Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én kb 30 kódot küldtem be a coca cola ezüstkupak-ból......eredmény nélkül

ti hogy álltok?
Manci
Nem hiszem, hogy a Millivel van a baj. Jóval az akció előtt dobozolt tejek a boci nélküliek, amik még persze bőven jók. Keresd a frissebb csomagolást! Legfeljebb a kereskedőkön marad a korábbi készlet...
Nem tudom, hogy ki a hibás, de:
A Milli hosszanfriss tejek alján nincs rajta a hosszanfriss embléma, így hiába hosszanfriss a tej, nem lehet vele részt venni a játékon. Más is találkozott már ezzel? Ez így nem túl jó a Millinek szerintem. (Ahogy nézem a nyertesek listáját, elég sokan vesznek részt a játékban, és ha azok nem vesznek most Millit, szerintem előbb-utóbb leszoknak erről a márkáról.) Vagy csak az én dobozomon nem volt?
de írta: ashole.hu (over 18...)
Csak azt nem írtad hol és mivel nyerted.

BB
Bocs, tényleg félreértettelek.
"Vagy Te is azok közé tartozol? "
Nem jellemző.
További izgi nyereményeket!
Anonymous: Félreértettél, én nem rajtatok szörnyülködöm, hanem azokon az embereken akik képesek áruházakból lopni !
Vagy Te is azok közé tartozol? Igaz közhely, de akinek nem inge ...bla,bla,bla
kowax: azért a használat szó nem a legmegfelelőbb

inkább úgy mondanám ha már megvan, miért ne próbálnám ki?
érdekes

Remélem!
Akkor legalább lesz egyéb öröme is, mint rajtunk szörnyülködni.

BB: használod is?

Sziasztok
Tényleg ennyire fanatikusak és primitívek az emberek?

Nem akartam hinni a szememnek amikor olvastam a hozzászólásokat.
Esetleg még emlékeztek írtam a vibrit

1 hét múlva megjött, szerencsére

Én a Luxoron játszottam, nagyon izgatott lettem, mikor sikerült 'kiraknom' a képet. 5-600 forint mindig volt a nyertesnek, de mivel akkor olyan sokaknak jött ki a kép, nem kaptunk egy fityinget sem.
Szerintem ez olyan, mintha az ÖTÖSön a kettest, ha a TOTÓn a tizest nem fizetnék ki.
A Szerencsejáték Rt. nem válaszolt levelemre.
Mostanában már semmit, illetve nézz be ide: www.cornettosoft.hu
A Cornettosoft-tal mit lehetet nyerni?
a sok negatív tapasztalat mellé egy nagyon pozitívat hadd írjak le: a Nivea a korridor.hu-val a foci vb alatt csinált egy internetes játékot. Nos ott én nyertem, de ajándékot nem kaptam. Írtam reklamációt a www.nivea.hu-ra, és megkaptam az ajándékot (kicsit lassan, de ideért). Külön köszönet annak a www.nivea.hu oldalon a kérdéseket kezelő Wunderman Kft.-s lánynak, aki elintézte az ügyet

- azt hiszem már valaki dícsérte őket itt valamelyik webnyereményes fórumon.
akecso
Kis CBA üzletben hegyben áll a Maggi 5 perc szünet. Persze darabonként, és magasabb áron! Eddig nem nagyon volt, úgy látszik az eladók is szeretnének nyerni.
Képzeljétek, ma a Fogarasi úti Tescoban jártam, és az első Dove hajbalzsamról, ami a kezem ügyébe akadt, egész egyszerűen le volt vágva a vonalkód. Vannak emberek, akik ollóval (netalán borotvapengével) járnak vásárolni?

Én gyakran (ált. naponta) járok a miskolci Intersparba, de ott nem tapasztaltam hasonlókat. Viszont a Tesco áruházakra jellemző szerintem az ilyesmi. Lásd például Nescafé akció. Alig találtam olyan Nescafét, amin rajta volt a vonalkód! Egyszerűbb (és tisztességesebb is!) megkérni a rokonságot, barátokat, hogy segítsenek a gyűjtésben. Én például koliban lakom, ott nagy harcok szoktak néha dúlni a vonalkódokért.

Érdekes, én is a Sparban (pontosabban egy Intersparban) tapasztaltam hasonlókat: egyesek letépkedték a pontokat a Maggi leveskockák csomagolásáról, a Pick szalámiról és Danone joghurtokról a címkéket, illetve legutóbb a csillagokat a Kométáról. De nagyon bízom benne, hogy nem közülük kerülnek ki a nyertesek. Persze lehet, hogy hiú remény, hallottam már olyan esetről, hogy a boltos nyerte a fődíjat, kis vidéki üzletben címke nélkül is el lehet adni az étolajat.

Pár napja egy Spar áruházban vásároltam. Gondoltam veszek újságot is, Hölgyvilágot. Azt már úgyis rég láttam és van benne Knorr sarok is. Azért megnéztem, hogy biztos van-e benne. Hát volt! Tényleg csak volt. Igen csúnyán egyszerűen ki volt tépve. Gondoltam nézek másikat. A készlet 17 db-ból állt. 2-ben volt csak sarok!!!! Ezt el sem akartam hinni. Ugye nincs köztünk aki tette?! A Kiskegyedet már nem tudtam megnézni. Járkált ott egy eladó. Tudom, hogy nekem igen naív elgondolásaim vannak, de ez rosszul esett. Viszont ilyenkor eszembe jut bölcs indián és kínai öregek mondása: Azt kapjuk vissza, amit adtunk. Csak sokszorosan felnagyítva. Én szeretem a fair játékot, a leghétköznapibb dolgokban is!
Ezelőtt 3 hónappal a Magyar Nemzet mellékletében található játékkal nyertem 3 hónapos újság előfizetést. A héten kaptam egy levelet, amelyben értesítenek, hogy az újságtól "baloldali" nyomásra elmentek a hirdetők emiatt nem tudják tovább finanszírozni az én előfizetésemet! Kedves gesztus tőlük! Így maradok a netes újságolvasásnál!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások