// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 505 / 539 oldal |
Ne csüggedjetek nekem írtak a pamperstől,hogy júniustól új játék kezdődik és lehet ,hogy a nagyobb méretek is játékba lesznek.Ivett
Nestlé vonalkódokat keresek, írd meg mit szeretnél értük!
Sziasztok!
Képzeljétek: csörög a telcsim, felveszem: a paperses futár vagyok, meghoztam az ajándékot!
Mondom neki, nem vagyunk a közelben, telcsizek anyósomnak (suliban van), a szomszéd néninek, aki végül is átvette!
5 hónap után! Meg egy telefonhívás után! És egy eréjes e-mail után!
A probléma csak annyi, a telcsimet (80 ezres nokia) már leírta a lányom, kicsit elkéstek a kiszállítással.
Na nem baj, ha hazaérünk majd lesz ám telefonálgatás!
Nestlé pontokat keresek!
Új játékokat is adok érte!
Új játékokat is adok érte!
Tegnap, mire hazaértem, itthon vártak a Fisher-Price ajándékok!
2004. decemberi beküldés 32 pont 2*zenélő elefánt + lubickolós játék.
Futár hozta, de otthagyta a szomszédnál. A szomszéd azt mondta, hogy még rengeteg volt nála. Amúgy irányítószám:44XX
Az eredeti kartoncsomagolást is itthagyta, igaz lehet hogy messziről jön, elég nemzetközi a cucc. Az egyik made in China, a másik in Romania, a doboz eredeti amerikai, a csomó logisztikai címke szerint jártak Hollandiában és Csehországban is. A dátumok frissek, áprilisiak.
2004. decemberi beküldés 32 pont 2*zenélő elefánt + lubickolós játék.
Futár hozta, de otthagyta a szomszédnál. A szomszéd azt mondta, hogy még rengeteg volt nála. Amúgy irányítószám:44XX
Az eredeti kartoncsomagolást is itthagyta, igaz lehet hogy messziről jön, elég nemzetközi a cucc. Az egyik made in China, a másik in Romania, a doboz eredeti amerikai, a csomó logisztikai címke szerint jártak Hollandiában és Csehországban is. A dátumok frissek, áprilisiak.
Pampers-t cserélnék Nestlé-re!
Nestlé vonalkódokat keresek, sokmindenem van érte!
Szilvia még tegnap utána is nézett a 2.pampers beküldésemnek. Rendbe beért és mivel febr 15-öt adta meg beküldési határidőként ellenőrizni fogja a postai dátumot és megkaphatom. Szerencsére én már febr 11.-én feladtam. Még 1 pontom hiányzik,de ha meglesz azt már barátnőm nevén futtatjuk.
Sziasztok!
A pampersnek most én is írtam, mármint az oldalukon a levelesládába. Hogy miért? 2004.dec.13. óta várunk. Lassan 2 éves lesz a csemete, kinövi az akkor még praktikusnak hitt telefont (az én 80.000.nokiámat leírta). Kaptam már januárban levelet, februárban ígéretet telefonba a néhány napos postázásra, de még sehol nincs meg a telefon. Pedig dec 31 előtt küldtem be, addig volt nekem érvényes a játékkiírás!
tényleg, nem kell valakinek pampers pont (2 pontos zacsi) ?? Cserébe kérek nestlét. Ki ad érte többet??
Melinda
A pampersnek most én is írtam, mármint az oldalukon a levelesládába. Hogy miért? 2004.dec.13. óta várunk. Lassan 2 éves lesz a csemete, kinövi az akkor még praktikusnak hitt telefont (az én 80.000.nokiámat leírta). Kaptam már januárban levelet, februárban ígéretet telefonba a néhány napos postázásra, de még sehol nincs meg a telefon. Pedig dec 31 előtt küldtem be, addig volt nekem érvényes a játékkiírás!
tényleg, nem kell valakinek pampers pont (2 pontos zacsi) ?? Cserébe kérek nestlét. Ki ad érte többet??
Melinda
Én febr. 18 óta várok a Pampers játékra, és még azt a levelet sem kaptam meg tőlük, hogy majd küldik az ajándékot.... Írtam H. Szilviának, hamar jött válasz, hogy majd egy kolléganője fog válaszolni... 

Ezt éppen a pozitív tapasztalatokhoz is írhatnám.Irtam Szilviának a pampers ügyben és szerintem fél óra sem telt el és itt volt a válasza. A decemberben beküldött pontokért máj 1-ig ideér a játék,a februári feladásnak meg utánanéz a feldolgozásnál.
Még mindig nestlét keresek,akár pampers zacsit is adok cserébe.
De ők 2,5 évesek. Néha ráülnek a WC-re, de ritkán.
Türelem.Máté már két éves lesz és olyan jó hogy végre szól,bár néha még előfordul baleset.
Nálunk sajnos kicsit gyorsabban termelődik, duplán.
Most jött össze egy újabb játékra való.
Most jött össze egy újabb játékra való.Hát igen, érdekes. De legalább adnának egyértelmű infót. Nekem is van itthon pontom,de nem merem feladni,majd talán barátnőim nevén.Bár szerencsére már egy hete csak napi két pelus fogy az alvásokhoz,így nem is igen lesz több pontunk.
Smile,
húgom fia 2003. októberi és a katalógusban, amit kapott 2005. június 30. a beküldési határidő. Akkor most hogy is van ez?
Én a katalógusa határidejéhez tartom magam (Uis. mi termeljük a pampers pelust neki
)
húgom fia 2003. októberi és a katalógusban, amit kapott 2005. június 30. a beküldési határidő. Akkor most hogy is van ez?
Én a katalógusa határidejéhez tartom magam (Uis. mi termeljük a pampers pelust neki
)Nem csere,de ide írom,talán az anyukák figyelik ezt a témát. Most találtam: babanet.hu/pampers/jatek.htm Ezek után kiváncsi leszek megjönnek e a játékok. Velem feladatták azzal az infóval,ha febr 15-ig feladom még részt vehetek a játékban. A telefon tényleg folyamatosan foglalt.
Én is december eleje és febr eleje óta hiába várom a pampers ajándékokat.
Nestléért picket is tudok adni annak,aki azt gyűjti.