Jelica
Drága, az igaz, de gyorsan készen van

" alt="

"> És tényleg csak nasinak eszik, nem ezzel laknak jól.
Szilivia
Nàlunk is megeszik a nagyok, mert finom, csak drága és akkor inkább a tejbegrízt eszik, olvasztott csokival.......

" alt="

">
Igen, ezt értem is, csakhogy a Kamèleon nem a Maxxon ès lehet, hogy itt fel is hagynak vele a próbálkozók, de a többi játéknál ugynúgy folytatjàk!!!!
Ebből kifolyólag azt gondolom az aki csalással már hozzájutott egy vagy több nyeremènyhez az igenis "fizesse-adja" vissza ès mivel gondolom önként nem nagyon menne, ïgy azthiszem megèrdemelnék a feljelentèst......
Nekem ez jött a Milupától, én nyertem is:
Szíves elnézését kérjük, amiért nem jelentkeztünk, de sajnos súlyos visszaélési kísérletre derült fény, és ezért a szervező kérésére rövid ideig szüneteltetnünk kellett a nyertesek kiértesítését és a nyeremények átadását, amíg a probléma elhárításra került. Szerencsére azonban az Ön által beküldött blokkal mindent rendben találtunk a hitelesítési folyamat során, így hamarosan kézbesítjük Önnek is a nyereményét, amihez ezúton is gratulálunk!
(Azokat pedig nem lehet kizárni, akiknek "nincs olyan korú gyerekük" mert nagyobbak is szerethetik. Pl. nálunk a sztracsatellás tejpépet nasinak szokták enni a 12 és 14 éves nagytesók is...)
jelica
Nekem sem jött más email.
Úgy gondolja a lebonyolító cég, hogy ha kiküld egy ilyen komoly emailt akkor a manipulálók felhagynak a susmussal.
Keyojudit
Ilyet kaptam, de màs nem jött...
Amúgy szerintem aki csalással nyert, de màr megkapta, azt fel is kellene jelenteni, ahelyett, hogy visszakoznak, szerintem......
Akkor egyértelmű,hogy azok kaptak ilyen levelet,akiknek ez szólt.
Nekem 4 pályim volt, nem nyertem. Én csak ennyit kaptam.
Nyereményjátékunk félidőhez érkezett! Ezúton is köszönjük a rengeteg beküldött pályázatot, ugyanakkor szeretnénk egyben bátorítani is, hogy őrizd meg jó szokásodat, és játssz újra velünk! Az újabb vásárlásokkal és kódbeküldésekkel ugyanis nem csak a napi és a heti nyereményeinket, de fődíjaink valamelyikét is nagyobb eséllyel nyerheted meg!
Ne feledd, minden nap legalább két esélyed van arra, hogy nyerj egy Milupa ajándékcsomagot, hetente pedig két 15 000 Ft-os Rossmann utalvány is gazdára talál. Sőt, érdemes megőrizni még a nyertes blokkokat is a játék legvégéig, hiszen május 15-én két fantasztikus családi wellness hétvégét is kisorsolunk!
Végül pedig szeretnénk egy szolgálati közleményt is megosztani Veled: 2017. április 18-án megváltozott a játékszabályzatunk és a mai naptól hatályos. Ennek értelmében mostantól minden nyertestől be kell kérnünk a blokkot postai úton, hogy a továbbiakban még hatékonyabban kiküszöbölhessük az esetleges visszaéléseket!
További élményekben gazdag, sikeres játékot kívánunk! Ha szeretnél újra játszani velünk, kattints ide!
Üdvözlettel:
Milupa
Nekem sem jött ikyen, mondjuk nekem is csak 1 pályàzatom volt...
Én is vettem még az elején 2x2 dobozzal az unokáknak, nem nyertem és emailt sem kaptam... Reménykedem a pótnyertességben

" alt="

">
Mondjuk azt nem értem, hogy aki nagy mennyiségben küld be manipulált blokk, miért nem rejtôzködik jobban- bár lehet minden csalárdságra fény derül egyszer

" alt="

">
Nekem is volt 1 db pályázatom,mert babalátogatóban voltunk,de se nem nyertem vele,se nem kaptam e-mailt,úgyhogy szerintem nem körlevél volt.
Amúgy meg valóban nem meglepő,látva a szokásos neveket.
A cég meg kitörölheti a fenekét a 14 oldalas játékszabályzatával,ha ilyen könnyű kijátszani!

