Én nagyon szerettem a Logik'art típusú rejtvényeket, de azok elég nehezek. S amióta megszűnt ez az újság és pályázatba nem tesznek be ilyen tipusút, már nem kínlódom vele. Az a fránya nyerni akarás

Én a skandinávot unom, mindig visszatérőek a meghatározások, így már nem kihívás.
Mostanában a sudokura kaptam rá, de egyébként mindenféle logikai rejtvényt szeretek.
én mániákus rejtvényfejtő voltam,míg be nem kötötték az internete

de azért néha fejtek és vannak"bérenceim"akik rendületlenül fejtegetnek és küldjük.
és már nyertem ,pénzt,táskákat,kávéfőzőt(igaz ez törött),meg több apróságot.én a táskákat nyertem,tesóm meg kávéfőzőket,vízforralót.
én a skandináv tipusút ,betű-számot szeretem a legjobban.
Én is nagyon szeretem a grafilogikát, de sokat kellett próbálkoznom vele, mire valóban rájöttem a logikájára.
Én elég sok keresztrejtvényt fejtek, de még soha semmit nem nyertem rejtvénnyel.
Igen nyertem, vagyis anyu nevén nyertünk már színes TV-t, videokamerát, ebédet, utalványokat stb. A grafilogika pedig egy olyan négyzetháló, aminek megadják, hogy melyik oszlopában illetve sorában hány fekete négyzet van. Például egy sor szélén azt látod, hogy 5 4 1 1 7, akkor ez azt jelenti, hogy egy ötös, egy négyes, 2 db egyes és egy 7-es összefüggő fekete rész van, amelyeket minimum egy fehér elválaszt egymástól. De hogy hol kezdődnek, azt ki kell logikázni. Nem tudom egyszerűbben leírni. 21-én jelenik meg a következő számuk, az az újság neve, hogy grafilogika, próbáljátok ki.
lindababa
én ugyan szinte soha nem keresztrejtvényezek, de azért érdekel: milyen az a grafilogikai játék?
Szia Lindababa !
Köszi a választ .Én a grafilogikát nem játszottam még .Nyertél már vmi komolyab dolgot ? Én max.20,000-et 1x.És azt se rejtvénnyel.
Szia denny!
Én a grafilogika típusú játékokat kedvelem. Egyébként amivel játszom, az vagy legyen nehéz rejtvény akármilyen díjért, vagy baromi könnyű, de akkor nagy nyereményt adjanak érte.
Sziasztok !
Nyomtatott keresztrejtvényújságok témájában társalognék ill,véleményeket várok kedvenc lapokról ,és azok nyereményeiről stb.
Újabb hozzászólások