Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 9174 oldal |
Screvo elutasította a mai nyereményem, azt írta, hogy ezt a blokkot már feltöltötték. Valaki járt már így? Vagy próbálkozzam velük? Köszönöm szépen
Elsejéig tartott
Szentkirályi nem 09.04-ig tartott volna? Ma már nem lehetett feltölteni.
akkor aug 15. előttem láttam 8 x 1-t, így van " alt="">
FlyGuy
A játék első pillanatától 1x2.000.000 Ft volt a játék oldalán:
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/unilever2
De.
Egy héttel korábban, mielőtt elkezdődött volna, a közelgő kampányoknál (vagyis a beharangozóban) még 8*1.
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/
A játék első pillanatától 1x2.000.000 Ft volt a játék oldalán:
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/unilever2
De.
Egy héttel korábban, mielőtt elkezdődött volna, a közelgő kampányoknál (vagyis a beharangozóban) még 8*1.
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/
Az aug. 15.-i hírlevélben 2 millió van.
Heti 1 milliót pl a ML-nál lehetett nyerni.
Meg 4*2.000.000 Ft-ot a Lidl szülinapi játékán.
Meg 4*2.000.000 Ft-ot a Lidl szülinapi játékán.
Amúgy tényleg 8 X 1 millió volt kiírva a játék elején az ecofamily nyereményjáték oldalán...
rájöttek, hogy elég veszteséges lenne a promóció úgy, élég 2 millió is " alt="">
rájöttek, hogy elég veszteséges lenne a promóció úgy, élég 2 millió is " alt="">
Nem.
Az vmi más lehetett.
Az vmi más lehetett.
Sziasztok
Ecofamily unilever játék fődíja nem véletlen 8 x 1.000.000,- forint volt?! :-( .....most látom, hogy már csak 1 x 2.000.000,- :-(
Ecofamily unilever játék fődíja nem véletlen 8 x 1.000.000,- forint volt?! :-( .....most látom, hogy már csak 1 x 2.000.000,- :-(
A nem aktivált napokban kiküldött LIDL ajándékkártyákra írták, kicsit késve, mert szombaton a pénztárnál nem működött...ami kellemetlen tud lenni. :
"Tárgy: Coca-Cola Lidl ajándékkártya aktiválása
Dátum: Mon, 2 Sep 2024 07:06:35 +0000
Feladó: Coca-Cola Lidl Nyereményjáték
Kedves Játékos!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a napi nyeremény Lidl ajándékutalványok még nincsenek aktiválva – az aktiválásig nem használhatóak.
Igyekszünk mielőbb aktiválni a kártyákat, melyről újabb írásos üzenetben fogjuk tájékoztatni Önt.
Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenség miatt, türelmét köszönjük!
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel,
a Coca-Cola csapata"
"Tárgy: Coca-Cola Lidl ajándékkártya aktiválása
Dátum: Mon, 2 Sep 2024 07:06:35 +0000
Feladó: Coca-Cola Lidl Nyereményjáték
Kedves Játékos!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a napi nyeremény Lidl ajándékutalványok még nincsenek aktiválva – az aktiválásig nem használhatóak.
Igyekszünk mielőbb aktiválni a kártyákat, melyről újabb írásos üzenetben fogjuk tájékoztatni Önt.
Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenség miatt, türelmét köszönjük!
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel,
a Coca-Cola csapata"
most ,igen
Supershop másnál sem működik? ( a dominós)
Fáreó
valószínúleg az van a blokkon , amit vettél " alt="">
ha találtad a blokkot, akkor meg így jártál, vagy legyél jóban egy pénztárossal és megnézi neked " alt="">
valószínúleg az van a blokkon , amit vettél " alt="">
ha találtad a blokkot, akkor meg így jártál, vagy legyél jóban egy pénztárossal és megnézi neked " alt="">
Igen én is várok xixo üdítőt
Vár még valaki rajtam kívül xixo nyereményre? Semmi hír róla.
Lidl Pick játéknál a blokkon a Pick csemege (25), Csemege Túlt (25),Paprikás Túlt (15), pontosan milyen terméket takar? ,mert így nem találom a játék weboldalán a listában
Szintén nem volt aktiválva a Coca-Cola játékon nyert LIDL ajándékkártya, amit tegnap, szombaton hozott ki a futár és megörültem neki, hogy már rögtön vásárláskor fizethetek vele, erre nem lehetett, a pénztáros és boltvezető sem tudott semmit tenni. Azt mondták telefonáljak majd.
Re: nyikolaj007
Volt már ilyen tapasztalatom velük és most is így lett.
Elküldtem a kártya számát és a lekérdezés eredményét.
Majd szólnak ha feltöltötték - remélem elütik egy nullával pozitív irányba " alt="">
Volt már ilyen tapasztalatom velük és most is így lett.
Elküldtem a kártya számát és a lekérdezés eredményét.
Majd szólnak ha feltöltötték - remélem elütik egy nullával pozitív irányba " alt="">
nyikolaj007
Én nem nyertem, de volt már hasonló történet. Akkor ezt (is) elszúrták. Jelezni kell nekik, hogy aktiválják a kártyát. Akkor fogják (valószínűleg mindenkinek) beállítani a megfelelő összeget, ha elég sokan jelzik.
Én nem nyertem, de volt már hasonló történet. Akkor ezt (is) elszúrták. Jelezni kell nekik, hogy aktiválják a kártyát. Akkor fogják (valószínűleg mindenkinek) beállítani a megfelelő összeget, ha elég sokan jelzik.