Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 502 / 762 oldal |
Ha lenne valkinek fölös jegye Indiana Jonesra kérem gondoljon rám!Köszi előre is!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Bikini shop ajándékkupon 500 Ft, érvényes 2008. december 31-ig
bikinihshop.hu
kód: Bs1526Wb88
kisbetű, nagybetű számít
bikinihshop.hu
kód: Bs1526Wb88
kisbetű, nagybetű számít
Van 2 db 1 pontos Rudi papírom.
Aki kéri az írjon mailt.
Aki kéri az írjon mailt.
vannak DE szórólapjaim meg május 31-ig felhasználható DM teljes kuponfüzet
2 db OMV pontot felajánlanék válaszborítékért cserébe.
DE szórólapok válaszborítékért!
DE. szórólap itt is akad felesleges,kb. 50db
cserébe szeretnék tik-tac és Tchibo Family szórólapot
cserébe szeretnék tik-tac és Tchibo Family szórólapot
újabb 15-re bukkantam a fiók mélyén:?
van 7 db feleslegessé vált DE szórólapom, akinek kell jelezze. válaszborítékért küldöm.
blokk elkelt.
Felajánlok egy "Friss ötletek konyhája" blokkot.akinek kell írjon.az első kapja.holnap feladom elsőbbséggel.
Ha valakinek van feles coke kódja, és vmilyen okból kifolyólag nem küldi be az légyszi küldje el nekem e-mailben!Nagyon jó lenne egy cosmo előfizetés!

Budapesten a Westend-ben Prémium Hét:
ajándékok, bemutatók, kóstolók, kedvezmények.
Lesz ingyenes arcfestés, mozi (Horton, Asterix az Olimpián), fagyi, masszázs, kerékpár kölcsönzés.
Aki a közelben lakik, és szeretné igénybe venni ezeket, dobjon egy mailt, és elküldöm a részvételi kártyát.
ajándékok, bemutatók, kóstolók, kedvezmények.
Lesz ingyenes arcfestés, mozi (Horton, Asterix az Olimpián), fagyi, masszázs, kerékpár kölcsönzés.
Aki a közelben lakik, és szeretné igénybe venni ezeket, dobjon egy mailt, és elküldöm a részvételi kártyát.
5000 Ft kedvezményre jogosító kupon, minimum 50000 Ft alapáru üdülés esetén
a CAR-TOUR irodáiban .
a CAR-TOUR irodáiban .
van egy pampers -400 Ftos, és popsitörlős -200 Ftos kuponom Bp, belvárosi személyes talira, most néztem,hogy csak 21.éig használható fel.
agica5:
Felhasználtam
Akinek kell a harmonet által felajánlott 15000ft értékű autosiskolás kedvezmény szívesen felajánlom.
Felhasználtam
Akinek kell a harmonet által felajánlott 15000ft értékű autosiskolás kedvezmény szívesen felajánlom.
Lays kód: XC43N9MJ
DE szórólapok
TicTac szórólapok
Tshibo szórólap
TicTac szórólapok
Tshibo szórólap
lays-nek én is tudnék örülni!
ha van valakinek Lays nyeretlen kódja és nem játszik tovább vele és felajánlja nekem azt nagyon megköszönném. aki eddíg küldött kódokat azoknak a Fórumosoknak nagyon-nagyon köszönöm!