glücklich
hát én már meg sem szólalok inkább... asszem elbújhatok a kb. 15/0-ás pápais beküldésemmel

" alt="

">
100/0... jééézusom...

" alt="

">
pápai nekem már minimum 100/0!
Előtte sága hasonlóan sokból 0, mondjuk a ságával évek alatt nagyon sokból semmit sem nyertünk, abban már nem is hiszek! Sokkot is kaptam amikor tegnap a férjem 10 csomag 10-es füstit vett, a magam részéről jó darabig nem vagyok hajlandó sága terméket enni!
Tokajit idén nem veszek, tavalyi játékból találtam a hétvégén még 10 üveggel, akkor sem nyertem semmit.
Nescafé is van egy évre elegendő, csak sajnos azt is vettem, de azzal sem nyertem évek alatt szinte semmit.
törpi
tudom, h mindig más és más... én csak azon vagyok ennyire elkenődve, hogy én hogy lehetek ennyire peches, hogy nem sikerül beletrafálnom egyikbe se

" alt="

"> próbálkozom mindenféle időpontban, de soha nem akar összejönni
szigiagi: nyerőidőpont mindíg más és más. Csak azt látod aki nyert és beírja,de biztosan sokan vannak,vagyunk akik pl. minden tizedikkel nyernek csak kb.
Hát én sírva fakadok...

" alt="

"> Tegnap du 2-3 körül küldtem be maggi bögréset, bocit, campinget, pápait és egyikkel se semmi...

" alt="

"> Erre most olvasom, h ma kb. ebben az időintervallumban nyertetek ezekkel... nekem ez miért nem megy??

" alt="

">
Én feladom a maggi játékot !
Nem lesz vízforralóm és plédem.
Maggi nekem sem sikerül... bár én csak 4-szer próbálkoztam eddig... de az illatos csirkés tésztának a rabja lettem...

" alt="

">
evimamzika!
34/2 bögre lett az eredményem.
"Próbálkoztam" éjjel-nappal,de már nem tudom hová tenni ezeket a "leveseket" mert h nem esszük +,az is biztos.
És tény,h ennyiért már +vehettem volna,de régóta szerettem volna ilyet nyerni.
Nem sikerült...

" alt="

">
Hajnalom !
Egyetértek !
Már csak cserélek maggit,mert annyi forróbögrés tészta van itthon,hogy soha nem fogy el.Gyarló az ember,ennyiért már vízforralót is vehettem volna.........
Feladom a maggi játékot.....

" alt="

">
Nem lesz vízforralóm és már nem is érdekel!
Nyerjen az akinek már úgyis van 1csomó....
csomó pöttyösből most se volt semmi...
jó reggelt szintén semmi...
és a maggi... hát 2bögre, de azóta semmi. kicsit tényleg bosszantóak ezek... pedig vkinek már 1csomó vízforralója van, stb.
ja, és nem beszélve, h 1 boci bögre se képes idejönni...
a bounty, mars... sem egyszerű, bár nekem az időpont eltalálós nem az esetem!
Ez a Pöttyös kész katasztrófa, soha nem nyertem még vele.

" alt="

"> 90/0
A JóReggelt! a másik, azzal se tudok nyerni soha. Pedig nagyon szeretném a vízforralót, vagy a lányomnak egy iPod-ot. kb 60/0 eddig

" alt="

">
pöttyös min. 50/0 ..... elkeserítő

" alt="

">
maggi tizenvalahányból 2

" alt="

"> vízforraló nem akar összejönni, de akár már 2 garnitúra bögrém is lehetne, de az is csak 1 db van, és 1 db sál. legalább ennyi van

" alt="

">
pápai 7/0

" alt="

">
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, se maggi, se jó reggelt, se pöttyös, de még egy boci bögre sem akar összejönni.... :-((
Tesóm elkunyizta az egyetlen nyert Boci bögrémet. Nem akar összejönni még egy..pedig nekem is nagyon tetszett..csak a jó testvéri szívem..
kincs!
Nem csak Téged!
1nyavalyás vízforralót nem tudok összehozni...
Már 1kisebb vagyonom bánja és 1általán nem finom.....
De nem csak a maggin,a jóreggelten is.
Mindennap ezt a kekszet veszem-eszem,de semmi....
engem a MAGGI FORRÓ BÖGRE kezd bosszantani...
Olyan drága ez a Pápai. És 5 kódból semmi.

" alt="

">
A maggi derékmelegítőről is letettem már. Csak mert a Müllerben a múlt héten garantált derékmelegítőt kaptam 2db Fa termék mellé. :-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások