Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 502 / 511 oldal |
A CBA tele van Globus-Mix és Globus-Útipack csomagokkal. Csak az a bökkenő, hogy amíg tartott az akció, addig hiányzott a polcokról. A Maggi dupla csomagokat ezek szerint majd november végén kell keresnem? (Mert eddig még csak a Tescoban láttam...)
anda:
nekem van egy fölösleges multis ráragasztós borítékom (vagyis 3 mert minden színből egy). ha gondolod elküldöm neked, mert én csak úgy kaptam és nem játszom. írj emailt:
savika@freemail.hu
nekem van egy fölösleges multis ráragasztós borítékom (vagyis 3 mert minden színből egy). ha gondolod elküldöm neked, mert én csak úgy kaptam és nem játszom. írj emailt:
savika@freemail.hu
Ezt tettem a végén. De gondolom, jó ha más is odafigyel!
Technokol Rapid - próbáld meg! Talán jó.... 

A kötelezően használandó Topjoy borítékról meg lepotyog a bélyeg, ha nem találok ki vmit, portósan fog odaérni és nem nyerek semmit.
Ez az !már regisztráltattam magam és sehol semmi eddig.!.
Csak az vehet részt a Multifilter játéknban, tudtommal, aki szept.6-ig regisztráltatta magát (telefonon?)!
Sziasztok! Kérdezném ,valakinek sikerül játszania a Multifilter cigivel?Mert én elküldtem a cigin levő adatlapot ,mégsem küldtek vissza semmit,enélkül a játékban meg nem lehet játszani!?
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat, jó tanácsokat. Sajnos ez a posta esett a legjobban útba, de majd ezután kerülöm őket. Esetleg csinálhatnánk egy "fekete listát" a többi postáról hova nem szabad bemenni. Azért lepődtem meg én is, mert csak be szoktam dobni, de most elfogyott a bélyegem, ráadásul a méregtől még elfelejtettem venni egy csomó új bélyeget. Még egyszer köszi, további jó gyűjtögetést!
Tényleg postája válogatja. De a legtöbb helyen, legalábbis Pesten nincs túl sok idejük a cimzéseket olvasgatni. Amúgy én is szoktam bélyeget venni, aztán zutty a ládába. Igy nyertem pl a Gösser kupakokal poharat.
Ragaszd őket szépen sorban egy összehajtott kartonlapra belülre (ingyen osztogatott képeslapra, stb), s akkor még a legérzékibb ujjú /
/ postáskisasszony sem tudja kitapogatni, mi van a borítékban. És dobd a ládába. Fel nem bonthatják. A posta üzletszabályzata szerint (lásd: www.posta.hu) valóban csak a papír, flopy vagy CD alapú információ hordozók számítanak levélnek, minden más minipack min. 160 Ft-ért, kísérő bizonylattal. Elég szemétség, mert nem lehet a boríték felbontása nélkül eldönteni mi micsoda. A régi (jún. 01. elötti) szabály szerintem is korrektebb volt: terjedelem, tömeg,...
/ postáskisasszony sem tudja kitapogatni, mi van a borítékban. És dobd a ládába. Fel nem bonthatják. A posta üzletszabályzata szerint (lásd: www.posta.hu) valóban csak a papír, flopy vagy CD alapú információ hordozók számítanak levélnek, minden más minipack min. 160 Ft-ért, kísérő bizonylattal. Elég szemétség, mert nem lehet a boríték felbontása nélkül eldönteni mi micsoda. A régi (jún. 01. elötti) szabály szerintem is korrektebb volt: terjedelem, tömeg,...Nekem ennél jobbat mondtak. A csokipapírról kivágott vonalkódot nyomtatványként kellene feladni. Mivel hogy az sokszorosítási eljárással készült. Ez esetben pedig nem lehet kézzel semmit hozzáírni és ki kell látszania a tartalomnak. És különben is ez a legolcsóbb. Úgy örültem!!!
Nálunk valami olyasmit magyaráztak a postán, hogy minden ami nem levél vagy adathordozó, azt csak kis csomagként lehet elméletileg feladni, akármekkora is.
