A Cadbury-val se nyertem.

Szasztok!
Jómagam is gondolkodtam, hogy írok a CBA-nak, mert nagyon gyenge ötlet ez a bélyegző kéregetősdi. Szerintem az se mindegy, hogy milyen blokkot küldesz be. Megírom nekik, hogy legyen elég a vonalkód+blokk, mert a bélyegzőről csak negatív tapasztalatom van.
novake
Szerintem valahogyan jelezni kellene a CBA-nak, hogy vagy ne ragaszkodjanak a bélyegzőhöz, vagy tegyék lehetővé, hogy ne csak küzdelmek árán tudjanak a játékos kedvűek (akik nem mellesleg elég gyakran vásárolnak is az adott üzletben) hozzájutni. Ja és igen, lehet hogy nem a sor hossza alapján kellene kiválasztani, hogy hol álljunk be a sorba, hanem előre megnézni a pénztárosokat...
Fanti
Az érdekvédelmi szervezet létrehozása már nekem is eszembe jutott, szerintem ennyi ember tapasztalatát érdemes lenne egyesíteni, így talán a szervezők munkáját is tudnánk valamilyen formában segíteni (de leginkább a saját dolgunkat könnyíthetnénk meg).
Fanti: köszi a felajánlást, de nem hiszem hogy beküldöm. már nekem is összejött volna legalább 30at, de mindig kidobom.
alakítsunk klubbot

az ötlet nem rossz, de valami érdekvédelmi szervezetet is kéne amely védi az érdekeinket.

Rachel! Vettem egy Crunchot és egy Chocapicot, és a pénztáros nő nem adott pecsétet játékbélyegzővel a blokkomra.

Elég megalázó volt és direkt azért vettem két terméket, hogy játszhassak. A CBA-s játékok nem jól vannak megszervezve, ez a játékbélyegzős, blokk + vonalkód beküldős rendszer túl bonyolult és ha a pénztárosnak nem vagyunk szimpatikusak még meg is aláz...

19 azaz 1!

Lásd:
http://www.cba.hu/boltlista/index.phtml?regio=Sze
ged
Dettó így vagyok én is. Teljesen holdkórosnak néznek. Pláne Szegeden, ahol asszem 1 CBA van.
Akkor bezzeg nem morogtak a dupla fenekű pénztáros mucik, amikor a 3000 Ft feletti CBA-s blokkokat tizesével szedték össze, holott ők nem vehettek volna részt a játékban...
Savika! Ha akarod küldök neked Multifilter csíkokat, én sem dohányzom, de van aki gyűjti nekem. Mi játékosok tartsunk össze legalább. Érdemes lenne akár egy klubot is (vagy egyesületet) csinálni, ha kapunk rá állami támogatást, már az is egy nyeremény. Mit szóltok hozzá?
Én megkaptam. Reklamálj náluk, ha gondolod. De az átvételhez kell az a kis rózsaszín cetli is.
hozzám jöttek egy másfél hónapja, de elzavartam őket. szar az a fotel, ha kupakjaim maradnak már azis megérte.
Szerintetek naiv vagyok?Még mindig várom a Coca-cola felfújható fotelemet.Vagy fújhatom má ?Ők fújták meg a kupakjaimat! Fújj
Anda: pedig az Auchan-os játékot még csak most kezdték hírdetni a TVben. szóval ha "véletlenül" egy ott dolgozó eladó nyeri meg akkor ne csodálkozzunk (ld. postás szindróma

)
A CBA-ban rám is megütközve néznek időnként, mert nem átallok "Játék" bélyegzőt is kérni a blokkra (nem csúcsforgalomban, meg persze a plakátok is ott virítanak a pénztárak mögött), mi több, a múltkor még megjegyzést is tettek rám a soron következő vevőnek, mert képes voltam külön blokkoltatni dolgokat (mondanom sem kell, nyereményjátékok miatt). Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az is előfordult már, hogy kedvesen felajánlották, még mielőtt kérnem kellett volna...
Hiába no, idegesítő lehet ez a sok lelkes vásárló...

Az Auchan üzletsoron való vásárláskor nem is adnak nyereményszelvényt,amivel játszhatnál mert "elfogyott"-mondták.Jó mi ?
Ma hasonló időráfordítássa, bár hangoskodás nélkül, jutottam a bolti bélyegzőhöz a Philips-es szórólapra egy CBA boltban. Még a központba is betelefonáltak, hogy stemli vagy nem stempli?
Sokan erre mondanák, hogy ez "magyar "mentalitás.

Pedig hát mi is magyarok vagyunk és mégsem szoktunk kiabálni másokkal, főleg ha az ügyfél, és belőle élünk. Egyébként ezt sosem értettem. Ha valaki nem szereti a munkáját, nem szeret emberekkel foglalkozni, akkor miért csinálja. Van annyi szakma. Vagy én gondolom rosszul??
Vettem a Sparben Silan öblítőt, kértem a pénztárnál a bélyegzőt a termék mellett talált kuponra, a pénztárosnő úgy nézett rám, mintha arabul beszélnék. 5 perc kiabálás után (nem én kiabáltam) előkerült még három eladó, akik közül az egyik újabb 5 perc magyarázkodás után megértette, mit akarok, és nagy nehezen pecsételt. Egyébként a boltban kint volt a kupon gyűjtőládája.
Ebből az "5 perc szünet" poharas termékekből volt kettő egy pakettben, egy levelezőlappal. Olyasmi, minta margarinos Éna TESCO-ban láttam
...mi az a Maggi dupla csomag?
Köszi Savika a segítőkészséged.Rájöttem hogy úgysem lenne érvényes regisztrálatlanul a beküldésem de azért köszi hogy felajáltad.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások