Naon naon naon köcci!!! Cupp!
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 506 / 609 oldal |
Szasza: mail ment
akkor megvan mind
köszi
kösziClacey: kicsek mentek
Vivi: eddig 7 kincs van
Vivi: eddig 7 kincs van
Valaki elküldené nekem a címeket, ahol a titokzatos rengetegben lehetett találni kincseket??? Mert ott még nem figyeltem, hogy rájuk kell kattintani... Naon kéne, előre is köcci...
tudnátok segíteni nekem légyszi !!!!
nem tudom a választ a :
1. 16 millió színt ismer de mégsem lát, viszont a monitorunkon mi sem látnák nélküle semmmit
2.valakinek nagyon elege van valamiből úgy érzi hogy nem érdekli semmi
légyszi segítsetek
nem tudom a választ a :
1. 16 millió színt ismer de mégsem lát, viszont a monitorunkon mi sem látnák nélküle semmmit
2.valakinek nagyon elege van valamiből úgy érzi hogy nem érdekli semmi
légyszi segítsetek
Vivi:
az utolsó kép éjféltől "szabadul fel"
az utolsó kép éjféltől "szabadul fel"
megerkeztem, szivesen segitek, ha valakinek hianyzik meg valami
Jahh és még1 kédés. összesen eddig hány kincset lehetett találni???
ha frissitesz már megjavul nem?? vagy rámész a térképre, aztán ujra megkeresed már jónak kell lennie 

köszi mindenkinek. én még uj vagyok, nemértem. a titokzatos rengeteget és a sivatagosat lehet még csak megcsinálni ugye?? és a sivatagosból az utoldó /legalsó/ nem jön be. csak egyedüül vagyok vele??
én már mindennel kész vagyok, de csak 2450 pontom van. hogylehet hogy valakinek sokkal több van? pedig én már mindennel kész vagyok :S
én már mindennel kész vagyok, de csak 2450 pontom van. hogylehet hogy valakinek sokkal több van? pedig én már mindennel kész vagyok :S
Ja, meg hogy miért van az, hogy nem adja be a képet és kérdőjel marad, mikor megtaláltam a képet...Ha újra megválaszolom, azt írja ki, hogy ezt a képet már megtaláltam de a kérdőjel akkor is ott marad, nem lesz helyette kép... =(
Hello, lécci valaki segítsen, meg tudnátok írni, hogy melyik helyszínen hol vannak a kincsek? Hogy melyik lap.hu-n? Mert arra sajnos nem figyeltem és 1-2-t már elhagytam...Csak a titokzatos rengeteg kéne, a sivatagiak már megvannak...Előre is köccike. Üdv.
E-mail ment
szivesen
na mekk
sziasztok
na mekk
sziasztok
szivesen,máskor is
köszi poncsika,én már délelött megcsináltam a mait,csak ezt elfejtettem.gondoltam vissza jövök egy kicsit segíteni.
bujumbura13 email ment
köszia a segitséget anak aki segitett
Vállalatirányítási rendszerek összefoglaló neve. ezt tudja vki?