Az új pampers total care 4-es maxi jumbonak most még kétféle db.sz-mú csomagolása van az üzletekben. A régi 80 db-os ill. az új 76 db. , persze egy árban, 1 vonalkóddal. A blokkon már a 76 db-os jelölés szerepel. Ismét újfajta pelus kevesebb darabszámmal.
Gondolom a többinél is fognak változtatni.
szofid
Én a helyedben biztosan ajánlottan adtam volna fel!Március 22-én küldtem be ajánlva és még mindig nem vagyok a számítógépükben, ugyhogy ennyit róluk. A te leveledet meg vagy letagadják vagy nem...
Sziasztok!!
Tud valaki nekem segíteni, hogy a Pampers csomagolásokat ajánlott levélben kell feltenni vagy sem.... Lehet, hogy elszúrtam, mert símán tettem fel...és a Neste pontoknál a játékszabályzatban írja, hogy csak ajánlott levelekt fogadnak el....a Pempersnél már nem emlékszem!Még vannak pontjaim és ha most ez az eredeti példánnyal az adataimmal elveszinek....akkor a többit feltehetem vagy sem? A központban megmondják, hogy megérkezett-e vagy sem? Mondjuk egy hónappal ezelőtt tettem fel és ahogy olvasom a topikban...nem vagyok túl bizakodó!
KÖSZI
Pampers zacsikat keresek, írd meg mit kérsz érte!(nestlém az nincs, de egyébként sokmindenem van!)
rozandi
Bocs,most láttam,hogy írtál!
Nekem azt mondták nem folytatódik a játék,van akinek meg azt,hogy más feltételekkel, de folytatódik.Próbáld meg,te is hívd fel őket.Kiváncsi vagyok,neked mit mondanak!
1000ft-t eladó beba2 bifiduszos tápszer ha vkinek kell szóljon! Bontatlan, új!
mel6!
pontosan mit mondtak? új játék nem lesz? vagy mit jelent, hogy nemnem folytatódik a zacsis játék? ha nem lesz új, akkor tuti gyorsan küldöm a meglévőeket. Egyébként az tetszett a Pampersben, hogy legalább a "hűséges" fogyasztókat megajándékozzák. De vannak olyan cégek, akik nem, pedig igazán megérdemelné az a gyere, aki eszi a kajáját és a szülő, aki dupla áron megveszi a kaját mintha a másik cég termékét venné. Legalább 1 hűtőmágnes vagy valami kis ajándék lehetne.
Tegnap beszéltem a pampers infóvonalával a 1,5 hónapja beküldött levelemet még nem is iktatták.Nem semmi.Valamint megkérdeztem és nem folytatódik a zacsis játék tovább.
Sziasztok!
Még "sok-sok" Nestlé vonalkódra lenne szükségem. Segítsetek, megegyezünk.
Kismama újságos rózsaszín fejkendőt elcserélnék kékre vagy pampers pontra. Mindig megjárjuk,a multkor is kislány pelust tettek bele ajándékba,de azt legallább nem látta senki,de rózsaszín kendőt mégsem adok a kisfiamra.
Sziasztok!
Van pár Nestle vonalkódom, Milupa vonalkódjaim, Mildi nyuszik, Pampers pontok. Elsősorban Knorr vonalkódot szeretnék de megegyezhetünk más olyanban is ahol van garantált ajándék. szollosy.eszter@chello.hu
Rozandi! Attól függ mikor született a picid,az utobbi infók szereint a 2003-as babáknak saját néven már nem érdemes.
Sziasztok! Én mikuláskor adtam fel a Pampers pontokat, és most pénteken meg is kaptam a telcsit.

Kitartás mindenkinek. Azt hiszem már nem is küldöm be a következő adagot. Vagy még érdemes?
Kedves Anyuka!
Igaz, hogy csak midi és maxi méret vesz részt a játékban. A következő játék csak júniusban indul, majd akkor olvashat a weboldalon a feltételekről.
Minden jót!
Pampers Csapat
Ezt kaptam egy hete.
Kiváncsi vagyok ideérnek e az ajándékok végre a pamperstől,elvileg máj 1-ig mindenkinek meg kellene kapnia a decemberi beküldésekért.
Pampers ügyeben nálam annyi a fejlemény, hogy pénteken kaptam 1 újabb levelet, hogy küldik máááááááár
Hát ilyen levelet már kaptam decemberben is, és lassan én is eltehetem a következő babámnak a telefont.
Nekem meg azt írták, hogy a februárban beküldött pontjaim még nincsenek a számítógépen

" alt="

"> így még fel sem dolgozták azokat. Megjegyzem ha egyáltalán odaértek, pedig ajánlottam adtam fel

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások