kattintgathatok rá akárhányat, de nem tudom megfogni.
Köszönöm! Mekkora örömöt okozok neki!
Meg nekem
Nyugi lesz! Ahhhhhh
Meg nekem
Nyugi lesz! AhhhhhhMent a segítség.
Már hozzá férhető 

Ez párna nagyságú, le is van írva a regisztrációnál.
Hol van az a Bubba? A feleségem már idegbeteg, mert nem találja.
SEGÍTSÉG! 
SEGÍTSÉG! 
...még nem, de olyan tenyérnyi nekem is van. A startlapon a kislány fejécskéjéhez viszonyítva párna méretű.
Paint!
Én még a múltkori játék során nyertem Bubbát, s ez nem párna méretű volt, hanem inkább egy jó tenyérnyi méretű. Sajna nem tudom, lefényképezni, mert a a fényképezőgépünk nincs itthon.
Persze lehet, hogy a mostani párna méretű lesz. Reménykedjünk. Na meg abban is hogy nyerünk. Te már nyertél?
Én még a múltkori játék során nyertem Bubbát, s ez nem párna méretű volt, hanem inkább egy jó tenyérnyi méretű. Sajna nem tudom, lefényképezni, mert a a fényképezőgépünk nincs itthon.
Persze lehet, hogy a mostani párna méretű lesz. Reménykedjünk. Na meg abban is hogy nyerünk. Te már nyertél?