A "főokos" postásnő szerint az EU-hoz való igazodás miatt hozták ezt a rendeletet júl. 1-jével. ) (Nyilván ez olyan esetekben merül fel, ahol látszik a méretén, hogy nem egy papír. Illetve itt a postán k*ra rárérnek a postásnők, úgyhogy ha látják a címzetten, hogy valamilyen nyereményjátékra küldöm, akkor rákérdeznek, hogy mi van benne. Azóta nem járok arra a postára. Továbbá megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha 33.-Ft-os bélyeggel bedobon a postaládába és úgy döntenek a feldolgozóba, hogy kevés a bélyeg, erre azt válaszolta, hogy visszaküldik a feladóhoz, és kifizettetik a különbözetet. Innentől kezdve már nem tudtam komolyan venni az egészet... Mennek a vonalkódok és a tejsarkok max. 57.- Ft-os bélyeggel.
A "főokos" postásnő szerint az EU-hoz való igazodás miatt hozták ezt a rendeletet júl. 1-jével. ) (Nyilván ez olyan esetekben merül fel, ahol látszik a méretén, hogy nem egy papír. Illetve itt a postán k*ra rárérnek a postásnők, úgyhogy ha látják a címzetten, hogy valamilyen nyereményjátékra küldöm, akkor rákérdeznek, hogy mi van benne. Azóta nem járok arra a postára. Továbbá megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha 33.-Ft-os bélyeggel bedobon a postaládába és úgy döntenek a feldolgozóba, hogy kevés a bélyeg, erre azt válaszolta, hogy visszaküldik a feladóhoz, és kifizettetik a különbözetet. Innentől kezdve már nem tudtam komolyan venni az egészet... Mennek a vonalkódok és a tejsarkok max. 57.- Ft-os bélyeggel.
Szerintem egyszerűen kerüld a továbbiakban a Múzeum körúti postát, mert csak a kupakokról volt szó abban a hivatalos tájékoztatóban, és nem az összes nyereményjátékról. És nyugadtan bedobhatod a ládába is, bár ha nagyon "dudorodik" a boríték, inkább 57,- Ft-os bélyeget ragassz rá. (Én pl. a bocicsokis borítékokat kipréselem feladás előtt.)
Nekem szerencsére nem volt ilyen jellegű nézeteltérésem, pedig több helyre is járok, sőt még a kupakos borítékokat is átveszik a nagyobb postákon (pl. Keleti pu.) 57,- Ft-ért.
Nekem szerencsére nem volt ilyen jellegű nézeteltérésem, pedig több helyre is járok, sőt még a kupakos borítékokat is átveszik a nagyobb postákon (pl. Keleti pu.) 57,- Ft-ért.
Sziasztok! ma nagyon kellemetlen tapasztalatot szereztem a Múzeum krt-i postán. Fel akartam adni 3 bocicsokis borítékot (benne 5 csokipapír), és egy Kométát (benne három sarokkal) közölte velem a postás, hogy ezek csak 160 Ft-tal mehetnek el, mert ezek nem levelek. Vagy tesz rá 33 Ft-os bélyeget, de akkor dobjam be valami ládába ő nem vállal érte felelősséget. Le maradtam valamiről, a postás eldönti hogy mi a levél és mi nem az?? Baromira felbosszantott, bedobtam őket egy ládába, de azért motoszkál bennem a kisördög, lehet, hogy ezért nem nyerek mostanába semmit?
Igaz, nem Coca-cola, hanem az ob sms játékon nyertem pár hete egy Johnson PH 5.5 ajándékcsomagot: 1 db tusfürdőt és 1 db testápolót.
2 sms-1 találat.
A Pepsi sms-el pedig 1 pólót, valamikor régen.
2 sms-1 találat.
A Pepsi sms-el pedig 1 pólót, valamikor régen.
Én még csak vagy 5 SMS-t küldtem el, de nálam is nagy 0 az eredmény. örülnék, ha írna, aki már nyert!
Én is mindig megfogadom, hogy nem küldök több SMS-t (a telefonszámla óriási, és eddig még semmi nyeremény), de azért időnként mégis kísértésbe esek. Jó lenne tudni, hogy igenis vannak komoly nyertesek itt is, pl. valaki tényleg elutazott Las Vegasba arra a Lenny Kravitz koncertre, meg ilyenek.
CocaCola Ezüstszar: már vagy 15 kódot beküldtem, de semmi. Szerintem ezis átverés, mint az összes sms-es játék. Sms-ben még soha senkiröl nemhallottam, hogy nyert volna. Pedig örülnék egy Cosmo, vagy FHM elöfizunak is.
Visszatérve a Milli tejre: már a múltkori hosszanfriss nyereményjáték alatt sem volt rajtuk az embléma. (Talán tavaly volt?) És most néztem egy másik boltban is, a dátum szerint nem lehet régi csomagolás, úgyhogy szerintem valami gond mégiscsak van, dehát nem baj, van még ezerfajta más márka.