Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 319 oldal |
Köszönöm Fortunám!!!!!!!!!!!!!
Kedves Égiek!Köszönöm az eddigieket.Van még egy pár dolog ahol érintett vagyok,kérlek segíts,na meg a többieknek is.Legyen szép ünnepünk.
" alt="
">

Most már végre engem is felhívhatna valaki, hogy nyertem!
A nyeremény várat magára...a karácsonyt nem szerettem volna 1dül tölteni
" alt="
">
de majd jövőre..
de még bármi lehet..nyeremény és valaki
" alt="
">köszönöm!

de majd jövőre..
de még bármi lehet..nyeremény és valaki

Kedves Fortuna!
Jó rég írtam már ide, de most itt az idő újra.
Ma meg holnap kérlek légy velem.
Egy SM FT- nagyon jó lenne így karácsony előtt.
" alt="
">
Köszönöm, egy hódolód!
Jó rég írtam már ide, de most itt az idő újra.
Ma meg holnap kérlek légy velem.
Egy SM FT- nagyon jó lenne így karácsony előtt.

Köszönöm, egy hódolód!
Szülinapomra a Converse táskát!!!!
" alt="
">

egy igazi társat
Szeretnék valami jót, wellness is jöhet.
" alt="
">

Magic!Olyan szépeket tudsz írni.Neked is sok sikert.Reméljük ezen a szép napon valami sikerül.
" alt="
">

Magic,szívből kívánok minden jót!
Jojó, marcsi8: Köszi! Ma már jöttek is a pozitív dolgok!
Remélem nektek is jön egy rakat pénz!
Remélem nektek is jön egy rakat pénz!
Bocsi a kis m betűért elírtam.
magic!
Köszi a jókívánságokat és viszont kívánom neked is
Köszi a jókívánságokat és viszont kívánom neked is
Magic!
Köszi
" alt="
"> Viszont kívánom Neked is!
Köszi

Valamennyiőtöknek kérem a következőket, nagyon régen voltam itt, s hiányoztok is, csak nagyon sok minden történt velem., de kívánom, hogy valósuljon meg mindaz, amire csak vágyakoztok!
Tisztességet, igaz szívet,
egészséget mindenkinek!
Gazdagságot, boldogságot,
Valósuljon meg az álmod!
Békesség és nagy Szeretet,
erre vágyhat minden ember,
Most csak kérni tudom, Istenem
Hozzad el - ha lehet - ezt mindet!
Tisztességet, igaz szívet,
egészséget mindenkinek!
Gazdagságot, boldogságot,
Valósuljon meg az álmod!
Békesség és nagy Szeretet,
erre vágyhat minden ember,
Most csak kérni tudom, Istenem
Hozzad el - ha lehet - ezt mindet!
Köszönöm az eddigieket,de a nagy vágyam még mindig várat magára,egy jó kis pénznyeremény ,mosogató gép
Köszönöm szépen
" alt="
">
amire még vágyom:tudod
" alt="
">
fényképező,tv,wellness(ezt másnak) de mindennek tudok örülni
" alt="
">
Köszönöm!

amire még vágyom:tudod

fényképező,tv,wellness(ezt másnak) de mindennek tudok örülni

Köszönöm!
Jó duma: Egy igazi Mikulás van, a lapföldi. A többi csak segít neki, mert egyedül nem bír a sok ajándékkal.
Tényleg......
Egy kedves történet is eszembe jutott... amikor kicsi voltam, mindig írtunk a Mikulásnak és apa adta fel a postán...
Az anya szülei apát mindig szídták, így történt akkor is amikor aztán mama mondta h. lefogadom a Mikulásnak se adta fel a levelet!!!!
Majd mondtam mamának de azt biztos h. feladta....
...és aztán dec. 6án egy halom ajándék, és mondtam mamának, látod apa feladta a levelet...
" alt="
">
Aztán gyanus volt h. a suliban olyan fiatal volt a Mikulás.... és azt mondta mama az a segédje, persze gyanus is volt h. ennyi helyre oda ér 1 nap, oszt. társaim mondták, ahová nem ér oda ott varázsol ajit, mert a Mikulás tud varázsolni.... is...
Aztán megkérdeztem h. születik a gyerek, mama elmesélte... persze nem pontos részleteséggel, és akkor el is mondta nincs is Mikulás....
Hát akkor kinek írtuk a levelet???????????? Apádnak listát.....
Sőt elmondták, még húsvéti nyúl sincs, és karikor is Ők hozták az ajit.
Hát a Mikulás miatt szomorú voltam kicsit...
Gyerekszületéssel kapcsolatban furán néztem a pasikra sokáig... csúnya, gonoszak, akik csak azt akarják, és beteszik abból csak baj lehet baba, meg egyebek... és hazudnak, meg nem szabad velük kezdeni...
" alt="
">
Milyen igaza volt mamának, részben... persze akarnak kaját is, meg tiszta ruhát, meg legyen meleg, csend, meg rend... meg sorolhatnám... aztán ha én akarok vmit.... Hé szólt vki? Ki szólt? Miről van szó?
Egy kedves történet is eszembe jutott... amikor kicsi voltam, mindig írtunk a Mikulásnak és apa adta fel a postán...
Az anya szülei apát mindig szídták, így történt akkor is amikor aztán mama mondta h. lefogadom a Mikulásnak se adta fel a levelet!!!!
Majd mondtam mamának de azt biztos h. feladta....
...és aztán dec. 6án egy halom ajándék, és mondtam mamának, látod apa feladta a levelet...

Aztán gyanus volt h. a suliban olyan fiatal volt a Mikulás.... és azt mondta mama az a segédje, persze gyanus is volt h. ennyi helyre oda ér 1 nap, oszt. társaim mondták, ahová nem ér oda ott varázsol ajit, mert a Mikulás tud varázsolni.... is...
Aztán megkérdeztem h. születik a gyerek, mama elmesélte... persze nem pontos részleteséggel, és akkor el is mondta nincs is Mikulás....
Hát akkor kinek írtuk a levelet???????????? Apádnak listát.....
Sőt elmondták, még húsvéti nyúl sincs, és karikor is Ők hozták az ajit.
Hát a Mikulás miatt szomorú voltam kicsit...
Gyerekszületéssel kapcsolatban furán néztem a pasikra sokáig... csúnya, gonoszak, akik csak azt akarják, és beteszik abból csak baj lehet baba, meg egyebek... és hazudnak, meg nem szabad velük kezdeni...

Milyen igaza volt mamának, részben... persze akarnak kaját is, meg tiszta ruhát, meg legyen meleg, csend, meg rend... meg sorolhatnám... aztán ha én akarok vmit.... Hé szólt vki? Ki szólt? Miről van szó?