Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 68 oldal |
Én nemrég kapcsolódtam be a fórumba, de azt gondoltam, hogy decemberben majdnem minden nagyobb cég indít valamilyen nyereményjátékot. Kb 2 hónapja írtam a HIPP-nek is, hogy lesz-e valamilyen játékuk, akkor azt írták, hogy lesz hamarosan, a sajtóban majd megtalálom a leírást. Na én semmt sem találok... A legtöbb játék, meg dec.31-el le is zárul.
Gyenge kezdés után erős visszaesés! 

Én is attól tartok, hogy a mostani pangás után jön a holt szezon 

Most jön a holtszezon. Egy jó ideig szinte semmi játék nem indul.
Na jó a sir morton most indul...
Na jó a sir morton most indul...
Bármi!
Szinte semmivel sincs most játék.
Szinte semmivel sincs most játék.

Én örülnék Pickwick, vagy DE pontgyűjtős játéknak.
Csak rajta van a termékeken, de régóta semmi...
Csak rajta van a termékeken, de régóta semmi...
Tibi, Freesia, DE vonalkódos.
A nescafé, vagy Tchibo indithatna játékot.
Bár biztos sokan játszanának, igy az esély is kevés, de maggi pontos, esetleg vonalkódos játék is lehetne.
Kraftnak is lehetne valami milkán kivüli játéka.
Bár biztos sokan játszanának, igy az esély is kevés, de maggi pontos, esetleg vonalkódos játék is lehetne.
Kraftnak is lehetne valami milkán kivüli játéka.
Jó lenne újra pár nagyszabású...
Mint a Lécci macis Kraft termékes volt, vagy a Hosszanfriss sarkos pár éve.
Valamilyen kávés csak vkódokkal. Lehetőleg a Krönung, hogy telhetetlen legyek, bár a kevésbé ízlőket is fel lehet javítani egy kis fahéjjal.
Globus májkrémek, HohesC, Uncle Ben's, Herbal Essences samponok, tudnám folytatni...
Mint a Lécci macis Kraft termékes volt, vagy a Hosszanfriss sarkos pár éve.
Valamilyen kávés csak vkódokkal. Lehetőleg a Krönung, hogy telhetetlen legyek, bár a kevésbé ízlőket is fel lehet javítani egy kis fahéjjal.
Globus májkrémek, HohesC, Uncle Ben's, Herbal Essences samponok, tudnám folytatni...

Nescafe
D.E. ajándékért nem a pontgyűjtős az .......
Ken
PM ( a mostani
....
D.E. ajándékért nem a pontgyűjtős az .......
Ken
PM ( a mostani
....
Tibi
ja, balaton vk-os is
lehetne kubu, sport szelet vk, twix, snikers, mars vk, nescafé, maggi, jacobs kávé
más most nem jut eszembe
más most nem jut eszembe
Most már tényleg jó páran indíthatnának új nyereményjátékot, mert lassan alig van mivel játszani. Nem olyan internetes regisztrálósra gondolok, hanem vonalkód-beküldősre, vagy effélére. Légyszi-légyszi
A Bookline a rendelést leadók között. Könyvutalványért vagy könyvcsomagért. (Nyami-nyami
)
)az kár pedig
Szerintem a Gyermelyi nem fog a programfalón kívül más nyereményjátékot intítani 

Jó reggel szelet!- nekem toronyban áll vagy a gyermelyi tészta is indíthatna
Tibi csoki-csomiból ugyis sok van itthon

vagy a Tibi csoki