sziasztok
nekem is van egy-két problémám. az egyik a pepsi videókazetta amit elvileg én is nyertem az sms-el, de gyakorlatilag még nem kaptam meg. szerintetek írjak emailt?
másik: nyertem a roxy rádióban egy bee csomagot. elkérték a telefonszámomat, hogy majd felhívnak a címem miatt és küldik. ez kb júli végén volt. azóta is hívnak. már hívtam őket egyszer hogy mi van és akkor is azt közölték, hogy majd hívnak a címem miatt és lerakták.
kb. hasonló story a danubius rádióval. nissan ajándékcsomag. kb július elején. azóta is jön, pedig ott elkérték a címem is egyből. nem tudom őket felhívni mert soha nem veszik fel.

volt valakinek ilyen?
postás téma: a margitszigetit itt nálunk a camponában simán fel tudtuk adni. de én is nagyon gyanakszom a postásokra. tényleg lehetne valami kémfilmet forgatni

Hivatalosan a vonalkódot is csak nyomtatványként lehet feladni. Az pedig azt jelenti, hogy ki kell látszódnia. Ezt a Posta mondta. Vicces.
Hivatalosan 160,- Ft (és ki kell tölteni a szelvényt), de azt hiszem, a nagyobb postákon egyszerűen nincs már kedvük iktatgatni a küldeményeket (rengeteg kupakos boríték összegyűlhet egy nap), és inkább átveszik 57,- Ft-ért, mondván, hogy nekik nem kell tudni, hogy mi lapul a borítékban (+ a feladó is jobban jár). Ezért attól függően, hogy épp hol adom fel, én is vagy 57,- vagy 160,- forintot fizetek (viszont ha ez utóbbit, akkor igazolószelvényem is van róla).
Sziasztok, kinek mennyiért és milyen küldeményként küldi a posta a kristályvizes kupakokat? Én 3 helyen adtam fel, a budapesti 72. számú postán 57 forintért ment el egy boríték, a déli pu.-nál levőnél 160 Ft volt és ki kellett tölteni a zöld feladóvevényt, ma reggel egy kis belvárosi postán zöld feladóvevény nélkül 160 ft..... pontosan milyen díjszabás vonatkozik a kupakra?
olvastam a korábbi e témába vágó hozzászólásokat, de még mindig nem értem a posta rendszerét
Már valahol írtam, hogy az ilyen kupakgyűjtögetés az amatőröknek való....
Személy szerint én nem kedvelem a Coca-cola kupakgyűjtögetős okosságát. a sorbanállás engem a moszkvai utcákra emlékeztet. Ha pedig meghirdet egy akciót akkor vállalja, hogy sokkal több ajándékot kellene biztosítani. Maradok a Pepsinél!
Bocsi a késésért (kicsit pihentem), de már fel is raktam az eheti játékot, a nyeremény újra ugyanaz. Várunk mindenkit az eheti multimedia.hu játékon.
Kössz a választ.Tegyük őket fekete listára,nem csípem ha rászednek.
Kedves KoWaX!
én 100 kupakra gyúrtam

,még fotel is lett volna belőle,csak közben nyaralni voltunk,és amire visszajöttünk,már nem volt

na,aakor gyűjtsek még 1 kicsit,hogy legyen 2db lévisz vásárlási utalvány ,vagy mi. Kb.egy héttel ezelőtt elkezdtem nézelődni, mindenhol 1000-en álltak sorba.Nem baj, majd otthon,Szegeden, hétvégén. Közölték szombaton,hogy már minden elfogyott. Érdekes, Bp-n pénteken nagy halom szemüvegek voltak (igaz,utalványt a mammutban összesen 20-at kaptak pénteken, 2 ember el is vitte az egészet- 1 ember nem csak 1 ajándékot válthat be 1 nap??????), na mindegy.Testvéremmel együtt lehetett volna 5 szemüvegünk

ehelyett van 1000 kupakunk

.Az vigasztal,hogy nem mindet mi vettük, más is gyűjtötte helyettünk.
Én csak tegnap lettem KISSÉ ideges,
amikor az Auchan-ban megláttam százegynéhány (!) forintért leértékelve az Avangilon napszemüvegeket. Olyanokat (csak éppen tízszeres választékban) amikért pár nappal korábban órákat álltunk sorba a Tesco parkolójánál!
KowaX!
Ne csüggedj!
Év végén néha még be lehet váltani a megmaradt kupakokat. Hátha most is kitalálnak valami jót!
Anda
Ezért nem szeretm az akciós csomagoláshoz kötött játékokat. Mire kikopnak a boltokból (főleg a kisebbekből) az elfekvő készletek és megjelenik az akciós csomagolás, már rég vége a játéknak. Nálunk is csak a meggyes cső volt akciós, a mentholos nem. Ráadásul a szemenként csomagolt sokkal praktikusabb. A www.mentoss-on pedig még mindig nincs fönn az aug. 2-i nyertes. Nyílván nem én vagyok, mert akkor szóltak volna már, de akkor is!
Ez van.
Senki nem válaszolt nekem a MENTOS játékkal kapcsolatban.
CocaCola - egész nyáron ittam a Cola-t fülemen folyott már ki. Végre összegyült 80 csomónyi Qpak. 18.-ig van az akció. 17-én az egész megyében nemvolt beváltás. Se 18-án. Most van 80 csomónyi kupakom, amit a kutya sem vált már be. Na ennyit a CocaCola szervezésről. (a 100 csomós fotel meg két nap után feladta a harcot) Aszem maradniuk kellett volna a poharaknál az legalább minőségi volt, nem ilyen gagyi kinai fostaliga.
Fecsi!
Úgy adtam fel legutóbb a margitszigetis kupakokat, ahogy itt a fórumban már valaki javasolta. Egy nagy vastag borítékba beletettem több megcímzett kicsi borítékot bélyeg nélkül. A nagy borítékot 160 Ft-ért
vette fel a posta. Olyannal még egyáltalán nem találkoztam, hogy postafiókra ne lehetne kupakot feladni. Erre írtam, hogy ez a postai alkalmazott tudatlansága lehet. Postafiókra még ajánlottan is feladhatod bármelyik nyereményjátékos levelet is. Csak így drágább.
Fecsi!
próbáltam kideríteni, de nem sikerült. Az infóvonalon (Pepsi vevőszolgálat) nem tudták, ki az ügynökség. Tanács nem volt, csak sajnálkozás.
A Kristályvíznek nincs site-ja, így a promó leírásában nem tudtam megnézni, mely ügynökség alkalmazottai, rokonai nem vehetnek részt. A btl. hu -n és a kreativ.hu-n sincs semmi, tovább nem nyomozok, legyen ez más baja.
Az ATL ügynökségük egyébként az Akció, de ők nemigen szerveznek nyereményjátékot
DE!! Intézkedj James Bond!!!
Nem kellene erre a postai bontogatós ügyre valamelyik kereskedelmi Tv nyomozó riporterét ráküldeni?Azért csak sikerülne valamit kideritenie.
A POSTANAK EGYRE JOBBAN NO AZ ARCA. NAGYON DURVA,HOGY LASSAN MAR EGY SZERELMES LEVELET IS FELARRAL KEZBESIT. JO LENNE HA FOGLALKOZNA VELE EGY UGYVED BOJTAR, HOGY VALOBAN REALIS-E , HOGY EGY MEZEI FELADONAK ILYEN K0TELEZETTSEGEKET KELL TELJESITENI, ES IGY KIVESEZHETI A POSTA A LEVEL TARTALMAT. EGY KISSE JOGSERTONEK TUNIK, HOGY HA EN VONALKODOT KULDOK AKKOR AZT NEKEM KOZOLNI KELL A FELADASNAL. MILYEN ALAPON? A BORITEK NORMAL PARAMETEREKKEL RENDELKEZIK.
REMELEM A KOVETKEZO NYEREMENYAKCIO ANTRAXPORBOL LESZ AZT TALAN KEZBESITIK RENDESEN.. TALAN EGY KICSIT VISSZAVENNNENEK A LEVEL BONTOGATASBOL IS. NAGYON SOKAN PANASZKODNAK, HOGY MAR HELYBEN , FELADASNAL BONTJAK AZ AKCIOS BORITEKOKAT.DE EZ KOZPONTILAG GARANTALJAK , HOGY ILYEN NALUK NINCS.
Az OTP Junioron már nem lehet vásárolni Fókuszonline utalványt
Nem sokáig lehetett.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások