Maggi nekem sem sikerül... bár én csak 4-szer próbálkoztam eddig... de az illatos csirkés tésztának a rabja lettem...

" alt="

">
evimamzika!
34/2 bögre lett az eredményem.
"Próbálkoztam" éjjel-nappal,de már nem tudom hová tenni ezeket a "leveseket" mert h nem esszük +,az is biztos.
És tény,h ennyiért már +vehettem volna,de régóta szerettem volna ilyet nyerni.
Nem sikerült...

" alt="

">
Hajnalom !
Egyetértek !
Már csak cserélek maggit,mert annyi forróbögrés tészta van itthon,hogy soha nem fogy el.Gyarló az ember,ennyiért már vízforralót is vehettem volna.........
Feladom a maggi játékot.....

" alt="

">
Nem lesz vízforralóm és már nem is érdekel!
Nyerjen az akinek már úgyis van 1csomó....
csomó pöttyösből most se volt semmi...
jó reggelt szintén semmi...
és a maggi... hát 2bögre, de azóta semmi. kicsit tényleg bosszantóak ezek... pedig vkinek már 1csomó vízforralója van, stb.
ja, és nem beszélve, h 1 boci bögre se képes idejönni...
a bounty, mars... sem egyszerű, bár nekem az időpont eltalálós nem az esetem!
Ez a Pöttyös kész katasztrófa, soha nem nyertem még vele.

" alt="

"> 90/0
A JóReggelt! a másik, azzal se tudok nyerni soha. Pedig nagyon szeretném a vízforralót, vagy a lányomnak egy iPod-ot. kb 60/0 eddig

" alt="

">
pöttyös min. 50/0 ..... elkeserítő

" alt="

">
maggi tizenvalahányból 2

" alt="

"> vízforraló nem akar összejönni, de akár már 2 garnitúra bögrém is lehetne, de az is csak 1 db van, és 1 db sál. legalább ennyi van

" alt="

">
pápai 7/0

" alt="

">
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, se maggi, se jó reggelt, se pöttyös, de még egy boci bögre sem akar összejönni.... :-((
Tesóm elkunyizta az egyetlen nyert Boci bögrémet. Nem akar összejönni még egy..pedig nekem is nagyon tetszett..csak a jó testvéri szívem..
kincs!
Nem csak Téged!
1nyavalyás vízforralót nem tudok összehozni...
Már 1kisebb vagyonom bánja és 1általán nem finom.....
De nem csak a maggin,a jóreggelten is.
Mindennap ezt a kekszet veszem-eszem,de semmi....
engem a MAGGI FORRÓ BÖGRE kezd bosszantani...
Olyan drága ez a Pápai. És 5 kódból semmi.

" alt="

">
A maggi derékmelegítőről is letettem már. Csak mert a Müllerben a múlt héten garantált derékmelegítőt kaptam 2db Fa termék mellé. :-)
Wodehouse
Hát lehet h leszedegetik... Bár én alig látok üzletekben pápait, és amiken van kód, azokról még egyről se hiányzott, amit láttam. A csomagoláson lévő papírt is tépné. Ezt onnan tudom, hogy az első kódnál bénáztam, és alig tudtam kinyitni a kódos címkét, először csak letépni tudtam címkéstül

" alt="

">
Meg számomra az sem világos, hogy a 2 hónap alatt milyen elosztásban vannak ezek a megnyerhető utik. Lehet hogy a nyerő időpontok úgy jöttek ki a sorsolásban, hogy a periódus elején 10 db, az utolsó hétben meg 390 db?.... mert ha a periódus végére túl sok van sorsolva, akkor még bent is ragad ajándék...

" alt="

">
Ahogy nézem, ezt a Pápait azért lehet, hogy vásárlás nélkül is küldözgetik... Leszedhető a kód...
ez a pápai és pöttyös engem is kezd bosszantani...
pápai 4/0
pöttyös 33/0, ráadásul most 1 óra alatt 6 db kódot küldtem be...

" alt="

">
glücklich,
egyetértek, de legalább ez finom.
Folytatom a sort: Pöttyös 100/0, Maped 6/0...
Hihetetlen ez a pápai, alig lehet kapni, nagyon drága, jó sokat vettem, de eggyel sem sikerült nyernem, pedig elég sok ajándék van.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások