Csóka!
Hogy adtad fel a Margitszigetiket?
Én kisvárosban lakom, de itt az összesen két postán is tudták, hogy már csak a 160-Ft-os bélyeggel ellátott boríték mehet világgá... Akkor vissza is kértem a levelet, és otthon a söröskupakot lekalapáltattam...
Így kicsit macerásabb, sokkal jobb egy vonalkód.
Szerintem olyan sokan játszunk, hogy a postának megéri megkülönböztetni ezeket a küldeményeket... erre rájöttek... csakhogy erre a marketingm. is lépni kellene, mert ez elsősorban a fókuszált fogyasztásról szól és számukra csak mellesleg a játékról.
Talán nekünk kell erre felhívni a figyelmet????
Margitszigeti: az illető postával lehet valami baj. Nekem semmi problémám nem volt vele, több helyről, több városból is feladtam már.
Most kaptam a Postától emilt. Én megkérdeztem, hogy vonalkódot hogy lehet feladni. Hát csak nyomtatványként. Akkor viszont láthatóvá kell tenni a tartalmat. Akit érdekel, elküldöm a levelüket.
Fisz!
Talán ki kellene deríteni valahogyan és megtenni...
És amúgy mit tanácsoltak az infovonalon?
Épp most beszéltem a Margitszigeti Kristályvíz (Pepsi) infóvonalával a kupakbeküldés kapcsán. Tudnak arról, hogy a Posta nem veszi fel borítékban a kupakokat, és több betelfonáló panaszkodott, hogy a kiscsomagot is visszautasítja a Posta, mondván, hogy postafiókra ilyet nem kézbesítenek. Gratulálnék a promóciót szervező ügynökségnek, ha tudnám, kicsoda.
A legjobb talán az lenne ha utólag kellene bemutatni az összegyűjtött kupakot, cimkét ,stb. Beküldeni pedig csak valami azonosítót kellene. Nem feltétlenül SMS-ben (normál levél, így senkit nem zárnának ki). Persze ez beruházást jelentene a hirdetőknek.
De lehet, hogy a játék tisztasága miatt megérné.
Amikor volt az a Pepsi-s sms-es akció (sporttáskát és videókazit lehetette nyerni), akkor az volt a lényeg, hogy minden héten az első 250 leggyorsabb beküldő kap sporttáskát. Egyből az új héten éjfélkor küldtük az sms-eket, de 5 percig nem ment el az sms, biztos mert leterhelte a rendszert a sok sms, amit mások küldtek. Így csak videókazi jutott.
De aztán éjfél előtt küldtük az sms-eket, és végül 6 sporttáskát és 6 videókazit nyertünk a Pepsitől.
Jó ez az sms-es is, de nem a legjobb.
És persze a legtöbb (főleg tv-s) sms-es nyereményjátékok 240 ft/sms+áfába kerülnek. Ami aztán igen húzós...
Szép és jó de azért az SMS játékokból még jó pár ember ki van zárva mobil telefon hiányában.
sdenes, ezért terjednek el egyre inkább az SMS-es játékok, ahol lehetőség van az azonnali visszajelzésre.
Én sem bízom igazán a postában. Megnyugtató lenne, ha valahogy meg lehetne tudni, hogy a levelünk megérkezett a címre. A mai internetes világban a hirdetők megoldhatnák, hogy mindenki a saját küldeményeiről tájékozódhasson.
Igazad van, Katica. Ezen már én is sokat gondolkodtam.
Talán az lenne a legjobb ha a játékszervezők jelige nélkül csak postafiókba kérnék beküldeni a leveleket.
Ha a postás látja, hogy a levél pölö: MILLI GYÜMÖLCSFUTAM jeligés, és néha néz tv-t akkor egyből fogja tudni, miről is van szó. osz jól felbontja és beteszi a saját kis borítékába.
ugye?
És mit csinál vele a posta? Ha nem viszi el.
Ne dobd be a postaládába, mert nem viszik el! Csak annyira válogatják ki, hogy a vastagabbakat (és az ásványvizes kupak elég vastag) kiszedik, de a többit nem nézik meg és egy automata pecsételi őket (persze a nagyobb postákon) Így valószínűbb hogy nem bontják fel, mint úgy ha az ablaknál ülő hölgyemény kezébe adod. Egyébként nem vagyok postás

Hogy érted az automata pecsételőt...? Amúgy igazad lehet bedobás -célszerűség ügyben, mert ma voltam a postán feladni 3x1db felbélyegzett, megcímzett normál borítékban az öt-öt darab ásványvizes kupakot és a nő nem fogadta el, közölte így nem lehet...
Na de mi van akkor, ha az ő megkérdezése nélkül egyszerűen bedobom a ládikókba...? Kiszelektálják akkor?
Mi a manóval nyertetek ti vibrátorokat?
Sziasztok!Sajnálattal láttam, hogy negatív tapasztalatok is vannak jócskán a nyereményakciókkal kapcsolatban. Nekem tavasszal az volt a legnagyobb, amikor egy kis aranyos postán feladtam a Medve sajt tetődobozait. Mindig van bennem némi félsz, hogy valaki felhasználná ezeket, ezért mindegyik hátuljára felírtam a nevem és a címem.
Otthon ért a meglepetés kb. 1 hét múlva, amikor a postás mondta, hogy ő nem érti, de vki küldött nekem egy fura képeslapot, amin csak a címem van...
Az egyik sajtos doboz teteje volt....
Az egész nagyon furcsa és 100%, hogy a borítékom felnyitották.
Ez egy időre el is vette kedvem, és már eleve bizalmatlan vagyok, ha a borítékre nagy betűkkel rá kell írni, hogy Nyerjen kocsit stb. mert ez még a figyelmet is felkelti...
Ha postaládába dobod a levelet, akkor nem nem válogatják ki, ugyanis automata pecsételi őket, és senki nem nézi végig egyesével. Ezért célszerű a nyereményjátékosokat sk. bedobni...
Kedves BB!
Gratulálok a vibrátorhoz, remélem megkapod.

)
A postában én sem bízok, mióta egyszerű, postán feladott levelet nem kézbesítettek (nem 1 esetben).
Legutóbbi beirásom óta a labda után megjött a focis videokazetta és a sporttáska is a Pepsitől.Úgyhogy eldölt nálam a Pepsi vs.Coca vita.Mostmár csak a Nokiától várok egy 3310-es szines előlapot,mivel a Club Nokiába beszerveztem valakit és ezért jutalmul ezt igérték.Kiváncsi vagyok mikor lesz belőle valami,ha lesz egyáltalán.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások