A Reál rú-ban pedig füzet van a Fantához

" alt="

">
Auchan rú:
2x2 l narancsos fantához tornazsákot csomagolnak (08,01-től?)
narancssárga v.kék színűt.
SPAR-ban mától 2db Mc Vities keksz vásárlásához + ajándék egy termmoszpohár. Nagyon pofás...
Interspárban 2 tusfürdő vagy folyékony szappan vásárlásánál ajándék konyhai kés, spatula vagy ecset.
Ma Szfváron jött 5 db Pepsi labda az újságoshoz!
Nem kupon.
Csak azt, ami oda van írva:
"Az eper-, narancs-, meggylekvár címkéi után most itt vannak az újak: ezúttal a barack- és a szilvalekvár címkéit töltheted le és nyomtathatod ki "
Lekvár címkék:
www.evamagazin.hu/jatek_toltsd_le/33007_lekvarcim
kek_2014_barack_szilva.html
Wellnes magazinhoz strandkendő.... aki vett lemérné milyen széles? Tv paprika magazinhoz konyharuha...
Nincs jelentősége az e-mailnek.
Lépj be és nézd meg a profilodban a kuponoknál.
A levelet mindenki máskor kapja: az utolsó vásárlás után fél évvel.
Netpincér: Meg tudnátok mondani, hogy kb. mikor érkezett az e-mail, vagy ki a feladó? Utána néznék... Hátha csak elkerülte a figyelmemet. Sada leírása alapján nekem is kellett volna kapnom.
Rossmannban Johnson's Baby babahetek 07.14.-07.25.ig ekkor 25%-os kedvezmény a termékekre és ajándék Bebe sunny lips ajakír- hírlevélben jött
Azok kaptak, akik 6 hónapja nem rendeltek. 30 napig érvényes.
"Régen jártál nálunk, visszavárunk!
Nézz be hozzánk, és válogass kedvedre a kínálatból! Hogy meghozzuk ehhez a kedvet adunk egy 500 forintos ajándék kupont, amit tetszőleges online fizetett (bankkártya vagy SZÉP kártya) rendeléshez fel tudsz használni a NetPincér.hu oldalon."
Szerintem nem, mert a spambe találtam meg az emailt. Lehet bizonyos vásárlás után adták...
Paintuci, nekem újat mondtál mindenképp... Én pl. nem kaptam. Ma érkezett?
Nem tudom h. újat mondok v. sem, de a netpincéres regemen kaptam 500ft-os kupont. Ez az activiás első 100 reg, még tavaly decemberben mert nyertünk 3000s kupont.
Hétfőtől a Rossmannban 1500Ft-ért vásárolsz NIVEA terméket ajándékba bevásárlótáskát adnak.Akciós újság elérhető az interneten
Spár 10-16-ig !
2db CarteD'or Gelateria jégkrém /900ml=999Ft /db /vásárláskor ajándék hűtőtáska!
Giga hétvége - 11-13-ig !50% Koronás Befőzőcukor /képen 3:1 van
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások