Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 137 oldal |
Ha valaki nyert a holnapi Hópihére családi jegyet és nem tud elmenni, légyszi szóljon nekem, mert a gyerekek nagyon várták! Köszönöm
Nagyon szeretném a Tesco törpök közül a 11 és 16.sorszámút, már csak ezek hiányoznak.Ma sikerült egy pár db-ot c serénem a Tescoban, de ezeket nem sikerült megkapni. Unokámnak szeretném adni meglepetésnek. Van még pár db amit szivesen elcserélnék a hiányzókra. Köszönöm.
Gyermelyre már nem lehet regizni.
" alt="
"> Lenne esetleg vki, aki regizett, de mégsem tud elmenni?

Törpös dominokért kalapoznék, ha valakinek lenne felesleges .
2db van +-ban
ügyifogyi 6
törpojáca 1/1 sok hiányzik még
" alt="
"> Köszönöm
2db van +-ban
ügyifogyi 6
törpojáca 1/1 sok hiányzik még

esetleg ha valakinek lenne Iltreno kuponja a 180 nap alatt játékhoz, azt megköszönném-meghálálnám...
Úgy értesültem, hogy holnap (szept.9) délelőtt 11-kor derül ki, kik nyertek premier előtti páros belépőt a Rush (Hajsza) c. filmre. Ha valakinek nincs rá szüksége /nem tud rá elmenni, elfogadnám: b.aggee@freemail.hu
Az alaprendeléshez hiányzik 3 Libero pontom. Kérem segítsen valaki. Tudok adni pl 4 törpös dominót vagy gyermelyi pontot.
Kinder elkelt! /többi még gazdira vár!
Válaszborítékért postáznám,holnap elsőbbségivel:
3 termékes Kinder Bueno blokk+3 csomagolás
Tesco 20% kedvenymény Níves for Men borotvahab
Tesco 60 Ft kedvezmény Borsodi világos sör Pet 1l
Tesco 220Ft kedvezmény Douwe Egberts Classic 3in1 instant kávé /20*18g
Tesco 15 % kedvezmény Prénium Óvári sajt
Tesco 60Ft kedvezmény ESL tej 2,8% 1l*2db
3 termékes Kinder Bueno blokk+3 csomagolás
Tesco 20% kedvenymény Níves for Men borotvahab
Tesco 60 Ft kedvezmény Borsodi világos sör Pet 1l
Tesco 220Ft kedvezmény Douwe Egberts Classic 3in1 instant kávé /20*18g
Tesco 15 % kedvezmény Prénium Óvári sajt
Tesco 60Ft kedvezmény ESL tej 2,8% 1l*2db
Kalapoznék 1 megyes vagy citrusos actimel kódot.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
FA hűségprogramhoz blokkot keresek!
Sziasztok!
Ha valakinek megvan az 3,4,5 törp domino és felesleges, kérem gondoljon rám, már csak ezek hiányoznak.
Köszi
Csilla
Ha valakinek megvan az 3,4,5 törp domino és felesleges, kérem gondoljon rám, már csak ezek hiányoznak.
Köszi
Csilla
Sziasztok,ki tudna segíteni valaki 1 meggyes vagy citrusos actimel kóddal? A gyerkőzök nagyon nem szeretik ezeket az ízeket, és nem akarom flusztrálni őket velük
" alt="
">.
Előre is nagyon köszönöm.

Előre is nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt a matricákkal kapcsolatban! Le a kalappal előttetek!
" alt="
">
Most egyenlőre köszönöm, nem kérek többet
" alt="
">
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt a matricákkal kapcsolatban! Le a kalappal előttetek!

Most egyenlőre köszönöm, nem kérek többet

Sziasztok!
Ha valakinek esetleg több Szafarimániás matricája maradt és nem tud vele mit kezdeni, szívesen elfogadnám, vagy küldenék értük Spar-Knorr pályázatot, Fa termékes blokkot.
Ha valakinek esetleg több Szafarimániás matricája maradt és nem tud vele mit kezdeni, szívesen elfogadnám, vagy küldenék értük Spar-Knorr pályázatot, Fa termékes blokkot.
2013.06.03.-a utáni Tena Lady blokkokat keresnék,esetleg csomagolásokat is.
Esetleg nincs valakinek egy actimel citrus vagy meggy kódja, vettem két másfajtát és most vettem észre, hogy az egyiknek citrom vagy meggynek kell lennie
Sziasztok! Coca cola kódokat kalapoznék (már csak holnapig lehet
" alt="
"> ), köszi előre is! (dörmi is jöhet, ha valakinek van fölösleges)

Sziasztok,
egy actimel citrus vagy meggy kódja nincs véletlenül valakinek feleslegben?
Előre is köszönöm :-).
egy actimel citrus vagy meggy kódja nincs véletlenül valakinek feleslegben?
Előre is köszönöm :-).
Esetleg nincs valakinek egy actimel citrus vagy meggy kódja, vettem két másfajtát és most vettem észre, hogy az egyiknek citrom vagy meggynek kell lennie