Akik eddig írtak itt és magánban, nekik szét osztom.
Ha marad még jelentkezem.
Sok nyereményt mindenkinek.
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 758 oldal |
kiminoel írok
Harry Potter figurák és bontatlan stikizek új gazdáikat keresik.
Válaszborítékért, és ha megírod mire van szükséged.
Én is kaptam 2 nagyon jó embertől🙏❤️
Kb 25 db Harry Potter és 10 Stikiz ezt fel is bontom ha kell.
Válaszborítékért, és ha megírod mire van szükséged.
Én is kaptam 2 nagyon jó embertől🙏❤️
Kb 25 db Harry Potter és 10 Stikiz ezt fel is bontom ha kell.
elkeltek,a 14:58-kor jelentkezőé lett
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok
" alt="
"> van 5 db Gyermelyi blokkom az első jelentkezőnek
" alt="
">
" alt="
"> van 5 db Gyermelyi blokkom az első jelentkezőnek
" alt="
">A cserépkályha még elvihető.
Várom válaszod ? Köszönöm !
jmarcsika
Fotó lenne róla ,már mikor még működőképes volt ?
Fotó lenne róla ,már mikor még működőképes volt ?
jmarcsika
feltettem Fb-ra van egy ismerősöm,ő gyűjtöget ilyet ,ha még meg lesz ,persze,ha észreveszi a kiírásom ,Köszi
" alt="
">
feltettem Fb-ra van egy ismerősöm,ő gyűjtöget ilyet ,ha még meg lesz ,persze,ha észreveszi a kiírásom ,Köszi
" alt="
">Békéscsabán, lebontott, szép állapotú cserépkályha tartozékokkal, samattal téglákkal, ajtókkal ingyen elvihető. Érte kell jönni, szállításban, pakolásban nem tudok segíteni. 2020.09. 15.-éig el kell vinni. Nem teszem félre, ki hamarabb érte jön az viheti.
Majóka írok neked
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok! Kicsit utolsó pillanatos, de csak most jeleztek vissza az ismerőseim, hogy nem tudnak elmenni rá.
Nyertem két belépőt facebookon az OTTHON magazin játékán, most ezen a hétvégén lehet felhasználni. a . szeptember 11-13. között megrendezett Őszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásárra! A helyszín: ELTE Füvészkert. Ha valakit érdekel, írjon, ne vesszen kárba a nyeremény!
Nyertem két belépőt facebookon az OTTHON magazin játékán, most ezen a hétvégén lehet felhasználni. a . szeptember 11-13. között megrendezett Őszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásárra! A helyszín: ELTE Füvészkert. Ha valakit érdekel, írjon, ne vesszen kárba a nyeremény!
Van 1 db Yippy blokkom, akit érdekel írjon.
Gyermelyi blokkok elkeltek.
Sziasztok!
Van 2 gyermelyi blokkom. Ha kéri valaki írjon.
ancsa1986@citromail.hu
Van 2 gyermelyi blokkom. Ha kéri valaki írjon.
ancsa1986@citromail.hu
Tesco kupon 16500 ből 2500 kedvezmény azt 24- 30 ig
Írok privit
Szia Betája!
Válaszborítékért postázod nekem Budapestre?
Küldök borítékot!
Válaszborítékért postázod nekem Budapestre?
Küldök borítékot!
4 db penny erdő állatai pont, Miskolcon személyesen, ha eljössz érte a Győri kapuba.
Van 2 jegyem a Városmajorba, augusztus 22-es délelőtt 10:30-kor kezdődő VUK táncjátékra.
https://szabadter.hu/programok/inversedance-fodor
-zoltan-tarsulat-vuk
Érdekel valakit?
Ha,igen írj rám a facebook-on (Nagy Polett néven megtalálsz),mert ezt a mailcímet csak ritkán nézem.
https://szabadter.hu/programok/inversedance-fodor
-zoltan-tarsulat-vuk
Érdekel valakit?
Ha,igen írj rám a facebook-on (Nagy Polett néven megtalálsz),mert ezt a mailcímet csak ritkán nézem.