A játékszabályzatban az elejétől benne van a személyes átvétel, vagy az önköltséges postázás.
Egy ilyen országos pályázatnál ez elég fura. Ráadásul, az országban van jó pár kávéház, ott is át lehetett volna venni, akinek valamelyik közelebb van, mint Bp.
Vagy pl. volt a Hulala játék, aminél a napi nyereményt házhoz hozta a területi képviselő.
Ennek ellenére nekem is volt egy pályázatom - nem nyert.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 51 / 2011 oldal |
Egyébként a Pécsi Sör dettó. Utazzál a gyárhoz saját költségen- miután illedelmesen engedélyt kérve bejelentkezel és időpontot kérsz. ott ihatsz egy kis sört-ha nem autóval mentél- aztán mehetsz is haza. Jeleztem nekik,hogy ez esetemben egy izmos 800 km és ez így nem igazán vonzó. Rám rakták a telefont! De hát miért is váltottak volna stílust
A Frei-el kapcsolatosan én is írtam várom a választ,Nekem több mint 160 km. Az útiköltség és a munkából való kiesés többe kerül mint a nyeremény. Nagyon sajnálom. Játszom már egy pár éve,de még ilyet nem tapasztaltam,hogy "ilyen" értékű nyereményért utazni kell.(még sokkal drágábbért sem)
Semmilyen Freei T promócióban sem veszek részt. Volt aki hozsannákat zenget a fickóról. A szellemi képességeit nem vitatom viszont a vevőivel szemben egy sz@rr@g@ fillérb@&&@ Nem csipázom!
Frei mègcsak nem is vàlaszol a kèrdèsemre, hogy postai úton oldjuk meg, nekem csak oda 187 km 🙄
A Szentkirályi 400 Ft értékű palackgyűjtő táskát tértivevényes levélben 1711 Ft-ért adták fel. Nem problémáztak rajta.
Nekem ez a Frei csomag oda-vissza több mint 200 km lenne, plusz helyismeret nulla. Nem beszélve idő, energia, költség. Vagy marad a futár saját pénzen...még gondolkodom, hogy mitévő legyek. Sajnos nem mindenki ilyen nagyvilági mint Frei Tamás.
Nekem ez a Frei csomag oda-vissza több mint 200 km lenne, plusz helyismeret nulla. Nem beszélve idő, energia, költség. Vagy marad a futár saját pénzen...még gondolkodom, hogy mitévő legyek. Sajnos nem mindenki ilyen nagyvilági mint Frei Tamás.
Weber
és ráadásul négyet kell venni egy lényegében ismeretlen termékből🤔
és ráadásul négyet kell venni egy lényegében ismeretlen termékből🤔
Cafe Frei ultra negatív. Van a csávónak egy rakás pénze és nem elég, hogy repi cuccokat ad nyereményként(kvázi te reklámozod ingyen a hálózatát), hanem még fizessél azért, hogy megkapd ezt a fantasztikus nyereményt.
Igazi skót! Sebaj, ezzel sem kell játszani.
" alt="
">
Igazi skót! Sebaj, ezzel sem kell játszani.

jojó
nem írjuk el sokan, sőt kevesen se, csak TE
okos lenne beküldés után javítgatni össze-vissza a kódokat
" alt="
">
nem írjuk el sokan, sőt kevesen se, csak TE
okos lenne beküldés után javítgatni össze-vissza a kódokat

Elírtam egy Nyugtaszámot
" alt="
"> /szerintem sokan vagyunk így bármelyik adat elírással ?
" alt="
">
Jó lenne,ha olyan feltöltési lehetőség is lenne ,hogy "Törlés" ? Egyszerűbb,mint levelezgetni .
Spár- Regnum "Osztálykirándulás " játék ! Így alakították .

Jó lenne,ha olyan feltöltési lehetőség is lenne ,hogy "Törlés" ? Egyszerűbb,mint levelezgetni .
Spár- Regnum "Osztálykirándulás " játék ! Így alakították .
TVR-Hét újságnál ez a 11-es párbaj játék hol feltölthető? Mert a megadott linken csak a játékszabályzat van, amiben szintén van egy link, ami egy régebbi játék szabályzata. Vicc az egész így...
A Janánál 3 millióért egy villahasználat,ellátás nélkül és még a napok használata sem tisztázott. ORVAS az egyik szervező valami miatt ORDAS nak olvasom. leírják,hogy 6720 euró ,még véletlenül se 6719 pontyosan 6720 ami 446,42 ft euró árfolyam amitől azért szerencsére még messze vagyunk. Nem arról van szó,hogy 2 janáért ez nem lenne jó de azért ez ár-érték arányban messze van a 3 milliós értéktől.Emlékezzünk már a Raffaellora ahol belföldi -külföldi transzferrel 5 csillagos all incluziv ellátással 700 euró költőpénzzel tisztelték meg a nyertest. Számomra máig ez az etalon amit a többi marketing csoport meg sem közelít.
Lidl - Bravos
1 kg Bravos szemes kávé a nyugtán:
SZEMES KÁVÉ :-(((((((( 2.889 Ft
1 kg Bravos szemes kávé a nyugtán:
SZEMES KÁVÉ :-(((((((( 2.889 Ft
Aldi - Milka, Sport, Pilóta?
(210 x 10.000))(
(210 x 10.000))(
Én PC-ről játszom legtöbbször Firefox és Chrome.
A Mizot és a Picket csak Cromról és még pár játékot is csak onnan tudom beküldeni,Firefox alatt nem megy el.
A Mizot és a Picket csak Cromról és még pár játékot is csak onnan tudom beküldeni,Firefox alatt nem megy el.
Mobilokhoz ajánlás: havi 2-3(!!!) alkalommal kikapcsolva feltöteni.
Nem minden bekapcsoláskor, de gyakran frissít ilyenkor a rendszer.
Az akkuval ugyan nem tesz csodát, de ÉSZREVEHETŐ (tapasztaltam) üzemidő növekedést eredményez.
Bizonyára szerepet játszik ebben az is, hogy újraindításkor a lomtárt is nullázom.
Nem minden bekapcsoláskor, de gyakran frissít ilyenkor a rendszer.
Az akkuval ugyan nem tesz csodát, de ÉSZREVEHETŐ (tapasztaltam) üzemidő növekedést eredményez.
Bizonyára szerepet játszik ebben az is, hogy újraindításkor a lomtárt is nullázom.
Esetleg meg lehetne próbálni másik telefonról vagy gépről. Biztos van olyan a közelebbi rokonok, ismerősök közül, aki megengedné.
Ha már megveszi az ember a terméket és játék is van vele, ne vesszenek kárba a blokkok.
Ha már megveszi az ember a terméket és játék is van vele, ne vesszenek kárba a blokkok.
Sajnos csak telefonom van.Már mindent kipróbáltam.Az a bosszantó,hogy végre van vmi amiből játéktól függetlenül is sokat veszünk,és pont azzal nem tudok játszani.M1.elengedem
Nagy valószínűséggel nálatok van a hiba oka, csak azt messziről nehéz megmondani, hogy mi.
Próbáljátok ki a klasszikus trükköket:
Próbálkozz más eszközről is.
Lépjél ki a bonafarm oldaláról (mindegyik böngésződben).
Indítsd újra (frissítsd) az eszközt (laptop, telefon, stb.)
Lépj be és próbálkozz!
Próbáljátok ki a klasszikus trükköket:
Próbálkozz más eszközről is.
Lépjél ki a bonafarm oldaláról (mindegyik böngésződben).
Indítsd újra (frissítsd) az eszközt (laptop, telefon, stb.)
Lépj be és próbálkozz!