" alt="

">
"a jövőben pedig csak személyesen bemutatott vagy postai úton beküldött, eredeti blokkokat fogadunk el. "
Nagyon helyes! Ezt már nagyon sokan, nagyon régóta kérjük, de eddig kevés ügynökség lépte meg, mert macerás.
Igen!!!
De én nem is nyertem!!!
Ez ilyen körlevél lehet.
....és ezt te emailben kaptad?
Éppen ideje volt, hogy valaki bekeményitsen már! Ideje lenne, ha befejeznétek a gusztustalankodást!
Mert innentől kezdve minden játéknál jelezni fogom a játékszervezők felé, már a játék elején, hogy hogyan tudnátok csalni.
És a Milupa listája tökéletes ahhoz, hogy mindenki lássa kik a csalók!!!!!!!
Kár, hogy nem kaptok érte büntetést!!!!!
Az meg egyenest pofátlan, hogy olyanok játszotok, akiknek nincs ilyen korú gyerekük.
Utána meg eladjátok a Milupát, amit csalva nyertetek!
Gusztustalan banda!!!!!
Tisztelt Játékosunk!
Sajnos az utóbbi időben több beküldött blokkal kapcsolatosan is felmerült az esetleges visszaélés gyanúja, így a Rossmannal együttműködésben kénytelenek voltunk felülvizsgálni „A Milupával most duplán nyerhetsz!” promóció beküldött pályázatait, különös tekintettel a nyertes blokkokra.
Sajnos kiderült, hogy túlzó volt az a bizalom, amellyel a fogyasztók felé fordultunk, ugyanis a másolatként, szkennelve vagy éppen fotó formájában beküldött blokkok jelentős része hamisnak bizonyult, többek között az Ön által beküldött blokk/blokkok is.
Ennek következtében – a játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően – kénytelenek vagyunk az Ön által küldött pályázatokat (mind a nyerteseket, mind a nem nyerteseket) érvénytelennek tekinteni, Önt pedig kizárni a játékban való további részvételből.
Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a már kiküldött és átvett nyeremények ügyét nem nyitjuk újra, viszont azok a nyeremények, amelyekről értesítést küldtünk, de még nem érkeztek meg, már nem kerülnek átadásra, a jövőben pedig csak személyesen bemutatott vagy postai úton beküldött, eredeti blokkokat fogadunk el.
Amennyiben úgy véli, hogy az Ön által beküldött pályázat, illetve pályázatok a mi téves hitelesítési eljárásunk során esett bele az érvénytelen blokkok csoportjába, úgy – amellett, hogy szíves elnézést kérjük az esetleges tévedésünk miatt – kérjük, 3 munkanapon belül jelezze ezt felénk, és 10 munkanapon belül küldje el számunkra postai úton, vagy mutassa be személyesen az érvényes, vásárlást igazoló blokkot. Annak valódiságát ezután a Szervező egyezteti a Rossmannal, és amennyiben érvényes blokkról és vásárlásról van szó, pályázata visszakerül a játékba.
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy már a hamis blokkok másolatának, szkennelt változatának, illetve fotójának beküldése is kimeríti a csalás büntetőjogi kategóriáját, de a Szervező eltekintett attól, hogy feljelentést tegyen az ügyben. Ugyanakkor arra kérjük, csak abban az esetben kísérelje meg utólagosan bemutatni a kizárt pályázatát (blokkját), ha valóban meg van győződve annak eredetiségéről, mert a Szervező Megbízottja mérlegelni fogja a feljelentést, ha újabb visszaélési kísérletet tapasztal.
Megértését köszönve, üdvözlettel:
a Milupa csapata
sada
Paintuci Köszi

" alt="

">
www.webnyeremeny.hu/gyermelyi-nyeremenyjatek-gyemelyi
malmi
Ott van az infokban....

" alt="

">
Paintuci ! Napokban gondoltam rá én is