Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 505 / 1052 oldal |
Hozzám is érkezett póló és cd, törölköző még nem.
Néhány Knorr-os mágnestábla tollal
(Bár a félmilliós vásárlási utalványnak jobban örültem volna...)
(Bár a félmilliós vásárlási utalványnak jobban örültem volna...)Nekem is megjött 2 cd,ahhoz képest hogy pénteken postázták gyors volt.
Reacska! Várok még, de tudom, hogy valami itt már elcsúszott. Egy pólót nyertünk és 3 jött
Am ipersze bizonyos szinten öröm, csak nehogy a fürdőlepedő rovására menjen 

Am ipersze bizonyos szinten öröm, csak nehogy a fürdőlepedő rovására menjen 

Theodora testtáska.
Ezért nem reklamálhattam, mert nálam egyelőre még rendben van. Várj még pár napot, aztán hívd te is őket.
Az oké, hogy nem egyszerre postázzák, de hogy nem azt, amit kéne?!?!?! 

Felhívtam őket, állítólag nem egyszerre postázzák a cuccokat, de folyamatos. Mondjuk nem értem miért hátulról kezdik? 

Friskies összecsukható etető-itatótál kutyusomnak futárral.
Megjött a photo hall kártyám, amiről írtam. 10 % kedvezmény az üzletekben. Kb. egy hete regisztráltam a neten.
Kb. két éve nyertem ezzel a céggel Laurintzen valamicsoda, valahol kelenföldön van a székhelyük, majd megkeresem hogy merre pontosan.
Látom nem vagyok egyedül a gondommal.
CD-k megérkeztek, de se póló, se törölköző. A fene egye meg!
CD-k megérkeztek, de se póló, se törölköző. A fene egye meg!
= 
CD megérkezett
, de se poló, se törölköző, pedig azt is nyertem!
Tudtok valami elérhetőséget, amin reklamálni lehet?
, de se poló, se törölköző, pedig azt is nyertem!
Tudtok valami elérhetőséget, amin reklamálni lehet?
Hát azt nem teszik zsebre ha nekem is pólót küldenek törülköző helyett.
Ekkora kitolást.
Ekkora kitolást.

Megint hány nap a posta átfutása? A bip mackókat vártam,de semmi nem jött.

Na de ez az, hogy a törölközőt nem küldték, helyette pólót kaptam 

Ezt a megérzést!Pont tegnap kérdeztem rá, hogy mikor küldik a Tescos pólot, törölközőt, cd-t.
2 Knorr mágneses üzenőtábla, Signál pólók, Algidance Cd. Amit nem értek, hogy én Knorr törölközőt nyertem, miért Signál pólót kaptam helyette? 

Rozsdaamentes, talpas, gravírozott (Carte Dor felirattal) és a két kanál is gravírozott, a gyerekeim inkább azt mondják rá, hogy lapát, mert egyenes az alja a kanálnak, mint egy lapát úgy néz ki. Egyébként nagyon jól néz ki, 3 gombóc fér bele. Sajnos idővel elmattulnak a rozsdamentes dolgok.