Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 9364 oldal |
Egyébként egy mondat erejéig visszatérve a Nestlére, respect nekik, mert iszonyú sok blokkot nagyon hamar feldolgoznak, van(lesz) utánpótlás a garantált ajándékokból is, a nyeremények is jók, még ha kevés is lesz az esély a nyerésre.
MázlistaFL,
Nagyon köszi, kicsit vak vagyok🤣🤣
Nagyon köszi, kicsit vak vagyok🤣🤣
Köszönöm, késő este végül hozzám is befutott a törlés és mivel a többi blokk elfogadásra került, láttam, hogy nyomorult 3 pontos volt, amit elutasított valamiért, így már csak annyival kellett kiegészítenem és újrarendeltem.
weber
Az lemaradt ,hogy megrendeltem a cuccot 100 pontért ,utána írtak törölték a rendelést ,töltöttem fel másik blokkot .újra rendeltem .
Az lemaradt ,hogy megrendeltem a cuccot 100 pontért ,utána írtak törölték a rendelést ,töltöttem fel másik blokkot .újra rendeltem .
weber
Nekem is töröltek egy blokkot ,de fogalmam nincs miért és melyiket .
Nem írtam nekik .
Pedig akartam amiatt is ,hogy 2 terméket nem találok a listában .
Nekem is töröltek egy blokkot ,de fogalmam nincs miért és melyiket .
Nem írtam nekik .
Pedig akartam amiatt is ,hogy 2 terméket nem találok a listában .
Moncsi 214 Megnyitod a cola appot . Alul van Skennelj- rákattintaszEngedályezed akamerát-Feltöltöm-fényképezel- feltölti
Köszi!
weber igen.
Sziasztok,
Nálatok működik a Kinley feltöltés?
Sehogy nem tudok szkennelni, csak a qr kódot lehet beolvasni.
Nálatok működik a Kinley feltöltés?
Sehogy nem tudok szkennelni, csak a qr kódot lehet beolvasni.
Ó! Csak azt az 1-et és újra kellett rendelned?
pár nap múlva küldenek egy megrendelést törlő emailt /nekem kb 1 hét volt ) és átjavtották a rosszul feltöltött blokkot
Még várok vele kicsit, mert csak 4 nap telt el, de eddig 2 napon belül jóváhagyták, azért vagyok dilemmában.
weber
Én a Te helyedben először irnék nekik email cimükre, hogy ilyenkor mit kell tenned. Többiek azt mondták, hogy viszonylag gyorsan reagálnak amúgy, szóval Neked is biztosan segitenek majd.
Én a Te helyedben először irnék nekik email cimükre, hogy ilyenkor mit kell tenned. Többiek azt mondták, hogy viszonylag gyorsan reagálnak amúgy, szóval Neked is biztosan segitenek majd.
weber
Volt már esetleg valaki, akinek nem fogadta el a Nestlé a blokkját? Élek a gyanúperrel, hogy egy hosszabb és esetleg emiatt nehezebben olvasható blokkom miatt nem hagyták még jóvá a rendelésem. Ilyenkor vajon elég ha újrafotózom? Vagy csak simán törlik azt a blokkot és másikat kell feltöltenem?
Nekem azt írta ki, hogy most nem nyertem se gyorsaságit, se napit.
Illetve csokoládé nem is volt, de mindegy...
Napi vala szerintem...
A gyorsasági kifogyott, pisztácia nem is volt.
A gyorsasági kifogyott, pisztácia nem is volt.
Spar Powerade gyorsaságit kiírta, ha nyertél?
Nálam jó most a Milka oldal.Remélem így is marad