Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 149 oldal |
20 coke kódot 1 koral pályázatra cserélném.
1785 feltöltött Coke pontom van, mit adnál érte?
Sziasztok!
Képzeljétek, beszéltem a forró dróttal...fél ötig...Azon kívül, hogy Csilla nagyon kedves volt, félretájékoztatott. Azt mondta, hogy ugyanúgy ingyen jönnek a futárral a megrendelt termékek, mint a a Feldobox nyeremények. Illetve még azt is állította, hogy postán is kérhetem, akkor a postás hozza ki és az is ingyenes. Nos rajtra készen beváltottam és látom a futárszolgálat árait... Nos gyorsan visszalépegettem.
Ki lenne az nekem, aki személyesen tudná átvenni?
Én is gondolkodtam a pléden, de inkább maradok az esernyőnél- olvasva tanácsaitokat.
Képzeljétek, beszéltem a forró dróttal...fél ötig...Azon kívül, hogy Csilla nagyon kedves volt, félretájékoztatott. Azt mondta, hogy ugyanúgy ingyen jönnek a futárral a megrendelt termékek, mint a a Feldobox nyeremények. Illetve még azt is állította, hogy postán is kérhetem, akkor a postás hozza ki és az is ingyenes. Nos rajtra készen beváltottam és látom a futárszolgálat árait... Nos gyorsan visszalépegettem.
Ki lenne az nekem, aki személyesen tudná átvenni?
Én is gondolkodtam a pléden, de inkább maradok az esernyőnél- olvasva tanácsaitokat.
Az 50db Coke-kód gazdát talált!
" alt="
">
" alt="
">Taki: egy személyes, kívül pamut belül bolyhos... összeségében szép, de 4000 pontért drága... 38$ az ára.
Bumerang, még nem vettem át a takit... majd július 30án. Addig még 1 párnát is próbálok beválltani...
Barbara 84
Nem tudom sajnos,személyesen vettem át. Mit rendeltél? Nekem van esernyőm. Nagyon szupi!
Nem tudom sajnos,személyesen vettem át. Mit rendeltél? Nekem van esernyőm. Nagyon szupi!
Bumeráng!
Köszi!
" alt="
">
Közben már megrendeltem
" alt="
">
Azt nem tudod véletlenül, hogy a futár mennyi idő után hozza ki? (tudom hogy 21 nap van írva, csak hogy ez mennyire tuti?)
Köszi!
" alt="
">
Közben már megrendeltem
" alt="
">
Azt nem tudod véletlenül, hogy a futár mennyi idő után hozza ki? (tudom hogy 21 nap van írva, csak hogy ez mennyire tuti?)
1985 feltöltött Coke pontom van, mit adnál érte? Nike utalványt nagyon szeretnék még
" alt="
">
" alt="
">Laurizen Kft., 11. ker. Kondorosi út 3.
hol lehet átvenni személyesen a Coke-os beváltott cuccokat, vagy mennyiért postázzák?
Clari
Annyit tudok, ha vki nem megy a megrendelt áruért, vagy nem veszi át postán, akkor visszakerül a készletbe. Vagy ha a kosarában tartogatja és meggondolja magát, kirakja, akkor szintén visszakerül. De érdemes nézni rendszeresen, mert volt olyan termék pl. pohár, ami elfogyott és néhány napja megint volt belőle 1-1 darab.
Annyit tudok, ha vki nem megy a megrendelt áruért, vagy nem veszi át postán, akkor visszakerül a készletbe. Vagy ha a kosarában tartogatja és meggondolja magát, kirakja, akkor szintén visszakerül. De érdemes nézni rendszeresen, mert volt olyan termék pl. pohár, ami elfogyott és néhány napja megint volt belőle 1-1 darab.
Paintuci
Éjfél körül + - 5 perc, általában nem működik az oldal, mert akkor sorsolnak és kerülnek fel a nyertes nevek a honlapra.
Egyébként átvetted már a takarót? Milyen? Érdemes? Én is gondolkozom rajta.
Éjfél körül + - 5 perc, általában nem működik az oldal, mert akkor sorsolnak és kerülnek fel a nyertes nevek a honlapra.
Egyébként átvetted már a takarót? Milyen? Érdemes? Én is gondolkozom rajta.
Barbara 84
Addig marad a kosaradban, amíg te ki nem törlöd.
" alt="
">
Addig marad a kosaradban, amíg te ki nem törlöd.
" alt="
">Nem tudjátok esetleg, hogy a beváltós készletet feltöltik-e majd újra vmikor?
50 db Coke-kód még mindíg gazdáját keresi Delikát-8-vk-okért!
" alt="
">
" alt="
">Van 565 coke pontom feltöltve,elcserélném pl liberos tigrisre v vmilyen nyereménytárgyra,v mit adnál érte?
Van 3 coke kódom is az még nincs feltöltve.
Van 3 coke kódom is az még nincs feltöltve.
zsika , www.feldobox.hu itt van részletesen .
Nyert már közületek valaki Feldobox ajándékutalványt?Érdekelne hogy ez mit takar.
Sziasztok
Sopronit Coke-ra csrélnék.
Sopronit Coke-ra csrélnék.